Kausiennakko 2019-20
25.9.2019 20:46 Uutiset / Pääsivusto

Logo

Kausiennakko 2019-20.

Salibandykausi Pohjanmaan lohkon 2.divarissa käynnistyy tulevana viikonloppuna. TU:n osalta pelit alkavat parin päivän päästä perjantaina 27.9 vieraspelireissulla Vaasaan. Vastassa todella vahvasti viime kauden päättänyt SB Vaasa.

Kausien välissä on kuitenkin aina pitkä kesä ja moni asia saattaa muuttua. Näin on ainakin TU:n joukkueen osalta käynyt, sillä muutoksen tuulet puhaltavat joukkueessa. Useampi viime kausilla mukana olleista pelaajista siirtyi muihin maisemiin. Edessä on siis mielenkiintoinen kausi. Erityisen mielenkiintoiseksi kaudesta tekee sen, että joukkue koostuu lähes täysin paikallisista pelaajista ja suurinosa vieläpä todella nuoria iältään. Edustuksen ja kakkosjoukkueen välille on tehty farmisopimus, joka mahdollistaa pelaajien liikkeen joukkueiden välillä kauden aikana.

Kausi 2019-20 on myös siinä mielessä mielenkiintoinen, että tämän kauden jälkeen tulee kokonaan uusi sarjataso 2.divarin ja divarin väliin, Suomi-sarja. Odotettavissa on, että useampi joukkue Pohjanmaan lohkostakin tulee "nousemaan" Suomi-sarjaan kauden päätteeksi.

Nyt kannattaa siis ehdottomasti olla mukana jo heti kauden ensimmäisistä peleistä alkaen ja kannustamassa oman kylän poikia menestymään!

Pelaajavalmentajana jatkava Harri Keskisipilä kommentoi alkavaa kautta:

"Oman kylän pojat- teemalla mennään tämä kausi ja uudet pelaajat ovat yhtä lukuunottamatta kaikki kakkosjoukkueesta. Toki tämä yksi muualta tullutkin on omaa tuotantoa kun Petteri Toivola tekee paluun kotiin. Kakkosjoukkueesta mukaan tulleet pelaajat ovat jo viime kauden olleet edustuksen mukana harjoituksissa, joten ihan kylmiltään 2-divarivauhtiin ei pojat lähde.

Harmittavia menetyksiä pelaajapuolella koettiin kesän aikana kun Lauri muutti Ouluun töiden perässä ja Tervamäen veljekset siirtyivät Wiiksi mukanaan Alavieskaan pelaamaan 2-divarin pohjoislohkoa. Lisäksi vielä Huhtalan Allu lähti pääkaupunkiseudulle opiskelemaan ja Vengasahon Heikki on ainakin syyskauden sivussa. Pete Seppälän pelaaminen on vielä arvoitus ja myös Pitkä-Jussi ilmoitti kesällä, että pelit ei TU:ssa enää jatku. Elias Ritolakin muutti opiskelujen perässä muualle. Eikä tässä vielä kaikki... Mediavastaavanakin toiminut Jani Poutanen ei loukkaantumisen jäljiltä ole vielä toipunut pelikuntoon ja näyttääkin, että Janin kausi saattaa jäädä väliin.

Maalivahtipuolella menetettiin Nibbareihin Jari Isosalo."

Tervetuloa kotipeleihin tukemaan oman kylän poikien matkaa alkavalla kaudella! Yleisön tuki on todella tärkeää uusille ja nuorille pelaajille, kuten myös vanhemmat ja kokeneemmat saavat lisäboostia loistavasta kotiyleisöstä!

TU kaudella 2019-20:

Maalivahdit:

Arttu Heikkilä (TU II)

Tomi Alakarjula

Jesse Seppä

Pelaajat:

Atte Lassila

Joni Rahkonen

Markus Haukilahti (TU II)

Roope Tiala

Sampo Uusitalo

Timi Kopsala

Toni Toivola (TU II)

Topias Hietala (TU II)

Tuomo Lehtiaho (TU II)

Ismo Hangasmaa

Petteri Toivola (Nibacos)

Valtteri Toivola

Eemil Ali-Haapala (TU II)

Miika Haukilahti (TU II)

Niko Jämsä

Tuomas Määttälä

Harri Keskisipilä

Allekirjoittanut jää pois myös TU:n toiminnasta ainakin toistaiseksi, joten tämä ennakko jäänee viimeiseksi näperrykseksi. Kiitos kaikille mahtavista vuosista ja kokemuksista mitä saanut Toholammilla salibandyn parissa kokea!

Eläköityvä mediavastaava

Jani #28

   
Lisää uutisia
Salibandy
«  Huhtikuu   »
Kategoriat