Kausi 2018-19
3.6.2018 22:12 Uutiset / Edustus

Logo

Tuttujen miesten johdolla kohti seuraavaa kautta!

Kausi 2018-19 lähenee kovaa vauhtia, joten on aika pienen tilannepäivityksen TU:n osalta. Edustusjoukkue lähtee historiansa kahdeksanteen 2.divarikauteen Tuomas Määttälän (jaoston pj.) sekä Harri Keskisipilän (päävalmentaja) johdolla. Molemmat jatkavat luonnollisesti myöskin pelaajina. Harrin ja Tuomaksen sitoutuminen Toholammin Salibandyyn on kunnioitettavalla tasolla, joten molempien jatkot olivat jo hyvissä ajoin selvillä.

Tuleva kausi 2018-19 tulee olemaan Pohjanmaan lohkossa harvinaisen kovatasoinen ja tasainen. Mukana on yhteensä 11 joukkuetta, joista kaksi pelasi viime kaudella divaria. Runkosarjassa tullaan pelaamaan 20 ottelukierrosta, joista luonnollisesti puolet kotipeleinä. Edelliskausien tapaan TU:n kotiottelut ovat olleet huikeita ja pyritään tulevalle kaudelle kehittämään ottelutapahtumia entisestään. Tulevalla kaudella yleisön tuki ja kannustus korostuvat entisestään, joten ilman muuta hallille aina kun mahdollista! Ottelupäivät ilmoitetaan heti, kun lopullinen otteluohjelma julkaistaan. TU tulee myöskin osallistumaan Suomen Cupiin, joka alkaa elo-syyskuun vaihteessa. Tarkkaa päivämäärää ei ole vielä tiedossa, ilmoitamme lähempänä.

Kesän ja tulevan kauden aikana jatkamme seuran kehitystoimintaa kokonaisvaltaisesti salibandyn osalta. Jaoston PJ. Tuomas Määttälä:

"Kauden alkuun on vielä tovi aikaa, mutta taustat rakentavat jo kovasti tulevaa. Ensi kaudesta tulossa kaikkien aikojen kovin Pohjanmaan lohkon 2.divarissa niin joukkuemäärältään kuin tasoltaankin, joten se asettaa myös taustoille napsun kovemman haasteen. Joka vuosi on pyritty kehittään TU:n toimintaa ja tekemään asiat hieman paremmin eli lite bätre. Myös junnutoiminnan olisi tarkoitus alkaa ensi syksynä. Se on ollut iso kompastuskivi meillä tähän mennessä, joten toivottavasti sekin puoli saadaan ensi kaudelle kuntoon. Kaikki on onneksi hallinnassa ja valmiina ollaan tulevaan kauteen!"

Viime kaudella mediahommia hoitanut allekirjoittanut Jani Poutanen jatkaa myöskin tulevalla kaudella #mediavastaavana sekä pelaajana:

"En kommentoi, kynä ja maila puhukoon puolestaan"

Pelaajavalmentaja Harri Keskisipilä lähtee kauteen koiran pennun uteliaisuudella:

"Todella mielenkiintoinen kausi tulossa, pohjanmaan lohkon taso tulee ensi kaudella olemaan kovempi kuin koskaan. Tämä tarkoittaa sitä, että myös meidän täytyy pystyä nostamaan tasoa viime kaudesta.

Ensi kauden kokoonpanosta voisin paljastaa sen verran, että viime kauden runko tulee pääosin jatkamaan ja pari täsmähankintaa on lisäksi vielä kiikarissa. Sopimuksia julkaistaan kesän mittaan sitä mukaa kuin mediavastaava muilta töiltään ehtii."

Ja mediavastaavahan ehtii, joten pysykäähän kuulolla! Pikkuhiljaa alkaa tipahtelemaan toinen toistaan komeampaa ukkelia eetteristä ulos! Lisäksi kesän tapahtumista, junnutoiminnasta, pelipäivistä yms. ilmoitellaan heti kun varmaa tietoa saadaan!

Hyvää kesää kaikille!


   
Lisää uutisia
Salibandy
«  Helmikuu   »