Esittely
Ottelutilastot
TU - Nibacos
2019-2020 - Edustus - Miesten 2.Divisioona
Klo 19:00 Toholampi
8
Mar

Hekumallinen paikalliskamppailu!


TU - Nibacos Otteluennakko.

Tarviiko sanoa edes enempää? On aika jälleen suunnata katseet, pyörät, traktorit ja Citymaasturit kohti Keski-Pohjanmaan klassikkoa, legendaarista paikalliskamppailua TU vastaan Nibacos. Isoveli vastaan pikkuveli, kaupunki vastaan maaseutu jne jne., kun Kokkolan sininen ylpeys Nibacos saapuu perjantaina Toholammille. Reilut parikymmentä kertaa on joukkueet astelleet areenalle vastakkain ja vain yhden kerran TU on onnistunut poistumaan voittajana kentältä. Ehkäpä ennakkoon aateltuna tällä kaudella joukkueiden välillä on paljon tasaisempaa, mitä historia meille haluaa sanoa. Kummastakaan joukkueesta on vaikea leipoa ainakaan selkeää ennakkosuosikkia otteluun, mutta täysi halli kotona kallistaa vaa'an ehkä hienokseltaan TU:n puolelle. Joukkueet ovat keränneet kauden viidestä pelistään yhtä paljon pisteitä (9) ja ovatkin sarjataulukossa sijoilla 4.(Nibacos) ja 6.(TU). Kutkuttava lähtötilanne!

Nibacos.

Viime vuosien trendi jatkui näköjään kesällä jälleen. 25v juhlakauttaan juhliva (onnittelut siitä!) Nibacos kärsi jälleen pelaajien muuttoliikkeestä nimenomaan ulos päin. Tilalle on nostettu omaa nuorisoa junnuista, sekä akateemiasta ja joukkue onkin ikärakenteeltaan todella nuori. Kokemusta löytyy lähinnä entisistä TU:n pelaajista. Jukka Keskisipilä johtaa joukkoja, Janne Seppälä viivapelotteena hirmulämärillä, sekä kesällä Nibacoksen paitaan "loikannut" Jari "Jalakku" Isosalo tuo varmasti kaivattua kokemusta sinipaitoihin. Takkuinen alkukausi on alkanut viime peleissä kääntymään jo tuloksellisesti ainakin parempaan suuntaan. Nibacos saapuukin kolmen pelin voittoputkessa Toholammille.

TU.

Pitkään näytti kesällä siltä, että kauteen lähdettäisiin hieman maltillisin odotuksin. Viime kauden pistepörssin Top-10 ukoista poistui kesän aikana 6 ja useampi pelaaja siihen vielä päälle. Vaan kuinkas kävikään. Pikkuhiljaa äijää onkin tipahdellut takaisin remmiin. Pisterohmu Lauri Hyvärin yllättävähkö jatko, hirmuliekeissä olevan Petteri Toivolan (2 viime peliä, 10+2) paluu TU paitaan ja yhtenäinen petolauma saa allekirjoittaneen ainakin ilolla odottamaan jokaista peliä! Toki alla nyt sattuu olemaan ruma tappio Paapoille vieraissa, mutta onhan näitä joskus ennenkin sattunut. Kauneusvirhe muuten niin hivelevässä tarinassa. Mennään sillä.

Pelaajavalmentaja Harri Keskisipilän ennakkomietteet perjantaille:

"Yksi syksyn kohokohdista kun päästään kotona haastamaan ”isoveli” Nibacos. Otteluun saadaan jalkeille paras mahdollinen kokoonpano kun matkamiehet Lauri ja Heikkikin pääsevät mukaan peliin. Paappoja vastaan oltiin umpisurkeita ja siitä onkin hyvä lähteä petraamaan. Hyökkäyspäässä homma on koko kauden toiminut mainiosti ja tehoja on tullut, mutta puolustuspelaamisessa on ollut vaikeuksia. Uskoisin kuitenkin, että Nibacos vastustajana herättää TU:n pedot myös puolustamaan. Tämä on sellainen ottelu jota kukaan ei halua hävitä. Yleisölle voin luvata iloista, vauhdikasta ja tunteikasta peliä."

Lopuksi jo perinteeksi muodostunut seuraa heitä osio:

Nibacos: Arttu Harju #53. Ison roolin Nibacoksen puolustuksesta ottanut lahjakkuus on todella juonikas ja vaarallinen hyökkäyspäässä.

TU: Ismo Hangasmaa #57. Ismo kun on kentällä niin kukaan ei tiedä mitä tapahtuu. En minä, et sinä eikä Ismo itsekkään. Todella viihdyttävä pelaaja!

Tervetuloa siis perjantaina 8.11 klo 19 hallille kannustamaan TU historialliseen kotivoittoon Nibacoksesta! Olethan hyvissä ajoin paikalla, odotettavissa on täysi halli.

JP#28

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
-
( - ) ( - ) ( - )
Nibacos
Lisää uutisia
Salibandy
«  Huhtikuu   »
Kategoriat