Hipa - TU   7 - 13

Lohtaja

HiPa 7 - 13 TU

Olipas näytös!

Lauantaina pyörähti kevätkausi käyntiin Lohtajalla Hipan vieraana. Lähtökohdat otteluun oli ehkä vähän haastavahkot. TU:lla kuukauden tauko peleistä ja Hipalla takana erinomainen voitto Nibacoksesta vieraissa viikko sitten. Lohtajan maininki ei ole helppo paikka vierailla, sen on moni joukkue saanut huomata. Myöskin me viime kaudella. Otteluun laadittiin kuitenkin hyvä suunnitelma, joka saatiin toimiin ja onnistuttiin noudattamaan sitä.

1.Erä.

Ekan erän alku oli täynnä tunnetta ja Hipa tuli hurjalla asenteella aivan päädystä kiinni. Korkea karvaus tuotti aluksi haasteita ja Hipan työ palkittiin ajassa 01:47. Tämä kuitattiin kuitenkin vain 12sek myöhemmin, kun ilmiliekeissä pelannut Harri Keskisipilä ujutti tasotuksen maalin takaa. Hipa onnistui menemään toisen ja viimeisen kerran johtoon, ennen kuin laitettiin vilkku päälle ja rinnalle ja ohi. Eka erä mentiin aika päästä päähän eikä mitään hienouksia nähty. Erätauolle meidän johdossa 2-4.

2.Erä.

Toinen erä oli vauhdikasta menoa jälleen päästä päähän. Hipa karvas aivan päätylankusta astu kolmella ja välillä onnistuttiin hyvin ja välillä vähemmän hyvin purkamaan sitä. Hipan peliä sekoitti varmasti 3 otettua jäähyä. YV ei aivan parasta ollut tässä pelissä, mutta yhden maalin onnistuttiin tekemään YV:lläkin. Erävoitto irtosi tyylikkäästi 3-0, kun vajaan 4min tehohetkellä erän puolivälissä maalinteossa onnistui Lauri ×2 ja Elias Ritola kertaalleen. Tauolle 2-7 johdossa.

3.Erä.

Kolmannessa erässä riittikin sitten tapahtumia. Maaleja nähtiin yhteensä 11 kappaletta. Parhaillaan käytiin jo 4-12 johdossa. Peli alkoi olla jo aika selvä viimeistään erän alussa tulleen 2-8 johtomaalin jälkeen. Sen jälkeen tuli virheitä, viisikkopelit hajos, virheitä, jäähyjä ja jopa yksi rankkari minkä JP Pajunpää kävi epäonnistuneesti suorittamassa. Viihdettä koko rahalla. Loppulukemat 7-13 TU:lle.

Yhteenveto:

Aika hyvin oli tiedossa miten Hipa tulee pelaan ja löydettiin siihen hyvät lääkkeet. Mistään kauneuksia sisältävästä salibandy-pelistä ei voi. Tehtiin kuitenkin sen, mitä voittavan joukkueen pitää tehdä, eli hoidettiin rutiinilla pisteet kotiin. Puolustusasenne ja takakarvaaminen oli kiitettävällä tasolla. Ykköskenttä myös jatkoi kovaa menoaan iskemällä 9 maalia. Nyt on yksi kevätkauden vaikeista vieraspeleistä hoidettu tyylillä alta pois ja kohti seuraavaa matsia. Erityismaininta vielä Maininkiin saapuneille kannattajille. Hieno tunnelma oli pelata tulospalvelun mukaan 339 katsojan edessä. Toki hiljaiseksi sekin meni pelin loppua kohti.

Sunnuntaina jatkuu pelit Toholammilla, kun Konnat saapuu Seinäjoelta vierailemaan. Ottelu alkaa klo 18, lähempänä ennakkoa.