Esittely
Ottelutilastot
TU - SB Paapat
2018-2019 - Edustus - Miesten 2-divisioona Pohjanmaa, lohko 7
Klo 14:00 Lampin halli
15
Jou

TU - SB Paapat Otteluennakko.


Vuoden viimeinen peli!

Huomenna lauantaina laitetaan Sählyvuosi 2018 pakettiin, kun Jouluklassikkoon valmistautuva SB Paapat tulee valmistaviin harjoituksiin Toholammille. Joukkueet ovat tällä kaudella kertaalleen jo kohdanneet. Paapat vei ensimmäisen kohtaamisen selkeästi luvuin 11-5. Kyseessä oli vasta kauden toinen peli molemmille joukkueille, joten varmasti eteenpäin on menty. Saapa nähdä mitkä ovat numerot huomisessa pelissä.

SB Paapat.

Eipä tämä joukkue hirveästi esittelyjä kaipaa. 14-2, 9-0, 18-5, 16-5 jne jne. 11,5 tehtyä maalia per peli keskiarvolla 2.divaria tällä kaudella jauhanut Paappa-ryhmä on äärimmäisen vaarallinen. Suomen Cupissa on kaatunut divarissa pelaava Nurmon Jymy, sekä liigassa pelaileva OLS. Eipä tarvi muuta sanoa.

TU.

Loistava voitokas ottelu alla Blue Foxista. Selvää on kuitenkin, että vastustaja on kovempi huomenna. Myöskin erilainen ja Paappojen pelitapa on haastava joukkueelle kuin joukkueelle. Kokoonpanosta puuttuu ainakin 3 pelaajaa, mutta eiköhän täydet kolme kenttää saada jalkeille. Huomenna vaaditaan samanlaista lentoa ja vielä enemmän mitä viime pelissä, jotta pisteet tästä pelistä saadaan jäämään kotia. Sitä lähetään hakemaan!

Seuraa heitä:

SB Paapat. Kimmo Lintala. Meitä vastaan ollut joka kerta pörssipäivä ja vaikea pidettävä.

TU. Viisikkopuolustus. Tämä pitää olla vähintään samalla tasolla mitä foxeja vastaan, mikäli voitosta haaveillaan.

Huomenna la 15.12 klo 14, Tervetuloa!

TU 8 - 15 SB Paapat


Olipahan sählyä!

Viime lauantaina pelattiin syyskauden viimeinen matsi TU:n osalta, kun täydellä rosterilla liikkeellä ollut SB Paapat piipahti Toholammilla pelailemassa. Odotettavissa oli runsas maalinen ottelu, mikä siitä myös kehkeytyikin. Oman mausteensa peliin toi jäähyt, joita jaettiinkin reippaalla kädellä. Parempi kuitenkin voitti, vaikka aluks näyttikin TU:n osalta varsin hyvältä..

1.Erä.

Ensimmäinen erä oli selkeästi TU:n paras. Toisaalta myös Paappojen heikoin. TU karkasi heti pelin alussa 2-0 johtoon, kun pelattuna 4min. Maalinteon aloitti parhaana palkittu Heikki Vengasaho. Eipä päästy kun erän puoleen väliin, kun alkoi tuomariparilla käsi nouseen. Vuorotellen ukkoa boxiin, mutta erän ainoa YV-maali merkittiin Laurille. Paapat onnistui pariin kertaan vielä kaventamaan, joten tauolle luvuissa 3-2.

2.Erä.

Toiseen erään sitten loppui meidän syyskauden bensa. Erä meni maalintekokilpailuksi ja vieläpä kaverin nimiin 7-2. Asiaan saattoi hiukan vaikuttaa meille vihelletyt 19min jäähyjä. Noh, joka tapauksessa tauolle Paappojen johdossa 5-9.

3.Erä.

Kolmas erä jatkui siitä mihin toinen jäi. Päästä päähän mentiin ja Paapat nakutti vastahyökkäyksistä komeita maaleja. Vaiheltiin siinä mokkea sun muuta mutta eipä sillä väliä. Loppuun vielä läpsyteltiin maaleja molempiin päihin ja loppulukemat Paapoille 8-15.

Yhteenveto:

Eka erä oli vielä sitä tuttua tämän kauden TU:ta. Sitten loppui bensa eikä jaksettu enää keskittyä pelaamaan. Nyt huilitaan ja reenataan ja kerätään voimia kevätkaudelle. Meidän osalta 12 peliä takana ja 8 edessä runkosarjassa. Pelit vähenee ja panokset kasvaa, joten mielenkiintoinen kevät jälleen tulossa! Nyt kuitenkin ajatukset kinkkuun ja pukkiin, joten oikein Hyvää Joulua kaikille!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
8 - 15
(3 - 2) (2 - 7) (3 - 6)
SB Paapat
Lisää uutisia
Salibandy
«  Heinäkuu   »