TU - SB Paapat  8 - 15

Lampin halli

TU 8 - 15 SB Paapat

Olipahan sählyä!

Viime lauantaina pelattiin syyskauden viimeinen matsi TU:n osalta, kun täydellä rosterilla liikkeellä ollut SB Paapat piipahti Toholammilla pelailemassa. Odotettavissa oli runsas maalinen ottelu, mikä siitä myös kehkeytyikin. Oman mausteensa peliin toi jäähyt, joita jaettiinkin reippaalla kädellä. Parempi kuitenkin voitti, vaikka aluks näyttikin TU:n osalta varsin hyvältä..

1.Erä.

Ensimmäinen erä oli selkeästi TU:n paras. Toisaalta myös Paappojen heikoin. TU karkasi heti pelin alussa 2-0 johtoon, kun pelattuna 4min. Maalinteon aloitti parhaana palkittu Heikki Vengasaho. Eipä päästy kun erän puoleen väliin, kun alkoi tuomariparilla käsi nouseen. Vuorotellen ukkoa boxiin, mutta erän ainoa YV-maali merkittiin Laurille. Paapat onnistui pariin kertaan vielä kaventamaan, joten tauolle luvuissa 3-2.

2.Erä.

Toiseen erään sitten loppui meidän syyskauden bensa. Erä meni maalintekokilpailuksi ja vieläpä kaverin nimiin 7-2. Asiaan saattoi hiukan vaikuttaa meille vihelletyt 19min jäähyjä. Noh, joka tapauksessa tauolle Paappojen johdossa 5-9.

3.Erä.

Kolmas erä jatkui siitä mihin toinen jäi. Päästä päähän mentiin ja Paapat nakutti vastahyökkäyksistä komeita maaleja. Vaiheltiin siinä mokkea sun muuta mutta eipä sillä väliä. Loppuun vielä läpsyteltiin maaleja molempiin päihin ja loppulukemat Paapoille 8-15.

Yhteenveto:

Eka erä oli vielä sitä tuttua tämän kauden TU:ta. Sitten loppui bensa eikä jaksettu enää keskittyä pelaamaan. Nyt huilitaan ja reenataan ja kerätään voimia kevätkaudelle. Meidän osalta 12 peliä takana ja 8 edessä runkosarjassa. Pelit vähenee ja panokset kasvaa, joten mielenkiintoinen kevät jälleen tulossa! Nyt kuitenkin ajatukset kinkkuun ja pukkiin, joten oikein Hyvää Joulua kaikille!