FBC Remix - TU   6 - 10

Laihia

FBC Remix 6 - 10 TU

Kolme pistettä Laihialta!

Viime lauantaina lähettiin hakemaan pisteitä Remixiltä Laihialta ja siinä myöskin onnistuttiin. Molemmat joukkueet saivat kasaan hieman yli 2 kentällistä, mikä näkyi pelin temmossa. Vielä kun TU:lta putosi yksi pakki toisen erän lopulla, saatiin sekoitella ennestään muutoksiin pakotettua kokoonpanoa. Tämä ei kuitenkaan missään nimessä voittoa uhannut, vaan rutiinisuorituksella 3 pistettä.

1.Erä.

Ensimmäinen erä ja otteluun lähtö oli vahvaa tekemistä TU:lta. Palloa pystyttiin hallitsemaan ja vaarallisia maalipaikkoja luomaan. TU tekikin erässä yhteensä 5 maalia, joista 2 viimeistä erän lopulla ja kun Remix osui erässä 2 kertaa, tauolle TU:n johdossa 2-5.

2.Erä.

Toinen erä sai lentävän lähdön, kun 1:06 erää pelattuna ja TU karkasi jo 2-7 johtoon. Peli oli aikalailla siinä. Tämän jälkeen mentiin päästä päähän kohtalaisen vauhdikkaasti. Molemmille joukkueille tuli vielä "momentuminsa", kun ensin Remix iski pari salama kavennusta ja pyrki vielä pyristelemään mukaan peliin. 10min mentiinkin maaleitta, kunnes TU niittasi lopullisen iskun tekemällä 3 maalia lyhyeen aikaan. Erän viimeisellä minuutilla Remix onnistui kaventamaan ylivoimalla lukemiksi 5-10 ja näissä numeroissa tauolle.

3.Erä.

Sekavaa. Heti alkuun TU antoi Remixille mahdollisuuden kunnon kiriin, kun Mikael Tervamäelle vihellettiin ehkä ei niin ansaittua 5min huitomisjäähyä. Tämä taisteltiin läpi kuitenkin ilman takaiskua, ja loppu olikin vain voiton varmistelua. Remix yritti lopussa vielä pitkään ilman maalivahtia onnistumatta saamaan kuitenkaan enempää kavennusmaaleja. Yhden toki erän puolivälissä, joten loppulukemat 6-10 TU:lle.

Yhteenveto:

Ei laadukkainta Salibandyä. Tehtiin se mitä pitikin ja pisteet kotiin. Illan onnistujia ehdottomasti Elias Ritola ja Tuomas Määttälä, molemmat iski hattutemput mieheen. Tuomaksen kommentit ottelusta: "Ei aivan ehjin esitys tällä kertaa, mutta tärkeät 3 pistettä kotiin. Toisaalta meiltä puuttu 3 vakio kokoonpanossa pelaavaa puolustajaa, mikä saatto hieman vaikuttaa. Toivottavasti pakit osaavat tulevaisuudessa porrastaa menojaan ;)"

Nyt onkin edessä sitten 3 äärimmäisen kovaa vääntöä ennen joulutaukoa. Ensimmäinen niistä on todellinen herkkupala tulevana lauantaina. Kampushallilla Nibacos vastassa. Nämä pelit on niitä runkosarjan kohokohtia, joten tätä ei kannata missata. Lähempänä ennakkoa.