Esittely
Ottelutilastot
TU - SB Vaasa
2018-2019 - Edustus - Miesten 2-divisioona Pohjanmaa, lohko 7
Klo 15:00 Lampin halli
10
Mar

TU - SB Vaasa Otteluennakko


Huomenna jatketaan kotona!

Lauantaina palataan pelihommiin kotona, kun meille vieraaksi saapuu SB Vaasa. Viime kauden päätteeksi divaripaikasta luopunut Vaasalaisnippu on suurimmalta osin uudehko tuttavuus. Toki tuttuja pelimiehiä joukkueesta löytyy. Vaasa on onnistunut keräämään 6 ottelusta 8 pistettä, kun taas TU 7 ottelusta 15. Sarjasijoitukset TU toinen, SB Vaasa 7. Näitä on kuitenkin turha tuijotella, sillä vastassa on varmasti kova joukkue jälleen kerran.

SB Vaasa.

Moni odotti ehkä vahvempaa alkukautta, ainakin pisteiden valossa. Toki täytyy muistaa, että joukkue on pitkälti uusi valmennusta myöten. Viime kauden divarijoukkueesta jatkoi kentällisen verran pelimiehiä, joiden varassa myöskin tehot pitkälti ovat olleet. Erityisesti ykkösviisikko on yhdessä pelatessaan tehnyt hurjaa jälkeä. Tiukat tappiot Nibacokselle sekä Blue Foxille kertovat kuitenkin iskukyvystä. Myös Hipa kaatui Lohtajalla selvin numeroin 10-5. Mielenkiintoista nähdä, millainen joukkue sieltä on tulossa vastaan.

TU.

2.divari historiansa pisimmässä voittoputkessa lentävä TU pääsee otteluun täydellä kokoonpanolla. Jokainen peli alkaa kuitenkin tilanteesta 0-0, joten lauantaina kaivetaan taas taisteluasenne ja lähdetään jatkaan voittoputkea. Viime pelissä saatiin tärkeitä onnistumisia pelaajille, joten itseluottamusta uhkuva joukkue nähdään kotona. Yleisön tuki on todella tärkeää ja tuo pelaajille lisäbuustia tekemiseen, joten ehdottomasti kaikki hallille nauttimaan jälleen salibandyn parissa!

Seuraa heitä:

SB Vaasa. Kaius Klemetti. Koko sarjan maalipörssin kärki 13 maalilla. Yli 2 maalia per peli tahdilla takova mies pitää saada kuriin.

TU. Mikael Tervamäki. Apina lähti selästä Kauhajoella ja maalihanat aukes hattutempulla. Ketsuppipullo-efekti?

Huomenna lauantaina 10.11 klo 15, Tervetuloa!

TU 8 - 9 rl. SB Vaasa


Rankkaritappio!

Viime lauantaina pelattiin TU:n kauden 8.runkosarjan ottelu, kun Toholammille saapui odotetun kova SB Vaasa. Melkoinen trilleri pelistä lopulta syntyikin. Erityisesti Vaasan 1.kenttä oli juuri sitä mitä odottaa saattaa, yksi sarjan parhaista viisikoista. Lopulta peli ratkesikin vasta rankkareilla..

1.Erä.

Peli alkoi TU:n osalta hyvin ja ensimmäisessä erässä saatiin lukuisia maalipaikkoja, mistä normaalina päivänä olisi verkko heilunut. Kopissa oli ennen peliä tavallista hiljaisempaa, joten tiettyä puristusta saattoi olla ilmassa. Aika perinteisen kaavan mukaan mentiin, eli kun ite et tee niin kaveri teki ensimmäisestä paikastaan. Erässä nähtiin kuitenkin yhteensä 5 maalia, joista viimeisin harmittava 2-3 johtomaali Vaasalle aivan erän loppuun. Tauolle näissä lukemissa siis.

2.Erä.

Toinen erä alkoi jälleen vahvasti, kun Tuomas Määttälä iski tasoituksen reilu pari minuuttia erän alusta. Kissa-hiiri leikki jatkui kuitenkin, kun ensin hurjassa vireessä ollut Kaius Klemetti siirsi Vaasan jälleen johtoon. Sen jälkeen tuli TU:n tehohetki reilussa 3min laitettiin palloa Vaasan pussiin kolmeen kertaa. Hetken näytti jo hyvältä. Liian hyvältä. Kaksi seuraavaa vaihtoa ja molemmissa pahat menetykset kaverille ja äkkiä peli tasan taas. Tauolle lukemissa 6-6.

3.Erä.

Kolmannessa erässä jatkui vuorotellen maalin teko ja kun molemmat joukkueet onnistuivat kahteen kertaan, varsinainen peliaika päättyi tasan 8-8.

Jatkoaika/Rankkarit.

Jatkoajalla mentiin yllättävänkin päästä päähän ja maalipaikkoja ja läpiajoja tuli molemmille joukkueille. Maalivahdit olivat kuitenkin kovassa iskussa, ja meidän Wiiksi poimi jälleen useita huikeita torjuntoja. 5min jatkoajalla ei maalia nähty, joten rankkarit edessä. Vaasa oli tässä kisassa parempi, onnistuen jokaisella yrittämällä ja poimi 2 pistettä mukaansa.

Yhteenveto:

Kova oli vastustaja, varsinkin Vaasan 1.viisikko. Tämä oli toki tiedossakin, mutta aivan ei riittänyt. Todella tasainen peli ja paremmalla viimeistelyllä kumpi tahansa joukkue ois voinut voittaa varsinaisella peliajalla. 8 päästettyä maalia on aika paljon. Tästä täytyy antaa kuitenkin tunnustusta kaverille, joka sai ajoittain pitkiä myllyjä meidän päähän ja hyvin syöttöjä läpi puolustavan viisikon. Tästä ei muuta kun jälleen opit matkaan ja pienellä viilauksella kohti seuraavaa vääntöä. Sarjataulukko näyttää edelleen hyvältä ja tärkeä piste saatiin jäämään kotiin. Odotettavissa on, että Vaasa tulee nousemaan taistelemaan pleijaripaikasta ihan tosissaan.

TU:lta parhaana palkittiin jälleen loistavan pelin pelannut Aleksi Huhtala: "Viime kaudella saimme oppia kantapäänkautta, että oli vastus paperilla minkä tasoinen tahansa, on peliin asennoiduttava kunnolla. Viikonloppuna Laihialle saapuu nöyrä TU, joka ei kuitenkaan anna vastustajalle missää tilanteessa vähääkään armoa!"

Matka jatkuu siis tulevana lauantaina Laihialla Remixin vieraana. Ennakkoa tulossa piakkoin.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
8 - 9 VL
(2 - 3) (4 - 3) (2 - 2) ( - ) (0 - 1)
SB Vaasa
Lisää uutisia
Salibandy
«  Tammikuu   »