Esittely
Ottelutilastot
SB Kauhajoki - TU
2018-2019 - Edustus - Miesten 2-divisioona Pohjanmaa, lohko 7
Klo 19:00 Kauhajoki
31
Lok

SB Kauhajoki - TU Otteluennakko


Kohti Kauhajokea!

Huomenna keskiviikkona pelataan kauden 7.runkosarjaottelu, kun bussi suuntaa kohti Kauhajokea. Tälle kautta otteluohjelmaan on lisätty muutamia keskellä viikkoa olevia pelejä, jotka aiheuttavat pienoisia haasteita. Haasteista huolimatta kasaan saadaan jälleen iskukykyinen kokoonpano ja vain 3 pistettä kelpaa huomenna kotiin tuomisiksi.

SB Kauhajoki.

Kauhajoki on perinteisesti ollut 2.divarin häntäpään joukkue, joka pystyy välillä yllättämään. Tälläkin kaudella joukkue on onnistunut voittamaan SB Vaasan jatkoajalla, sekä Hipaa vastaan johti vielä 39sek ennen pelin loppua. Muissa otteluissa tulosten perusteella tullutkin sitten selvähköjä tappioita. Kauhajoen tehot ovat olleet pitkälti kolmikon Mettälä, Kulmala, Lehtonen harteilla. Puolustaminen taas on ollut vähän hakusessa, mistä kertoo yli 10 päästettyä maalia keskiarvolla per peli.

TU.

Tästä pelistä on ainoa hyväksyttävä tulos täydet 3 pistettä. Niitä lähdetään jälleen nälkäisenä hakemaan. Kokoonpanosta puuttuu toki useampi tärkeä pelaaja, mutta tuskin sillä on ratkaisevaa roolia. Muiden täytyy astua esiin erityisesti tehotilastoissa. 1.kenttä on mukana kokonaan ja muutenkin lähes 3 kentällistä, joten hyvillä fiiliksillä lähdetään Karhun kaatoon.

Seuraa heitä:

SB Kauhajoki. Miko Mettälä. Kesällä Mailattomista siirtynyt pelimies on tehtaillut hyvin pisteitä ja onnistunut voittamaan TU:n aikaisemminkin.

TU. Lauri Hyväri. 6 peliä 16 (8+8) pistettä. Viime pelissä ketsuppipullo aukesi kunnolla ja huomenna voi odottaa jälleen lähes mitä tahansa.

SB Kauhajoki 3 - 11 TU


Sarjakärkeen!

Keskiviikkona suunnattiin Kauhajoelle runkosarjan 7.otteluun, jossa meitä vastassa oli paikallinen SB Kauhajoki. Otteluun lähdettiin ilman useampaa vakio kokoonpanossa pelaavaa äijää. Kauhajoki sai jalkeille parhaan kokoonpanonsa, paitsi vaihteeksi pelikiellossa oleva Anssi Kulmala istui ansaitusti katsomossa. Illan teemana oli jatkaa hyvää puolustuspelaamista sekä nousta 3 pisteen voitolla sarjan piikkipaikalle. Näinhän siinä myöskin kävi.

1.Erä.

Heti ensimmäisessä vaihdossa Kauhajoki osoitti vaarallisuutensa, kun kaveri pääsi nokikkain jälleen vahvan pelin pelannutta Wiiksi Siermalaa vastaan. Wiiksi poimi kuitenkin marjat pois, jonka jälkeen alkoi Roope Tiala show! Puolustajasta hyökkääjäksi siirtynyt Lestin hirmu oli joka paikassa ja onnistui kaikessa mitä teki. Ensin vahvan nousun päätteeksi mies iski oman riparinsa rystyllä sisään. Sen jälkeen syötöt Heikille sekä viimeinkin maalitilin ja samantien hattutempun tehneelle Mikael Tervamäelle. Vahvaa tekemistä! Kauhajoki onnistui kertaalleen maalinteossa, mutta kun Tuomas-Lauri tutkapari toimi jälleen erinomaisesti ja Lauri sai maalin edestä siirtää pallon kahteen kertaan maaliin, tauolle TU:n johdossa 5-1.

2.Erä.

Toinen erä alkoi vahvasti, kun Lauri teki illan kolmannensa vain reilu 2min erää pelattuna. Jos Kauhajoki sai ensimmäisessä erässä useampia vaarallisia maalipaikkoja, toisessa erässä niitä ei enää nähty. Tuomaksen jäähyn aikana Elias karkasi alivoimalla vieden TU:n jo 7-1 johtoon. Erän loppu puolella molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen maalinteossa, joten tauolle lukemissa 2-8 TU:n johdossa.

3.Erä.

Kolmanteen erään lähdettiin varmistamaan voittoa ja nauttimaan pelaamisesta. Alku erässä olikin tasaisempaa eikä juuri maalipaikoilla juhlittu. Pelin viimeisellä kympillä Mikael namutteli illan kolmantensa, Sampo otti kiintiö jäähynsä, sekä Harri laittoi pallon maaliin kahteen kertaan. Viimeisen jälleen alivoimalla. Kauhajoki onnistui kertaalleen saamaan pallon Wiiksen vartioimaan maaliin, joten loppulukemat TU:lle 11-3.

Yhteenveto:

Vahvaa suorittamista jälleen kerran. Poissaolojen takia oli tiedossa että muiden pitää nousta tehoilemaan, ja siinä onnistuttiin erityisesti Roope Tialan johdolla. Aivan ei ollut niin kasassa viisikkopelaaminen mitä edellisissä peleissä, mutta puolustettiin juuri niin hyvin mitä tarvi. Rutiininomainen voitto ja pisteet otettiin mikä tärkeintä. Samalla noustiin sarjan piikkipaikalle, joka ei näin tiukassa sarjassa ole ihan helppo juttu. Hyvä osoitus siitä nähtiin eilen, kun ISB/Team Atria voitti Nibacoksen lukemin 6-5. TU:han voitti ISB:n selvin numeroin 10-4. Joka tapauksessa onnistunut reissu Kauhajoelle ja voittoputki venyi 5 ottelun pituiseksi.

Lauri mätti jälleen hirmutehot 3+2, Mikael hattutempun, Wiiksi maalissa erinomainen, mutta illan kuningas oli kuitenkin parhaana palkittu Roope Tiala: "Huikeeta peliä joka äijältä! Yllättävän hyvin oli joukkue hereillä alkulämmöistä asti, vaikka osalla olikin takana työpäivä ja pitkä bussimatka. Joukkueessa on tällä hetkellä hyvä flow päällä ja varsinkin puolustusasenne on mahtavaa! Kaikki paikalle viikon päästä lauantaina auttamaan meitä kasvattamaan voittoputkea!"

Pelit jatkuu reilu viikon päästä lauantaina 10.11 klo 15, kun SB Vaasa saapuu Toholammille. Lähempänä ennakkoa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
SB Kauhajoki 3 - 11
(1 - 5) (1 - 3) (1 - 3)
Lisää uutisia
Salibandy
«  Tammikuu   »