TU - ISB/Team Atria  10 - 4

Lampin Halli

TU 10 - 4 ISB/Team Atria

Voitosta voittoon!

Eilen sunnuntaina pelattiin kauden 6. runkosarjaottelu, kun ISB/Team Atria saapui Toholammille. Ennakko-odotuksista poiketen, tässä pelissä nähtiin vain yksi joukkue. Alkukauden kestäneeseen hyvään puolustamiseen lähettiin hakeen jatkoa ja siinä onnistuttiin. Vielä kun karvauspelaaminen osoittautui hyvin toimivaksi, ISB saatiin riisuttua lähes aseettomaksi.

1.Erä.

Ensimmäinen erä oli kenties pelin parasta tekemistä. Vaihdosta toiseen, erityisesti 1.kentän johdolla, saatiin mylly pyöriin vastustajan päätyyn ja maalipaikkoja luotua liukuhihnalla. Vähän paremmalla viimeistelyllä maaleja olisi tullut toiset 4 kappaletta. Pete Seppälä jatkoi sitä mihin viime pelissä jäi ja aloitti maalinteon 4min kohdalla. ISB tuli kuitenkin tasoihin rankkarilla. Sen jälkeen TU meni menojaan. Pete Seppälä iski illan toisensa ja kun aivan liekeissä pelannut Lauri Hyväri latoi pallon kahteen kertaan myös ISB:n maaliin, tauolle lukemissa 4-1.

2.Erä.

Toinen erä oli hiukan tasaisempaa vääntöä. Erän puolivälissä ISB onnistui kaventamaan, mutta ei luotua kunnollista kirivaihdetta. Varmasti vaikutti sekin, kun Lauri Hyväri iski vain 2min kavennuksesta kolmannen maalinsa tähän peliin. ISB sortui vielä jäähyileen ja kyllähän te tiedätte miten siinä käy kun TU pääsee ylivoimalle. VAIN muutaman avopaikan missannut pelaajavalmentaja Harri Keskisipilä ei enää erehtynyt ja lukemissa 6-2 tauolle.

3.Erä.

Kolmas erä olikin meiltä sitten vain voiton varmistelua. Erän alussa ISB toki onnistui ylivoimalla kaventamaan, mutta voitto ei ollut vaarassa missään vaiheessa. Erän puolivälissä TU onnistui lopullisesti katkaisemaan selkärangan, kun Lauri kruunasi iltansa iskemällä illan neljännen sekä Pääkallon foorumeilla virheellisesti hitaaksi kuvailtu Harri katkaisi syötön ja karkasi läpiajoon ja pallo varmasti maaliin. Faktat kuntoon. Erän loppuun TU kaunisteli lukemia pariin kertaan tyhjiin ja ISB kertaalleen pienoisen hässäkän päätteeksi, joten loppulukemat 10-4.

Yhteenveto:

Tehtiin se mitä pitikin, pidettiin pisteet Toholammilla. Ottelu oli hyvin hallussa alusta loppuun, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä. Ykköskenttä oli liekeissä ja muutkin kentät pelasivat ehjän 60min, joten tästä on hyvä jälleen jatkaa eteenpäin. Loppuun asti pidettiin draivia päällä ja syötiin palloa, vaikka peli olikin käytännössä ratkennut. Kertoo tän hetken tahtotilasta ja joukkueen fiiliksestä paljon. Maalissa Tomi Alakarjula oli tolppiensa kanssa kovassa iskussa poimien useita tärkeitä torjuntoja.

Illan kuningas sekä sarjan pistepörssin jaetulle kärkisijalle nousseen Lauri Hyvärin kommentit ottelun jälkeen:

"Olipas taas hyvä peli jengiltä! Hieno ollut pelata alkukausi, kun joukkue puolustaa todella hyvin ja asenne on kohdallaan niinkuin tänäänkin. Vaikka kovaa kesä onkin reenattu niin kyllä yleisö jälleen anto lisäbuustia että jakso vääntää koko pelin. Itellä vähä haasteellinen alkukausi ollut kun saa (taas) vaivojen kanssa taistella, mutta tänään oli jo enteitä parempaan suuntaan kun viikon sai syyslomailla rauhassa. Ja helppohan tänään olikin pelata, kun vasempaan laitaan oli jostain ilmestynyt playmaker. Jatkossa vaan kaverit kans mukaan hallille ja lisää ääntä mökkiin! Sarja sen verran tiukka kärjen osalta, että jokainen peli on todella tärkeä. Nähää hallilla!"

Nopeeta mennään eteenpäin, kun jo ylihuomenna keskiviikkona 31.10 jatkuu pelit Kauhajoella. Huomenna ennakkoa.