Esittely
Ottelutilastot
TU - MLT
2018-2019 - Edustus - Miesten 2-divisioona Pohjanmaa, lohko 7
Klo 15:00 Lampin halli
20
Lok

TU - MLT Otteluennakko


Kohti viikon toista matsia!

Huomenna lauantaina 20.10 pelataan viikon toinen ottelu, kun Seinäjoen Mailattomat saapuu Toholammille. MLT voitti viime kaudella Pohjanmaan lohkon ja eteni divarikarsintoihin, jossa tie nousi pystyyn ekalla kierroksella. Kova joukkue kyseessä, mutta toisaalta sopinut aina TU:lle. Viime kauden kohtaamiset menivät tasan 1-1 ja aikaisempinakin vuosina pelit ratkenneet yleensä pelimiesten kympillä ja muutaman kerran jopa jatkoajalla. Neljän pelin jälkeen joukkueet löytyvät sijoilta 5. ja 6. MLT:n ollessa pisteellä TU:n yläpuolella. Kova ja taistelun täytteinen matsi varmasti tulossa, joten tervetuloa kaikki paikalle!

MLT.

Kausi ei ehkä ole alkanut aivan parhaalla mahdollisella tavalla, sillä neljästä pelistä joukkue on onnistunut napsimaan "vain" 2 voittoa. Viime pelissä MLT antoi kuitenkin myrskyvaroituksen voittamalla Blue Foxin lukemin 6-1. Joukkue on pysynyt vuosia hyvin kasassa, eikä tänä kesänäkään juuri vaihtelua tullut. ISB:stä saapui viime kauden tehokaksikko Ala-Huikku/Vasanko ja Kauhajoelle siirtyi taas vahvan kauden aloituksen pelannut Miko Mettälä. MLT on ennakkoon yksi sarjan kovimpia joukkueita, joten haaste on iso mutta ei mahdoton.

TU.

Maanantaina pelattiin Konnia vastaan vähä heikohko peli, joka kuitenkin riitti voittoon. Huomenna sillä pelillä ei pisteitä oteta, joten parantaa saadaan taas. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että ensimmäistä kertaa saadaan täysi kokoonpano kasaan. Erikoistilanteet monesti nousee näissä peleissä isoihin rooleihin. Tarkkana pitää olla ja pelata hyvä ehjä peli, koska varsinkaan kotona ei kukaan halua hävitä.

Seuraa heitä:

MLT. Ville Kakkori. Nibacosta vastaan tehot 2+0, Blue Foxia 2+1. Tämä mies kiinni.

TU. Sampo Uusitalo. Raastava puolustuspään ilkeä pakki, joka vaihtoi jäähyilyn maalien tekoon. Tekeekö huomenna? Valio.

TU 7 - 5 MLT


Voittoputkessa!

Viime lauantaina pelattiin kauden 5. runkosarjaottelu, kun Mailattomat Seinäjoelta saapui Toholammille. Aikaisempina vuosina nämä ovat olleet tiukkoja ja kovia vääntöjä, eikä lauantainakaan nähty poikkeusta. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella saatiin käytännössä paras kokoonpano kasaan ja se kyllä näkyi. Mailattomat taas tuli hieman vajaalla kokoonpanolla, ja kun pelin aikana vielä muutama kaveri tipahti pois, sekään ei voinut olla näkymättä. Voitto oli kuitenkin täysin itse ansaittua loistavalla pelillä!

1.Erä.

Heti pelin alusta näkyi, että tänään TU ei suostu häviään. Peliin kaivettiin extra lataus positiivista energiaa, joka kantoi pitkälle. MLT aloitti kuitenkin maalinteon reilun 4min pelin alusta, kun Arttu Rahko pääsi liian vapaasti vetämään. TU loi pitkin avauserää lukuisia maalipaikkoja, mutta viimeinen terävyys jäi puuttumaan. Erän viimeisellä minuutilla kesälomilta pitelemättömänä petona peleille palannut Pete Seppälä iski Jämsän syötöstä pallon viimeinkin MLT:n maaliin. Tärkeä "pukukoppi-maali" ja tauolle tasoissa 1-1.

2.Erä.

Toinen erä alkoi siitä mihin eka loppui. MLT onnistui jälleen tekemään maalin erän alussa, mutta sitten alkoi TU-show. Ensiksi Pete Seppälä tasoitti ovelalla kulmavaparilla lähes miinuskulmasta, sen jälkeen Timi Kopsala hakkasi maalin edustalta pallon maaliin. Jo toinen maali tälle kautta, kymppi menee rikki helposti. Hetki mentiin maaleitta, kunnes Niko Jämsä jatkoi maaliputkeaan lisäämällä johdon 4-2. Tämän jälkeen vihellettiin hieman kyseenalainen jäähy Sampolle, joka yleensä ei jäähyile. MLT käytti YV:n hyväksi ja tauolle TU:n johdossa 4-3.

3.Erä.

Kolmanteen erään lähdettiin taisteleen ja pitään johtoasema loppuun asti. Ja hyvinhän se alkoi kapteenin johdolla. Mieletön laukaus puolesta kentästä upposi aivan takaylänurkkaan ja tuuletukset kauden intohimoisimmat. Ja lisää tuli. Reilu 5min peliä jäljellä, kun Tuomaksen lätty löysi Laurin maalin edestä, eikä "The Dynamo" erehdy. MLT aikalisälle ja veskari penkille. TU puolusti kuitenkin raivolla pelin loppuun asti ja vaikka pari kavennusta tulikin, voitto ei ollut uhattuna. Tyhjien maalien erikoismies Matias Tervamäki iski vielä kertaalleen pallon tyhjiin ja loppulukemat 7-5.

Yhteenveto:

Mahtava ehjä peli ja tärkeillä pisteillä pleijariviivan yläpuolelle! Haluttiin enemmän voittaa tämä peli ja koko joukkueelta loistavaa sitoutumista puolustamisessa. Kolmoskenttä heräsi liekkeihin Pete Seppälän tulon myötä ja olikin salainen ase. MLT jatkoi ailahtelevaa alkukauttaan, mitään meiltä pois ottamatta. Nyt on onnistuttu kääntämään 3 viimeisintä tasaista peliä voitoksi, mikä tekee hyvää koko joukkueelle. Mika "Wiiksi" Siermala oli jälleen voiton takuumies napsimalla useita gamesavereita. Pari kertaa kaveri yksin läpi, mutta siellä vaan maassa sätkien nollataan. Alkukauden uhrautuva puolustaminen sai jatkoa ja siitä pidetään kiinni. Kaikki kolme kenttää pääsi myllyttään hyvän pelin ja onnistumisia tuli laajasti. Erinomainen lauantai! Tästä kaikki positiiviset mukaan ja kohti tulevan sunnuntain kotiottelua. Kaikki putket katkeaa joskus, mutta tätä voittoputkea ei helpolla katkaista!

Pelit jatkuu siis tulevana sunnuntaina Lampilla, kun pisteen päässä majaileva ISB/Team Atria tulee vieraaksi. Lähempänä ennakkoa.

Kiitos kaikille mahtavasta ottelutapahtumasta!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
7 - 5
(1 - 1) (3 - 1) (3 - 3)
MLT
Lisää uutisia
Salibandy
«  Tammikuu   »