Esittely
Ottelutilastot
SB Paapat - TU
2018-2019 - Edustus - Miesten 2-divisioona Pohjanmaa, lohko 7
Klo 15:00 Vaasa
30
Syy

Kovat vieraspelit jatkuu!


Paappoja kiusaamaan Vaasaan!

Huomenna sunnuntaina 30.9. TU suuntaa kohti Vaasaa ja OP-Areenaa, jossa vastaan asettuu kivikova SB Paapat. Kyseessä on kauden toinen runkosarjan peli ja pisteet ovat varmasti yhtä tiukassa mitä edellisessä pelissä Blue Foxia vastaan. Aikaisemmista kausista poiketen, enään ei pelata Kauppiksen pikkuaskissa vaan ottelutapahtuma on OP-Areenalla. SB Paapat voitti molemmat viime kauden kohtaamiset kohtalaisen selkein numeroin ja realistisia kun ollaan, Paapat lähtee myöskin hienoisena suosikkina huomiseen kamppailuun. Mahtavaa päästä kuitenkin heti kauden alkuun haastaan yhtä ennakkoon lohkon kovinta joukkuetta ja taistelemaan tosissaan pisteistä!

SB Paapat tunnetaan joukkueena, jonka nimilistaa lukiessa tulee mieleen että milläs sarjatasolla tämä joukkue pelaakaan. Aikaisemmilla kausilla joukkueesta on löytynyt joka kerta maalipörssin ja pistepörssin top5 ukkoja. Sen lisäksi kesällä SB Vaasan "alasajon" divarista 2.divariin myötä Paappoihin siirtyi useampi kovan luokan pelimies. Paapoilla on varmasti lohkon juonikkain ja tulivoimaisin hyökkäyspelaaminen, joten iso haaste tulee olemaan.

TU lähtee otteluun jälleen hieman vajaalla rosterilla. Sen lisäksi alla ei ole ideaali treeniviikko. Näistä asioista huolimatta joukkue lähtee kovalla taistelutahdolla hakemaan pisteitä Vaasasta. Hyvänä päivänä tässä sarjassa voi kuka tahansa voittaa kenet tahansa ja nyt vaaditaan pisteiden nappaamiseksi nimenomaan huippu päivää. Joukkueessa on myös hyvä fiilis ja pelinälkää, joten eiköhän ne näy huomenna pelikentillä!

Seuraa heitä:

SB Paapat. K-M Viinamäki. Viime kaudella divarissa 29 maalia, ja varsinkin alkukausi oli todella kovaa tekemistä. Kyseinen pelaajahan on myös esiintynyt TU:n paidassa joskus vuonna kivi ja keppi.

TU. Niko Jämsä. Heti kauden ensimmäisessä pelissä maalitili auki ja jälleen huomenna on lupa odottaa kuuluttajan (jos paikalla) toistavan Nikon nimeä.

Su 30.9 klo 15, Vaasan OP-Areena. Tervetuloa!

SB Paapat 11 - 5 TU


Kokemus oli valttia.

Kauden toinen runkosarjan matsi pelattiin eilen sunnuntaina Vaasan uudenkarhealla OP-Areenalla. Jos ilma ulkona oli syksyisen kylmähkö, sitä oli myös kotijoukkue SB Paapat TU:n porukalle. Puitteet oli kuitenkin kunnossa ja Vaasa on hieno kesäkaupunki..

1.Erä.

Peli alkoi sillä "parhaalla" mahdollisella tavalla, kun pelikellossa 01:02 ja pallo ensimmäistä kertaa TU:n maalissa. Tämän jälkeen Paapat sortui pariin hölmöön jäähyn, mutta YV ei toiminut. K.Lintala onnistui erän puolen välin jälkeen rankkarista laittamaan pallon maaliin ja kun Tuomas Määttälä kavensi erän lopussa, tauolle lukemissa 2-1 Paapoille.

2.Erä.

Toka erä alkoi vielä huonommin kuin ensimmäinen ja Paapat iski 3 kertaa vajaaseen 4min. Tästä sisuuntuneena uusi maalitykki Elias Ritola näpäytti hiukan huonovointisen Sampo Uusitalon onnistuneen karvauksen päätteeksi pallon maaliin. Kun vielä Harri onnistui hakkaamaan oman riparinsa sisään, alkoi peli näyttää jälleen peliltä. Nopeeta kuitenkin tuli Paappojen vastaus ja kahteen kertaan, joten tauolle lukemissa 7-3.

3.Erä.

Kolmas erä oli paras erä ehdottomasti TU:lta. Pallollinen pelaaminen alkoi olla jo hyvällä tasolla ja peliä hallittiinkin ensimmäiset 10min. Kunnollista takaa-ajoa ei saatu kuitenkaan aikaiseksi ja Paapat pelasivat järkevästi johtoasemassa iskien pallon maaliin paikan tullen. Erän maalit 4-2 ja loppulukemat Paapoille 11-5.

Yhteenveto:

Vähän haastavista lähtötilanteista ja vajaan kokoonpanon myötä jouduttiin pitkälti pelaamaan 2 kentällä ja sekoittelemaan ketjuja. Liekö siinä syy, ensimmäiset 40min oli aika haastavaa pallollisesti varsinkin. Toisaalta Paapat karvasivat järkevästi tehden avauspelaamisesta hankalaa. Myöskin oman pään keskustasta pääsi kaveri rokottaan liian monta kertaa. Ottelussa ei jaettu parhaan pelaajan palkintoa, mutta toimittajan valinta pelin onnistujaksi oli Timi Kopsala. Hyvää vääntöä ja pallovarmaa pelaamista, minkä kruunasi soolojuoksu missä vietiin ainakin kolmet puikot kankeelta Paappalaumalta. Neljäs yritys oli kuitenkin liikaa.

Pelit jatkuu tulevana lauantaina ja viimeinkin kotona! Nyt on koneesta karstat poltettu ja aika palata voittojen tielle. Vastustajaksi saapuu Hipa, lähempänä ennakkoa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
SB Paapat 11 - 5
(2 - 1) (5 - 2) (4 - 2)
Lisää uutisia
Salibandy
«  Joulukuu   »