Esittely
Ottelutilastot
Blue fox - TU
2018-2019 - Edustus - Miesten 2-divisioona Pohjanmaa, lohko 7
Klo 15:00 Uusikaarlebyy
22
Syy

Blue Fox - TU Otteluennakko


Kohti sarjan avausta!

TU:n kausi 2018-19 Pohjanmaan 2.divarissa starttaa huomenna lauantaina 22.9 Uusikaarlepyyn pyhätössä, Stjärnhallenissa. Vastaan asettuu divarissa legendaarinen-statuksen ansainnut Blue Fox. Alkava kausi on ennakkoon kenties kovatasoisin rypistys, mitä Pohjanmaan lohkon 2.divarissa on nähty ja Blue Fox on yksi suurimpia ennakkosuosikkeja. Kausi alkaa siis heti kunnon testillä ja koska Nykarleby ei kovin kaukana ole, kannattaa ehdottomasti suunnata auto kohti Tähtihallia lauantaina! Huolimatta ruotsinkielisestä maineestaan, suomenkielellä saa ainakin lipun ja kahvit ostettua!

Kotijoukkue Blue Fox pullahti ulos divarista viime kauden päätteeksi ja samalla osa pelaajista suuntasi muiden haasteiden pariin. Mediatiimin ja muutaman visuaalisen näköhavainnon perusteella joukkue koostuu pitkälti viime kauden divarissa pelanneesta edustusjoukkueen pelaajista, sekä 3.divarista 2.divariin nousseesta II-joukkueen pelaajista. Äkkiseltään laskettuna joukkueen pelaajista vähintään puolelta löytyy divarikokemusta. Blue Fox tunnetaan myöskin hyvin organisoituna ja kovasti taistelevana joukkueena, joten pisteiden eteen saadaan tehdä täysi työ.

TU lähtee otteluun joidenkin mielestä haastajan roolissa. Kesän siirtomarkkinoilla vaihdettiin kokemusta nuoreen intoon (pois lukien Wiiksi) ja nyt saadaan hyvä mittari siihen missä tällä hetkellä mennään. Joukkueen terveystilanne on hyvä, isompia loukkaantumisia ei ole. Erinäisten syiden takia poissaoloja kuitenkin on. Joillakin painaa armeijan vastuut, kesäfiilis jääny päälle ja ehkä jopa rajoittava ihmissuhde (tyttöystävä). Kyllä me ymmärretään.. Mutta joka tapauksessa iskukykyinen kokoonpano saadaan kasaan ja joka peliä lähdetään voittaan, niinku aina.

Seuraa heitä:

Blue Fox. Anton Kallvik. Viime kaudella Oulussa liigavauhtiakin kokeilemassa käynyt maalintekijä on takonut divarissa kovaa jälkeä ja tulee olemaan varmasti vaikea pideltävä alkavalla kaudella.

TU. Maalivahti. Jesse Sepän lähdön jälkeen, tällä kaudella löytyy tasavahva maalivahtikolmikko. Jokainen mokeista on myös ilmoittautunut peliin, joten kuka ikinä tolppien välissä huomenna seisookaan, vaaditaan huippu peli.

Tähtihalli, Uusikaarlepyy, 22.9 klo 15. Tervetuloa!

Blue Fox 7 - 4 TU


Tappio kauden avauksesta.

TU:n kausi 2018-19 käynnistyi 2.divarin osalta lauantaina 22.9 Uusikaarlepyyssä Blue Foxin vieraana. Ennakkoon tiedossa oli, että vastustaja tulee olemaan kova ja sitähän se olikin. TU sai jalkeille 14 kenttäpelaajaa sekä maalivahdit, joten hieman vajaalla kokoonpanolla lähdettiin taistelemaan.

1.Erä.

Blue Fox aloitti ottelun todella vahvasti ja karvasi ensimmäiset 10min koko viisikolla päädystä asti. Onneksi TU oli hereillä ja puolusti ja peitti nöyrästi. Lopulta alkurynnistys palkittiin, kun TU joutui rikkomaan läheltä omaa maalia. Sampo jäähylle ja lähivaparista ahkerasti maassa makoillut Lassander napautti takatolpilta tyhjiin. Maali jäi erän ainoaksi. Tauolle kotijoukkueen 1-0 johdossa.

2.Erä.

Toinen erä jatkui pitkälti siitä mihin ensimmäinen päättyi. Blue Foxin korkea karvaus tuotti TU:n avauspelaamiseen isoja ongelmia. Erä oli myös aika rikkonainen, sillä molemmille joukkueille vihellettiin kahdet kakkoset. Blue Fox onnistui kertaalleen ylivoimalla, TU ei. Ennen ylivoimamaaliaan, Foxit onnistuivat myös hieman onnekkaalla pompulla saamaan pallon maaliin, joten tauolle lukemissa 3-0 kotijoukkueelle.

3.Erä.

Kolmannessa erässä TU pääsi hieman paremmin peliin mukaan. Erässä maalinteon aloitti kuitenkin Foxit onnistumalla iskemään maalin edestä lukemiksi 4-0. Ottelua kerettiin pelata reilu 49min ennenkuin TU onnistui rikkomaan kuparisen. Laurin syötti kulmasta maalin eteen ja pallon verkkoon ohjasi viime kauden kiikareilla vetänyt Timi Kopsala. Foxit kuittasivat kuitenki seuraavilla minuuteilla pariin kertaan ja ottelu alkoi olla siinä. Ottelun lopussa TU onnistui kaunistelemaan vielä numeroita Niko Jämsän, Harri Keskisipilän sekä Elias Ritolan maaleilla. Erän maalit tasan 4-4 ja loppulukemat 7-4 Blue Foxille.

Yhteenveto:

Blue Fox lähti tähän sarjaan yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista eikä syyttä. TU oli selkeä altavastaaja ensimmäiset 40min ja ainoastaan uhrautuva puolustuspelaaminen ja maalivahti Wiiksi Siermalan loistopeli piti numerot siedettävinä. Vaikka pisteitä ei tullutkaan, oli kuitenkin hyvä ja tärkeä asia saada heti kova peli kauden alkuun. Päästiin kunnolla kyykkiin ja pallottomana puolustamaan omaa päätä ja sitä kautta myös hyvä taisteluilme heti kauden alkuun. Hienoa oli myöskin saada onnistumisia heti kauden alkuun maalintekijöille. Täytyy myös antaa tunnustusta Tähtihalliin saapuneille katsojille, jotka loivat hienon tunnelman pelata sählyä. Liian montaa vieraspeliä ei valitettavasti ole, joihin saapuu yli 100 katsojaa, joten kiitos!

Pelin parhaana palkittiin ansaitusti maalivahti Mika Siermala, joka poimi komeat 31 torjuntaa: "Mahtavaa oli päästä pelaamaan jälleen TU paidassa ja Tähtihallissa. Joukkueen esitykseen olen tyytyväinen ja tästä on hyvä jatkaa pisteenmetsästystä!"

Pelit jatkuu viikon päästä sunnuntaina 30.9 Vaasassa Paappojen vieraina, joten vastustaja ei ainakaan heikkene. Lähempänä ennakkoa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Blue fox 7 - 4
(1 - 0) (2 - 0) (4 - 4)
49' Maali Kopsala Timi

49' Maalisyöttö Hyväri Lauri

55' Maali Jämsä Niko

55' Maalisyöttö Määttälä Tuomas

57' Maali Keskisipilä Harri

57' Maalisyöttö Hyväri Lauri

59' Maali Ritola Elias

59' Maalisyöttö Tiala Roope
Lisää uutisia
Salibandy
«  Joulukuu   »