Esittely
Ottelutilastot
TU - FBC Remix
2017-2018 - Edustus - Miesten 2-divisioona PM M2D-07
Klo 15:00 Lampin halli
28
Tam

TU - FBC Remix Otteluennakko


Remix saapuu Toholammille!

Pelivapaan viikonlopun jälkeen palataan taas sorvin ääreen, kun Isokyrön FBC Remix tulee haastamaan TU:ta. Samalla pyörähtää myös runkosarjan viimeinen kolmannes käyntiin. Runkosarjaa on jäljellä 6 kierrosta, joten panokset kovenee peli peliltä. TU löytyy sarjataulukosta sijalta 5, pisteen päässä pleijariviivasta. Remix tulee 5 pistettä TU:ta perässä, sarjasijoituksen ollessa 7. Sanomattakin on selvää että tässä vaiheessa ei enää pistemenetyksiin ole varaa, joten ehdottomasti yleisön tuki mukaan!

Remixin kausi on ollut aika odotetunlainen. Sarjan keskikastiin kuuluva joukkue ei ole onnistunut kärkipään joukkueita voittamaan kertaakaan. Pitkälti ykköskenttänsä varassa operoivan joukkueen suurin haaste onkin saada riittävä tulituki alemmista ketjuista. Kauden aikaisempi kohtaaminen päättyi TU:n pisteryöstöön 5-11. Peli toki ratkesi vasta 3.erässä, joten ilmaisia pisteitä ei tästäkään ole tarjolla.

TU lähtee peliin lähes täydellä Rosterilla. Poissaolijoista mainittakoon Timi Kopsala, joka on tämän viikonlopun SPV:n paidassa. Mukana ei myöskään ole enään Jere Similä, joka siirtyi pelaamaan asuinpaikkakunnalleen Jyväskylään. Kiitokset Jerelle ja tsemppiä Blastersin paitaan! Paappoja vastaan 3 pistettä mieheen tehneet velikullat Lauri Hyväri (3+0) ja Niko Jämsä (0+3) ovat mukana. Huhujen mukaan viimeistelyreeneissä on poikkeuksellisesti jopa lähes 4 kentällistä ukkoja hikoilemassa, joten tästä ei voi kun hyvä tulla.

Pelaajavalmentaja Harri Keskisipilän kommentit: "Tällä hetkellä ollaan viidentenä sarjassa, pisteen päässä playoff –paikasta, joten tästä pelistä kelpaa vain voitto.

Kaikeksi onneksi miehistö on pysynyt suhteellisen hyvin terveenä ja ainoa ongelma on, että pelille olisi enemmän halukkaita tulijoita kuin kokoonpanoon mahtuu. Tämähän on kuitenkin vain positiivinen asia. Perjantaina pidetään hyvät peliin valmistavat harjoitukset joiden jälkeen katsotaan millaisilla ketjuilla voittoa lähdetään tavoittelemaan.Nälkäinen ja voitontahtoinen joukkue varmasti kasassa sunnuntaina."

Seuraa heitä:

Remix. Juho Kallio. Sarjan kovimpia maalintekijöitä oleva taskuraketti iski edellisessä kohtaamisessa tehot 4+1. Onnistuuko sunnuntain pelissä?

TU. Sampo Uusitalo. Erinomaista kautta pelaava puolustaja nostettiin jo 1.kenttään edellisessä pelissä. Tehnyt jo ilmiömäiset 2 maalia. Osti uuden mailan. Seuratkaa jo alkulämmöissä.

Tervetuloa paikalle siis sunnuntaina 28.1 klo 15!

TU 18 - 10 FBC Remix


Tärkeät pisteet!

Viikonloppuna pelattiin Pohjanmaan lohkossa kauden 13. pelikierros. TU lähti omaan otteluunsa ennakkosuosikkina, kun FBC Remix saapui sunnuntaina Toholammille. Peliin lähtökohdat olivat selvät, pisteiden oli jäätävä kotiin jotta pleijaritavoite pysyisi elossa. TU pääsi lähtemään otteluun jälleen laajalla rosterilla, jopa jouduttiin jättämään kokoonpanon ulkopuolelle useita kovia pelimiehiä. Myöskin 1.maalivahdin viitan pitkälti itselleen ottanut Jari Isosalo oli katsomossa kärsimässä kyseenalaista pelikieltoaan. Tämä ei kuitenkaan ottelun kulkuun vaikuttanut, sillä pelistä muodostui melkoinen maalintekokilpailu..

1.Erä.

TU sai loistavan lähdön otteluun, kun jo ensimmäisessä vaihdossa Harri karvasi tylysti karkin vastustajan maalin takana ja antoi Laurin laittaa pallon tyhjään rysään. Remix pääsi kuitenkin nopeeta peliin mukaan ja latoikin seuraavat kolme maalia. Pienen notkahduksen jälkeen TU meni kuitenkin menojaan ja aloitti kunnon maalikarkelot iskemään 4 maalia putkeen ja tauolle 5-3 lukemissa.

2.Erä.

Toinen erä oli TU:n täydellistä hallintaa. Maalinteko alkoi jälleen jo erän ekalla minuutilla, kun Eemeli Kotila iski Niko Jämsän riparin sisään. Sen jälkeen mentiinkin hetki ilman maaleja, kunnes erän puolessa välissä TU iski 3 maalia 25 sekunnissa. Siinä vaiheessa vastustajan selkäranka lopullisesti katkesi. Molemmat joukkueet onnistuivat erässä vielä kahteen kertaan ja tauolle TU:n johdossa 11-5.

3.Erä.

Kolmas erä olikin sitten sunnuntaisählyilyä, kun puolustaminen unohdettiin ja alettiin harjoittelemaan maalintekoa tosissaan. Erässä nähtiin myös rankkari, jota muuten hyvän pelin pelannut Jesse Seppä ei saanut kiinni. TU teki erässä 7 maalia ja Remix 5. Loppulukemat 18-10 TU:lle.

Yhteenveto:

Ensimmäiset kaksi erää olivat aika tyypillistä 2.divaria. Kolmas erä olikin sitten vähän erilaista. Harvinaisen maalirikas ottelu, varmaankin TU:n historian eniten tehtyjä maaleja ainakin 2.divarissa. 1.kenttä oli totutun tehokas, ja tässä pelissä myöskin muilta kentiltä saatiin hyvin tulitukea. Erityisesti 3.kentältä, jossa Sievin hyökkäyskolmikko Aleksi, Mikael ja Matias saivat vaihto vaihdolta pelin pyörimään vastustajan päädyssä ja tulosta myöskin tuli. Ainoa pelaaja kolmesta kentällisestä joka jäi pisteittä, oli Sampo Uusitalo, joka paikkasi tilastovirhettään jäähyjen muodossa. Kaivattuja onnistumisia saatiin vihdoinkin kaikille, joten tästä on hyvä lähteä jatkamaan kauden tärkeimpiä pelejä.

Pelin parhaana palkittu Aleksi Huhtala: "Peli oli 60min TU:n hallinnassa ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Onnistumisia tuli siihen malliin, että pelaaminen itsessään tuntui äärimmäisen hyvältä ja sen näki joka äijästä!"

Pelit jatkuu tulevana sunnuntaina vieraspelillä Seinäjoella, jossa vastassa kivikova MLT. Lähempänä ennakkoa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
18 - 10
(5 - 3) (6 - 2) (7 - 5)
FBC Remix
Lisää uutisia
Salibandy
«  Helmikuu   »