Esittely
Ottelutilastot
TU - SB Vaasa YB
2017-2018 - Edustus - Miesten 2-divisioona PM M2D-07
Klo 19:00 Lampin halli
2
Maa

TU - SB Vaasa YB Otteluennakko


Kauden päätöspeli!

Perjantaina päättyy Pohjanmaan lohkon runkosarja, kun viimeiset pelit pelataan samanaikaisesti klo 19. TU päättää kotonaan kauden SB Vaasa Young Boysia vastaan. Kauden aikaisempi kohtaaminen päättyi Vaasassa niukasti TU:n 11-10 jatkoaika tappioon. Molempien joukkueiden kausi päättyy runkosarjaan, sillä YB:n sarjasijoitus tulee olemaan 8. ja välttää näin putoamiskarsinnat. TU jäi tavoitteistaan eikä pääse lohkon sisäisiin pleijareihin, vaan sarjasijoitus on joko 5. tai 6. Kausi halutaan kuitenkin päättää voittoon, jotta hieman paremmalla fiiliksellä päästään kesälomille.

SB Vaasa Young Boys onnistui kaipaamaan voiton kotonaan aikaisemmasta kohtaamisesta pitkälti farmisopimuksen kautta tulleitten divarivahvistusten ansioista. Oletettavasti YB saapuu Lampille ilman heitä, sillä divarin runkosarjassa pelataan myös päätöskierroksia. Joukkueesta löytyy joka tapauksessa taitoa haastaa jokainen sarjan joukkueista, joten odotettavissa jälleen viihdyttävä ottelu.

TU lähtee harmillisen kapealla ringillä otteluun. Influenssa-aalto, työt ja lomareissut rokottavat kokoonpanosta useita tärkeitä pelaajia. Poissa mm. Aleksi, Eemeli, Timi ja Janne. Niillä mennään ketkä saadaan pelille ja kaikkemme annetaan viimeisen kerran tälle kautta aivan mahtavalle yleisölle!

Pelaajavalmentaja Harri Keskisipilän kommentit: "Heikosti sujunut loppukausi halutaan päättää voittoon ja tähän peliin lähdetäänkin kovalla asenteella sitä hakemaan. Viimeinen näytönpaikka hienosti koko kauden kannattaneelle kotiyleisölle, jota jälleen toivottavasti on paikalle tulossa runsain määrin, huolimatta siitä että pelissä ei varsinaisesti panosta kummallakaan joukkueella ole. Ketjukokoonpanot on vielä tässä vaiheessa pieni arvoitus, mutta jonkulaisia muutoksia niihin on luultavasti tulossa."

Seuraa heitä:

SB Vaasa YB. Toni Taivassalo. Toholampi taustainen pelaaja rokotti kotipitäjän seuraa edellisessä pelissä tasoittamalla pelin lopussa.

TU. Huoltaja Arttu Heikkilä. Arttu on hoitanut esimerkillisesti huoltajan hommia kotiotteluissa! Tärkeää työtä, iso kiitos!

Kuten useasti mainittu, ottelun lipputulot lahjoitetaan lyhentämättömänä pikku Hermannin hyväksi, joten runsas osallistujamäärä yhteisen hyvän vuoksi olisi äärimmäisen tervetullutta!

TU 7 - 8 SB Vaasa Young Boys


Kausi päättyi tappioon.

Kauden päätöskarkelot pidettiin perjantaina Toholammilla, kun Vaasasta saapui vastustajaksi SB Vaasa Young Boys. Pelissä ei juuri panosta enään kummallakaan joukkueella ollut, mikä ei kuitenkaan pelin kulkuun onneksi juuri vaikuttanut. Harmittavan kapeahkolla rosterilla TU joutui lähtemään otteluun. Joka tapauksessa saatiin hieno ottelutapahtuma jälleen pelattua.

1.Erä.

Ottelun alku antoi viitettä että tässä pelissä nähdään paljon maaleja, kun vierasjoukkue aloitti maalinteon jo puolen minuutin pelin jälkeen. Heti perään TU iski kuitenkin kaksi salamamaalia. Viitisen minuuttia myöhemmin YB siirtyi johtoon jälleen kahdella lyhyen ajan sisällä tehdyllä maalilla. TU tuli tasoihin ylivoimalla, minkä Vaasa onnistui kuittaamaan ja tauolle YB:n johdossa 3-4.

2.Erä.

Toisen erän alkuun Young Boys iski jälleen kahteen kertaan, mikä riitti maalissa aloittaneelle Jesse Sepälle ja Jalakku maaliin. Jalakku ottikin heti useita tärkeitä koppeja ja kun Miika Vähähyyppä onnistui kaventamaan, tauolle lukemissa 4-6.

3.Erä.

Kolmas erä alkoi katastrofaalisesti, kun Young Boysin Nico Karlström taisteli todellisen tahtomaalin ja perinteinen sätkimis tuuletus päälle. Tästä sisuuntuneena TU paransi otteita ja tulikin jo maalin päähän. Sen jälkeen annettiin kolme kertaa mahdollisuus ottaa peli haltuun YV:llä, niissä kuitenkin vain kertaalleen pallo maaliin. Väliin YB onnistui maalinteossa. Vajaa 3min jäljellä ja TU:n jäähypörssin voittanut Hane Torvikoski jäähylle, eikä kunnollista kiriä enään saatu päälle. Loppulukemat 7-8 Vaasan hyväksi.

Yhteenveto:

Aika loppukauden hengen mukainen ottelu. Turhan paljon keskialueen virheitä ja vastustaja sai kohtuuttoman paljon ylivoimahyökkäyksiä. Avauspeli ei oikein toiminut kuin ajoittain, mikä hidasti peliä ja sitä kautta virheiden määrä kasvoi. Saatiin kuitenkin hieno hyväntekeväisyys tapahtuma tehtyä ja mukava potti Pikku Hermannille. Mahtavaa oli myös SB Vaasa Young Boysin osallistuminen! Todella hieno ele, iso kiitos siitä! Kiitos myös kaikille paikalle saapuneille ja hienon tunnelman luoneille!

Pelin parhaana palkittu hienon kauden ja pelin pelannut Sampo Uusitalo: "Kauden viimeiseen peliin oli vaikea saada fiilistä, koska panoksia ei juurikaan ollut. Lukuisat silmäparit ja kannustus autto (Tsumii), mutta ei näköjään riittänyt. Vaasalaiset halusi enempi päättää kauden voittoon. Tämä peli on jo unohdettu ja keskitytään kauden päätös tapahtumaan! Kiitos ja anteeks #Peto"

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
7 - 8
(3 - 4) (1 - 2) (3 - 2)
SB Vaasa YB
Lisää uutisia
Salibandy
«  Tammikuu   »