Esittely
Ottelutilastot
ISB/Team Atria - TU
2017-2018 - Edustus - Miesten 2-divisioona PM M2D-07
Klo 15:00 Ilmajoki-halli
25
Hel

ISB - TU Otteluennakko


Revanssia hakemaan Ilmajoelta!

Alkavana viikonloppuna pelataan runkosarjan toiseksi viimeisin pelikierros. TU:n osalta pelipaikka löytyy Ilmajoelta, jossa vastassa kertaalleen TU:n lyönyt sarjanousija ISB/Team Atria. Hyvän debyytti tai paluukauden tähän mennessä pelannut ISB on onnistunut napsimaan kovia vierasvoittoja. Pieni tilastokummajainen onkin siinä, että ISB on onnistunut kotonaan napsimaan vain kaksi voittoa, jotka nekin molemmat vasta jatkoajalla. Mielenkiinnolla lähdetään kattelemaan mikä siellä oikeen mättää.

ISB/Team Atria pystyy parhaimmillaan pelaamaan todella kurinalaisesti ja joukkueena hyvin puolustamaan. Tästä nähtiin hyvät esimerkit sekä Lampilla että Lohtajalla, joista molemmista Ilmajokilaiset onnistuivat taistelemaan voitot. Pelin taso on kuitenkin heitellyt, ja tuloksellisesti heikkoja pelejä turhan monta. TU:n kanssa tiukasti sarjan 5.sijasta taisteleva joukkue vaanii kahden pisteen päässä, ja varmasti haluaa voittaa.

TU lähtee otteluun jälleen hieman siipirikkoisena. Ainakin Aleksi, Timi, Miika ja Eemeli ovat sivussa. Myöskin loukkaantuneet pelaajat edelleen sivussa. Mukana on sentään edellisen pelin missannut Lauri Hyväri. Mikäli Nibacos ja HiPa onnistuvat lauantaina kairaamaan voitot, varmistuu myöskin TU:n jääminen runkosarjaan riippumatta siitä miten tässä pelissä käy. Loput pelit lähetään kuitenkin voittamaan ja katsotaan sitten mihin riittää.

Pelaajavalmentaja Harri Keskisipilän kommentit: " Lauantaina ratkeaa onko tässä pelissä enää mitään panosta. Huolimatta siitä onko panosta vai ei niin revanssihengellä lähdetään ISB:tä kaatamaan. Parketilla on aina mukava pelata ja Isbiä vastaan peleissä on ollut sopivasti tunnetta mukana, joten eiköhän tästäkin kunnon kinkerit saada aikaiseksi."

Seuraa heitä:

ISB/Team Atria. Veli-Matti Vasanko johtaa joukkueensa pistepörssiä ja teki joukkueitten aikaisemmassa kohtaamisessa tehot 2+3. Äijä kiinni.

TU. Pete Seppälä. Sarjan puolustajien maalipörssin voitosta taisteleva noseonpete haluaa varmasti tehdä maaleja. Eiköhän niitä tulekin.

Peli siis su 25.2 klo 15. Mikäli paikan päälle ei pääse, Tulospalvelussa Live-seuranta.

ISB 9 - 6 TU


Ei revanssia Ilmajoesta.

TU matkasi viime sunnuntaina kauden toiseksi viimeiseen otteluunsa Ilmajoelle, jossa vastassa oli TU:n kertaalleen lyönyt ISB/Team Atria. Matkaan päästiin kauden kapeimmalla rosterilla. Sunnuntaipeli ja laimeahko panos kenties näkyivät varsinkin TU:n otteissa.

1.Erä.

Ensimmäinen erä oli aika tasaväkistä vääntöä. Maalinteon aloitti Harri Keskisipilä Lauri Hyvärin syötöstä. Tämä kuitenkin kuitattiin kotijoukkueen toimesta ja erän loppuun ISB maalasi pari lisää. Erässä nähtiin kuitenkin aina ilahduttava hetki, kun Niko Jämsä raivokanttasi pallon ohi maalivahdin logon ja muidenkin varusteiden. Tauolle ISB johdossa 3-2.

2.Erä.

Toisen erän puoleen väliin asti näytti jo hyvältä, kun TU kahdella YV maalilla sekä Harrin illan toisellaan 4-5 johtoon. Siihen sitten loppuikin puolustusmotivaatio ja noin minuutissa ISB latoi pallon kolme kertaa maaliin. Heikko loppu. Tauolle kotijoukkueen johdossa 7-5.

3.Erä.

Kolmas erä olikin sitten heikkoa eikä kunnollista kiriä oikeen saatu aikaiseksi. Ei onnistuttu YV:llä kaventamaan, mutta ilman maalivahtia lopussa vähän kaunistelemaan lukemia. Loppulukemat 9-6 ISB:lle.

Yhteenveto:

Ei jälkipolville kerrottavaa. Pelireissujen pelivelat saatiin kirjanpitoon ajantasalle.

Pelin parhaana palkittu Harri Keskisipilä: "Meidän ketjulta kokonaisuutena yksi kauden heikoimmista peleistä. Omassa päädyssä oltiin välillä aika pahasti pesukoneessa, joka näkyi plus/miinus-sarakkeessa pitkänä miinuksena. Ylivoimalla onneksi oltiin kuitenkin totutun tehokkaita. Pienestä oli tämäkin ottelu kiinni kumpaan suuntaan kääntyy, mutta tärkeillä hetkillä vastustaja oli terävämpänä ja naputteli tarvittavat osumat, vaikkakin osittain onnenkin avittamana."

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
ISB/Team Atria 9 - 6
(3 - 2) (4 - 3) (2 - 1)
Lisää uutisia
Salibandy
«  Tammikuu   »