Esittely
Ottelutilastot
SB Kauhajoki - TU
2017-2018 - Edustus - Miesten 2-divisioona PM M2D-07
Klo 16:00 Koulukeskus Kauhajoki
17
Hel

SB Kauhajoki - TU Otteluennakko


Kauhajoen parketille!

Lauantaina 17.2 pelataan TU:n seuraava matsi, kun Pohjanmaan lohkossa mitellään kauden 16.pelikierros. TU suuntaan vieraspelimatkalle Kauhajoelle, jossa isäntänä sarjataulukossa karsijan paikalta löytyvä SB Kauhajoki. Kauden aikaisempi kohtaaminen päättyi TU:n kotona tarjoaman pöllytyksen päätteeksi 14-8. Kauhajoki onnistui pelissä kuitenkin nappaamaan erävoiton, joten ilmaisia pisteitä ei edelleenkään ole tarjolla tässä sarjassa. Sarjataulukko näyttää TU:n tavoitteiden täyttymisen osalta haastavalta. Teoreettiset mahdollisuudet pleijareihin kuitenkin on, mikäli kaikki loput pelit voitetaan. Ja loput pelit lähdetään voittamaan!

SB Kauhajoki on tutulla paikallaan sarjan peräpäässä. Parketilla kotiottelunsa pelaava joukkue on kuitenkin vuosien varrella onnistunut muutamaan otteeseen yllättämään. Ja nimenomaan kotikenttä etunsa ansiosta. Joukkueella on aika tasaiset kentälliset, jotka on myös jonku aikaa pysyneet samana. Myöskin puolustuspeli on kehittynyt eteenpäin, joten sarjassa pysymisestä taisteleva joukkue haluaa varmasti antaa kunnon vastuksen.

TU lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Merkittäviä poissaoloja kuitenkin löytyy ja tällä kertaa useampia. Lauri, Aleksi, Eemeli ja Atte Lintilä ovat ainakin ulkona tästä pelistä. Muitakin kysymysmerkkejä pyörii ilmassa, joten tällä kertaa mennään vähän pienemmällä rosterilla. Onneksi meillä pelaa vain hyviä pelaajia, joten poissaolot tuskin merkittävästi vaikuttaa. Pelin henki on selvä, yhtään pistemenetystä ei kärsi enää tulla ja jokainen peli on finaali. Joukkue syttyy varmasti hoitamaan tarvittavan voiton.

Seuraa heitä:

SB Kauhajoki. Juhani Lehtonen. Joukkueen pistepörssin kärki on myös sarjan Top-10 pistenikkari. 20 tehtyä maalia kertoo oleellisen.

TU. Mikael Tervamäki. Sievin sählytietokone on pelannut hienon debyyttikauden tähän mennessä. Äärimmäisen rauhassa kentällä operoiva nuorukainen saanee hyvän näytönpaikan ottaa isompaa roolia.

SB Kauhajoki 7 - 10 TU


Vierasvoitto Kauhajoelta!

Lauantaina 17.2 pelattiin TU:n kauden 16.ottelu Kauhajoella, jossa vastassa luonnollisesti SB Kauhajoki. TU lähti otteluun kauden kapeimmalla rosterilla lukuisten sairastelujen ja estymisten takia. Ilahduttavaa oli Valtteri Toivolan mukaan lähtö ensimmäistä kertaa tällä kaudella! Lähtökohdat otteluun olivatkin selvät, Kauhajoki taistelee kynsin hampain sarjapaikastaan ja TU pitää teoreettisia saumoja pleijareista elossa vain voitolla. Siltä se kenties sitten näyttikin..

1.Erä.

TU:n jalat, pää ja harvat ajatukset haihtuivat kenties pitkän bussimatkan päätteeksi viimeistään Kauhajoen karujen lähiömaisemien kohdalla. TU aloitti kyllä maalinteon ja tekikin 3 maalia erässä, mutta jatkuvasti kaveri oli vaarallisilla maalipaikoilla ja maalissa Jalakku poimi tukun tärkeitä torjuntoja. Tauolle lukemissa 3-3.

2.Erä.

Vähän herättiin tauolla kopissa ja pelattiin parempi erä. Kauhajoki keskittyi jäähyilyyn sarjan jäähypörssiä johtavan Anssi Kulmalan johdolla. Kuuluttajan sanojen mukaan tähän vaikutti lähinnä Kulmalan kasvot. TU takoi maaleja totutusti YV:llä ja erävoitto 5-1. Tauolle TU:n johdossa 4-8.

3.Erä.

Kolmas erä menikin sitten voittoa varmistellessa. Erässä nähtiin myös harvinainen AV-maali, joka virheellisesti merkittiin Harrille. Oikeasti maalin teki alati vaarallinen maalitykki Niko Jämsä. Kuuluttaja huomasi pallon olevan rikki maalinteko tilanteessa, mutta varmuutta asiaan ei saatu. Lopussa Kauhajoki hieman kaunisteli lukemia ja loppulukemat TU:lle 7-10.

Yhteenveto:

Ehdottomasti kauden heikoin suoritus, mikä kuitenkin riitti voittoon. Tehtiin se mitä pitikin, eli voitto haettiin. Muuta positiivista oli toki vuotavan Kauhajoen Karhun veren haistaneen pelaajavalmentaja Harri Keskisipilän hurjat tehot. Maalissa Jalakku oli kenties työllistetyin tällä kaudella ja pelasikin jälleen hyvän pelin. Voiton myötä TU säilytti teoreettisen sauman pleijareihin. Kauhajoelta ottelun parhaana palkittiin ensimmäistä kertaa ikinä Anssi Kulmala, onnittelut historiallisesta valinnasta! Hyvän pelin pelannut Tuomas Määttälä ei saanut parhaan pelaajan palkintoa käyttäydyttyään väitetysti epäurheilijamaisesti, josta myös kuuluttaja muisti mainita harvinaisessa loppupuheenvuorossaan.

TU:lta pelin parhaana palkittu Janne Seppälä: "Otteluun oli hieman vaikea syttyä. Tekotsempillä, ykkösketjun maaleilla, toisen ketjun tiukalla puolustuspelaamisella ja Jalkun tärkeillä kopeilla vietiin tämä matsi. Oli hienoa huomata miten monta TU fania oli lähtenyt Kauhajoelle asti katsomaan peliä! Ps. ”Peliä pelataan molempiin suuntiin”, mutta viisi tehtyä maalia kymmenestä pitäisi mun mielestä riittää parhaan pelaajan palkintoon sekä vastustajan neljä maalia seitsemästä kenties myöskin"

Seuraava peli pelataan jälleen hämyisellä Pohojanmaalla su 25.2, kun bussi suuntaa Ilmajoelle ISB:n vieraaksi. Lähempänä ennakkoa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
SB Kauhajoki 7 - 10
(3 - 3) (1 - 5) (3 - 2)
Lisää uutisia
Salibandy
«  Tammikuu   »