Esittely
Ottelutilastot
TU - Nibacos
2017-2018 - Edustus - Miesten 2-divisioona PM M2D-07
Klo 17:00 Lampin halli
10
Hel

TU - Nibacos Otteluennakko


Nibacos kotona!

Viimeinkin päästään kaikkien odottaman matsin kimppuun, kun rakas paikallisvastustaja Nibacos saapuu Kokkolasta Toholammille! Tälle kaudelle järkevöitetyn sarjajärjestelmän takia, tätä herkkua on tarjolla vain kaksi kertaa runkosarjassa. Kauden aikaisempi kohtaaminen, kuten kaikki muistaa, päättyi TU:n täydellisen dominoinnin päätteeksi vierasvoittoon 1-7. Paljon on kuitenkin siitä hetkestä tapahtunut ja Nibacos muun muassa karannut 3 pisteen päähän sarjataulukossa. Nibacos lähteekin otteluun sarjataulukon sijalta 3, kun TU majailee sijalla 5. Lohkon 4 parasta kun pääsee playoffeihin, tiedossa on molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeä ottelu.

Nibacoksen meno ei ole ollut tällä kaudella viime kausien tapaista. Joukkue on onnistunut voittamaan kärkipään jengit vain kertaalleen. Saldo 4 tappiota, 1 voitto. Pitkälti kahden kentän varassa viime peleissä pelannut joukkue sai kuitenkin kesken kauden muutaman tärkeän vahvistuksen. Mainittakoon maalitykki Jori Heikkilän paluun 1.divarissa pelaavasta Blue Foxista. Nibacos on keväisin yleensä yltänyt parhaimpaansa Sveitsiin kauden päätteeksi lähtevän Jukka Kinnusen alaisuudessa, ja tässä tuskin näemme poikkeusta. Kovat on 2 kenttää Nibacoksella, ja varmasti viimeinkin tullut tappio TU:lle saa joukkueen pelaamaan ärsytettynä.

TU kärsi edellisessä pelissä todella kirvelevän tappion Seinäjoella MLT:n vieraana. Kokoonpanosta puuttuneet Aleksi ja Matias ovat jälleen käytettävissä armeijan kiireiltään. Merkittävä poissaolokin löytyy, kun R-H Haapaniemi loukkasi nilkkansa Seinäjoella ja on pelistä sivussa. Muuten rosteri näyttäisi olevan hyvällä mallilla. Jokainen peli on tästä eteenpäin finaali TU:lle, jotta playoffeihin riittäisi saumat. Tämä näkyy varmasti joukkueen tekemisessä lauantaina ja kaikkemme tehdään voiton eteen.

Pelaajavalmentaja Harri Keskisipilän kommentit: "Neljän pisteen peli. Voitto tästä pelistä on lähes pakko ottaa ja kotiyleisön rajun kannustuksen edessä se ei ole mahdotonta. Varsinkin kun vuosikausia vaaninut Nibacos-peikko selätetettiin jo syksyllä, kaatamalla nibacos selvin lukemin."

Seuraa heitä:

Nibacos. Petteri Toivola. Hyvään vireeseen äitynyt TU:n pitkäaikainen johtohahmo tekee paluun "kotiluolaan". Onnistuuko kenties tunnekuohuissa pelaava Pepi entistä seuraansa vastaan, vai katkeaako maila päätösvihellyksen päätteeksi ja käsi sipsipussille?

TU. Kenet muun tähän voi valita? Ilmiömäisissä liekeissä pelaava Lauri Hyväri saa poikkeuksellisesti oman fanijoukon Jyväskylästä asti paikalle. Onko normisuoritukset (3+3) historiaa ja näemme kenties hyvän pelin lauantaina?

Tule, näe, koe ja nauti lauantaina 10.2 klo 17! Tervetuloa!

TU 4 - 5 Nibacos


Tiukka tappio!

Ensinnäkin, aivan pakko hehkuttaa sitä tunnelmaa mitä Lampilla koettiin lauantaina! Iso kiitos aivan mahtavalle kotiyleisölle jälleen kerran!! Sitten peliin. Ottelusta oli odotettavissa tiukkaa ja laadukasta salibandyä, jota myös lauantaina nähtiin. Molemmat joukkueet pääsivät lähtemään otteluun lähes parhailla mahdollisilla kokoonpanoilla. Nibacokselta toki puuttui muutama tärkeä palanen, kun Timo Salo ja Jukka Kinnunen olivat sivussa. Melkoinen trilleri Lampilla sitten nähtiinkin..

1.Erä.

Ensimmäinen erä oli tarkkaa pelaamista, jossa molemmat joukkueet pyrkivät minimoimaan virheet. Maalinteon aloitti, ja erän ainokaisen iski Nibacos ja asialla kotiluolaan paluun tehnyt Petteri Toivola. Paikkoja oli TU:lla useampaankin maaliin, mutta maalinteko oli yllättävän hankalaa. Ensimmäisessä erässä nähtiin myös äärimmäisen ikävä tilanne, kun 1.kentän puolustaja Atte Lintilä loukkasi nilkkansa ja kausi pakettiin. Tsemiä Atelle! Tauolle Nibacoksen johdossa 0-1.

2.Erä.

Toinen erä jatkui samoissa merkeissä kuin ensimmäinen meni. Hieman ennen pelin puolta väliä Nibacos onnistui iskemään illan toisen. Kellossa reilu 35min ja TU avasi maalihanat Pete Seppälän toimesta. Vain minuutti tästä, Nibacos kuittasi kuitenkin ja siirtyi 1-3 johtoon. Selvästikään maaleilla ei tässä pelissä herkuteltu, ja tauolle lukemissa 1-3 Nibacokselle.

3.Erä.

Kolmas erä olikin sitten kovaa taistelua. Erän alkupuolella Nibacos otti jäähyn ja TU löi tutun YV viisikon jauhamaan. Seurauksena oli poikkeuksellisesti karmaiseva AV-maali omiin, kun kenties sarjan paras alivoimapelaaja Joni Lehtinen näytti arvonsa jälleen. Toista kertaa vahinkoa ei sattunut, kun muutama minuutti myöhemmin uudelleen YV:lle päässyt TU iski kavennuksen 2-4. Jori Heikkilä laittoi pallon kuitenkin seuraavan kerran maaliin illan kolmannellaan. Pelin loppuun TU laittoi hurjan kirin päälle ja tuli maalin päähän ilman maalivahtia, mutta aika loppui vain kesken. Loppulukemat 4-5 Nibacokselle.

Yhteenveto:

Ottelu oli aika odotetunlainen, ja tarkkaa pelaamista puolin toisin. Toki maalipaikkojakin oli molemmilla joukkueilla tehdä lisäosumia, mutta molemmat maalivahdit pelasivat erinomaiset ottelut. Katsomosta ja kentältä saadun palautteen mukaan TU hallitsi ottelutapahtumia hieman enemmän ja tämä olikin pitkään aikaan paras peli TU:lta. Yleensä tällaisella esityksellä voittoja tulee, mutta Nibacosta vastaan se ei vain riittänyt. Ehkä pieni lisäys tappamisen meininkiä maalipaikoille olisi ollut se ratkaisevan eron tekijä. Joka tapauksessa huikea ottelutapahtuma kaikin puolin! Sarjatilanne mutkistui tuloksen myötä kuitenkin huomattavasti, ja pleijaripaikkaan tarvitaan jo muiden epäonnistumisia. Loppuun asti kuitenkin taistellaan!

Pelin parhaana TU:lta palkittu Jari Isosalo: "Tiukka ja tasainen vääntö joka päätty harmillisesti Tu:n tappioon. Lähdettiin hyvällä intensiteetillä otteluun. Luotiin hyviä maalipaikkoja läpi ottelun ja ei olisi ollut suuri vääryys jos lukemat olisi ollut toisin päin. Yleisön tuki oli taas kerran mahtavaa ja siitä se ei ainakaan jäänyt kiinni. Nyt vain pitää kääntää katseet tuleviin peleihin ja ottaa maksimipisteet ja katsoa mihin se riittää."

Kiitos vielä kerran yleisölle!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
4 - 5
(0 - 1) (1 - 2) (3 - 2)
Nibacos
Lisää uutisia
Salibandy
«  Helmikuu   »