Esittely
Ottelutilastot
Mailattomat - TU
2017-2018 - Edustus - Miesten 2-divisioona PM M2D-07
Klo 16:00 Seinäjoen urheilutalo
4
Hel

MLT - TU Otteluennakko


Sunnuntaina Seinäjoelle!

Sunnuntaina pelataan kauden 14.ottelu, kun TU matkaa sarjakakkosen, Seinäjoen Mailattomien vieraaksi. TU:n ja MLT:n kohtaamiset ovat viime vuosina olleet tapahtumarikkaita ja tunnepitoisia vääntöjä. Sen verran tärkeät pisteet jaossa jälleen, että tästä tuskin tulee poikkeusta. Kauden aikaisempi kohtaaminen päättyi TU:n selvään 10-4 kotivoittoon. Tätä ottelua on turha kuitenkaan muistella, sillä MLT on siitä lähtien voittanut kaikki pelinsä. Komeassa 8 ottelun voittoputkessa viilettävä joukkue saa kuitenkin vastaansa kovasti pisteitä haluavan TU:n, joten ehdottomasti kannattaa paikalle saapua, mikäli mahdollisuuksia on!

MLT on alkukauden pienen yskähtelyn jälkeen näyttänyt, miksi kauden ennakoissa joukkue löytyi suosikkina numero yksi. Sarjan tasalaatuisin joukkue pystyy heittään joka peliin 3 tulosta tekevää kenttää. Myöskään viime kauden joukkueen taustojen hölmöilyjä ei ainakaan allekirjoittaneen korviin ole enää tullut. MLT:llä ei juuri heikkouksia ole, tosin ei myöskään ihan sarjan tehokkaimpia yksilöitä kuten TU:lla. Pystyykö sarjassa vähiten maaleja päästänyt joukkue puolustamaan TU:n ilmiliekeissä olevat kärkiukot, vai pettääkö sipuli ja boksin ovi käy?

TU lähtee otteluun hieman rikkonaisena. Edellisessä pelissä unohdettu puolustuspelaaminen pitää saada takaisin normaalille tasolle. Tulivoimaa riittää kyllä kaatamaan minkä joukkueen tahansa tässä sarjassa. Poissaolijoita on edellisen pelin aloituskentistä mm. Aleksi ja Matias, jotka pelasivat hienon pelin. Myöskin puolustuspäästä puuttuu Sampo ja Roope. Paluun kokoonpanoon tekee Jari Isosalo sekä Timmy Kopsala. Edellisessä pelissä tuli tärkeitä onnistumisia laajasti pelaajille, joten itseluottamus pitäisi olla kunnossa.

Pelaajavalmentaja Harri Keskisipilän kommentit: "MLT on aina sytyttänyt TU:n pelaamaan parasta peliään eikä tämä kausi ole tehnyt poikkeusta. Kuuma peli tiedossa, josta pisteet kelpaisivat molemmille joukkueille. Parhaan pelaajan banaanit kuitenkin siivittänevät nälkäiset lamppilaiset niin kovaan iskuun, että pisteet napataan mukaan."

Seuraa heitä:

MLT. Vahvasti kokoonpanoja ja pelipaikkoja muuttaneesta joukkueesta valitaan tällä kertaa maalivahti seurantaan. Rahko/Paananen kaksikko jakanut vastuuta ja molemmilla yli 80% torjuntaprosentti.

TU. Hannu Torvikoski. TU:n jäähykuninkuuden itselleen Sampolta napannut romuluinen puolustaja väläytteli soolojuoksullaan viime pelissä. Tekeekö jopa kauden avausmaalin? Ei jäähyjä.

MLT 9 - 8 TU


Ei pisteitä Seinäjoelta.

Sunnuntaina TU matkasi Seinäjoelle kohtaamaan runkosarjan toisen ja viimeisen kerran Mailattomat. Aikaisemman kohtaamisen voittanut TU oli hieman vajavaisella rosterilla liikkeellä, eikä parhaimpaansa yltänyt. Mailattomien kokoonpanossa ei merkittäviä poissaoloja ainakaan ollut, ja kolmella kovalla kentällä myös tulosta tuli. Lähtökohdat peliin oli selvät, oman pelinsä hävinnyt Hipa olisi voitolla jäänyt sarjataulukossa taakse ja TU pleijariviivan paremmalle puolelle. Tässä ei kuitenkaan onnistuttu.

1.Erä.

Ensimmäinen erä oli uneliasta TU:ta. MLT pyöritti peliä ja sai jatkuvasti hyviä maalipaikkoja. Heikko viimeistely, tolpat ja hyvän pelin maalissa pelannut Jalakku pitivät kuitenkin maalin varjeltuna. TU onnistui maalinteon kuitenkin alottamaan, kun Niko Jämsä iski puolittaisen läpiajon päätteeksi pallon kainalosta sisään. MLT kuittasi maalin vajaa 2min myöhemmin. Erän lopussa TU onnistui kahdesta paikastaan kahteen kertaan ja tauolle ei välttämättä ansaitussa johdossa 1-3.

2.Erä.

Unelias tekeminen jatkui myös toisessa erässä eikä TU meinannut millään saada peliä pyörimään. Avauspeli varsinkin MLT:n hyvän karvauksen takia oli hankalaa. Ainoastaan 1.kenttä sai hyviä asioita kentällä tapahtumaan. Toka erä meni kotijoukkueelle 4-1 ja tauolle 5-4 MLT:n johdossa. Erässä nähtiin myös hämmentävä tilanne, kun kotijoukkueen numero #51 ääntelehti käsittämättömästä maalinsa jälkeen.

3.Erä.

Kolmanteen erään TU heräsi. Erän alkuun jälleen Jumalmoodissa pelannut Lauri Hyväri iski YV:llä tasoituksen. 5min myöhemmin Eemeli Kotila iski TU:n johtoon. Vain 26sek myöhemmin MLT kuitenkin tasoitti. Pelimiesten kympillä peli sitten ratkesi. Kaikki näytti jo hyvältä kun n. 6min peliä jäljellä, ja Pete Seppälä iski YV:llä TU:n johtoon. MLT ei lannistunut tästä, vaan tuli pelin lopussa tasoihin ja lopulta ohi. Loppulukemat 9-8 MLT:lle.

Yhteenveto:

Ensimmäiset 2 erää TU oli aika kipsissä. Peli ei meinannut millään lähteä pyörimään ja MLT oli selkeästi parempi pallolla. Kolmanteen erään saatiin sentään hyvä taisteluilme ja siitä positiiviset energiat mukaan. 1.kenttää lukuunottamatta puhtaita papereita on vaikea jakaa. Positiivista on toki se, että vähän huonommallakin pelillä saatiin MLT:tä haastettua loppuun asti. Hienoa oli myös se, että jälleen oli Toholammilta saapunut hyvin porukkaa kannustamaan Seinäjoelle! Iso kiitos! Tästä ei auta kun suunnata katseet kohti tulevan lauantain elintärkeää vääntöä Nibacosta vastaan, josta voitto on ainoa vaihtoehto jotta pleijaritavoitteeseen päästään.

Pelin parhaana jälleen kerran palkittu ja tehot 3+3 iskenyt Lauri Hyväri: " Voi harmin paikka! Tänään ratkaisi voitontahto ja täytyy sanoa, että Mailattomilla oli kyllä enemmän halua voittaa tuo matsi. Oltiin vähän lampaita kaksinkamppailutilanteissa, vaikkakin peiteltiin hyvin vetoja. Itellä oli jotenkin todella raskaat jalat läpi pelin ja oli haasteita pysyä vikkelien Mailattomien mukana. Loppukaudeksi meidän täytyy saada toimimaan kaikki ketjut, jotta nää kärkipään jengit voitetaan. Mutta turhaanpa näitä tappioita on jäädä murehtimaan sen enempää, vaan otetaan opiksi ja Nibbareita vastaan varmasti ollaan taas ihan eri asenteella."

Lauantaina 10.2 klo 17 seuraava matsi ja kotona vastassa Nibacos. Lähempänä ennakkoa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Mailattomat 9 - 8
(1 - 3) (4 - 1) (4 - 4)
Lisää uutisia
Salibandy
«  Helmikuu   »