Esittely
Ottelutilastot
TU - SPV II
2017-2018 - Edustus - Miesten 2-divisioona PM M2D-07
Klo 15:00 Lampin halli
6
Tam

TU - SPV II Otteluennakko


Viimeinkin takaisin pelien pariin!

Ensimmäinen kahdeksasta jäljellä olevasta runkosarjapelistä pelataan lauantaina 6.1 klo 15 Toholammilla. Vieraaksi saapuu SPV II Seinäjoelta, joka löytyy sarjan jumbo-sijalta. TU lähtee sarjasijalta 5. yhden pisteen pleijariviivan alapuolelta. Kauden aikaisempi kohtaaminen päättyi Seinäjoella TU:n niukkaan 2-3 voittoon. TU:n tiukka taistelu playoff paikasta pakottaa joukkueen jokaiseen peliin lähtemään kuin finaaliin, joten parasta osaamista on jälleen näytettävä voiton saamiseksi.

SPV II on tällä kaudella ollut SPV:n organisaatiossa vähän väliinputoaja. Ilman A- tai B-poikien apua joukkue on hävinnyt kaikki pelinsä. Toki kertaalleen jatkoajalla ja kerran rankkareilla. Hyvin paljon riippuu siitä, millaisen kokoonpanon SPV II saa mukaan Toholammille. Kauden ainoa voitto on tullut sarjakärki Paappoja vastaan selvin lukemin 9-3. Silloin vajaa puolet joukkueesta oli A-poikia. Jännä nähdä ketä tulee.

TU lähtee otteluun hyvin syöneenä ja hyvin reenanneena. Lähes kaikki loukitkin saatiin hoidettua tauon aikana. Fanien ykkössuosikin paikasta tiukasti haastava Lauri Hyvärikin on lähellä pelikuntoa, joskin vielä epävarmaa kerkeääkö lauantaille kuntoon. Pakkipari Sampo&Janne on näillä näkymin molemmat estyneitä peleille. Myöskin iloisia uutisia kokoonpanoon, sillä uusvanha Atte Lintilä palaa TU:n paitaan ja on lauantaina jo mukana!

Pelaajavalmentaja Harri Keskisipilän kommentit: "Lyhyt tauko on käytetty tehokkaasti hyödyksi lepäämällä ja harjoittelemalla sopivassa tasapainossa. SPV 2:sta vastaan lähdetään kääntämään kurssia taas voittojen tielle pienen tappioputken jälkeen. Henki on joukkueessa pysynyt hyvänä niukoista tappiosta huolimatta.

Pakkiosastolle saatiin mukava joululahja kun Atte "Zorro" Lintilä tekee paluun TU:n paitaan. Atilta odotankin vahvaa pelaamista ja johtajuutta puolustukseen."

Seuraa heitä:

SPV II. Nuoriso-osasto tai niiden poissaolo. A-nuorten SM-sarjassa SPV on pärjännyt mukavasti ja varmasti jokainen pelaaja on selkeä vahvistus paikalle päästessään SPV II:lle.

TU. Atte Lintilä. TUFS Cupissa maali- ja pistepörssin voittaneen pelaajan paluuottelu. Nähdäänkö ilmaveivi? Muistaako pukea vaatteet päälle?

Lauantaina kaikki paikalle siis klo 15 kannustamaan TU voittoon! Tervetuloa!

TU 10 - 4 SPV II


Paluu voittojen tielle!

Eilen lauantaina pelattiin Toholammilla kauden 11.ottelu kun sarjajumbo SPV II saapui haastamaan TU:ta. Ilman kovia junnuapuja Lampille tulleella joukkueella ei riittänyt eväät haastamaan hyvin pelannutta kotijoukkuetta.

1.Erä.

Ensimmäinen erä mentiin TU:n toimesta vähän käsijarru päällä. Liekkö jännitystä puserossa pelitauon jälkeen vai mitä, SPV II karkasi jo 3 maalin karkumatkalle. Erän lopussa TU pääsi kuitenkin ylivoimalle ja Lauri Hyvärin syötöstä pelaajavalmentaja Harri Keskisipilä iski kavennusosuman. Tauolle 1-3 lukemissa.

2.Erä.

Toinen erä olikin sitten pelin ratkaissut erä, kun TU latoi maaleja maalien perään. 1.kenttä oli jälleen hurjassa iskussa ja teki erän kuudesta maalista viisi. Upeaa pelaamista, reiluun 11min 6 maalia siivitti TU:n ratkaisevalle karkumatkalle. Tauolle lukemissa 7-3.

3.Erä.

Kolmas erä menikin sitten peruspelaamisen merkeissä. 3.erän alkuun TU iski pari maalia ja peli oli lopullisesti selvä. SPV onnistui kertaalleen vielä maalinteossa. Pelin lopussa nähtiin jo lähes unohdettu ja kaikkien odottama hetki, kun NIKO JÄMSÄ onnistui maalinteossa! Vahinko? Loppulukemat 10-4.

Yhteenveto:

Ekan erän pientä kipsiä lukuunottamatta ehjä ja hyvä peli TU:lta. Toki avauserässäkin oli paikkoja maaleihin, mutta sisään ei vielä saatu. Tärkeää oli saada jälleen voitto ja sarjataulukossa nousun pleijariviivan yläpuolelle. Kauden kohtaamiset SPV:n kanssa 2-0 TU:lle. Atte Lintilä onnistui mainiosti debyytissään sekä Lauri Hyväri paluu loukkaantumisen jälkeen oli myös onnistunut. Hieman hiipi avauserän aikana ajatuksia kauden ensimmäisistä peleistä, kun tyhjäänkään maaliin ei mies osunut. Pelko oli kuitenkin turhaa. Timi Kopsala säikäytti yleisöä ja pelikavereitaan ottamalla polveen osumaa, mutta miehenalku näyttäisi olevan kunnossa. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi perjantain pelireissua Vaasaan, jossa vastassa sarjakärki SB Paapat. Ennakkoa lähempänä ottelua.

Pelin parhaana palkittu Lauri Hyväri: "Hieno voitto ja tärkee paluu voittojen tielle. Alkuun kaveri sai hyvän lähdön ja meidän hermoiluista muutaman maalin, mutta äkkiä toisessa erässä palattiin tuttuun alkukauden pöhinään. Samalla jatkettiinkin pelin loppuun ja lukemat näytti siltä kuin pitikin. Iso kiitos taas hyvin kannustaneelle yleisölle. Oli myös hienoa palata takas pelikentille, kun yleisöä oli paljon ja innokkaimmat fanit Ruukista asti. Nyt taas viikko jumppaa, jotta olisi kunnossa kärkikamppailussa Paappoja vastaan."

Kiitos yleisölle jälleen kerran hienosta mukana nauttimisesta!

Ps. Huomenna maanantaina on myöskin hieno hetki, kun Matias Tervamäki ja Aleksi Huhtala astuvat sinne, missä Suomalaisen miehen on parasta olla. Hyvää matkaa armeijan harmaisiin ja aamuja!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
10 - 4
(1 - 3) (6 - 0) (3 - 1)
SPV II
Lisää uutisia
Salibandy
«  Joulukuu   »