Esittely
Ottelutilastot
Hipa - TU
2017-2018 - Edustus - Miesten 2-divisioona PM M2D-07
Klo 17:00 Lohtajan maininki
16
Jou

Hipa - TU Otteluennakko.


Syyskauden päätöspeli!

Lauantaina 16.12 klo 17 pelataan kauden 10.ottelu, kun TU matkaa Lohtajalle Hipan kotiluolaan. Kertaalleen kauden avauksessa vastakkain olleita joukkueita erottaa sarjassa vain piste. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi TU:n voittoon 10-6. J-P Pajunpään manageroima joukkue on debyyttikaudellaan kotona pelannut pelistä toiseen hurmoksessa. Hipan kotipelit ovat olleet melkoista vääntämistä ja kaksinkamppailuja täynnä. TU:lla on vastassa kenties haastavin vieraspeli. Jaossa on myös äärimmäisen tärkeät pisteet molemmille joukkueille, joten ehdottomasti kannattaa paikan päälle tulla! Lohtajan halli vetää saadun tiedon mukaan 430 katsojaa, joten tervetuloa kaikki kannattamaan TU voittoon!

Hipa on Pajunpään rah.., suostuttelun kautta saanut kasaan tälle kaudelle todella nimekkään nipun. Yli puolilta pelaajista löytyy Nibacos - taustaa sekä aikaisempaa kokemusta 2.divarista. Hipan riveissä pelaa sellaisia tämän alueen "legendoja" kuin Pauli Peltoniemi, Hannu Hirvi sekä Mika "Älä selitä" Pirttimäki. Joukkueelta löytyy myös sarjan kuumin maalivahti, kun Tony Jumppanen teki paluun tolppien väliin ja on valittu pelaamissaan viidessä pelissä neljä kertaa parhaaksi pelaajaksi. Riittääkö puolustajilla taidot tylsyttää TU:n pörssikärjet?

TU lähtee otteluun hyvin samoilla miehillä kuin muutamiin edellisiin peleihin. Loukkaantuneiden lista ei ole lyhentynyt, vaan edelleen poissa mm. Lauri Hyväri. Tiedä sitten johtuuko loukkaantumisista vai mistä, TU on ollut hieman alavireinen viime pelit ja tappioita on tullut. Tähän peliin ladataan ja otetaan irti kaikki, ja hyvillä mielin Joulutauolle voitto niskassa. On aika palata omalle tasolle.

Pelaajavalmentaja Harri Keskisipilän kommentit: "Neljän pisteen peli, josta olisi täydet pinnat naarattava ajatellen playoffs-paikkaa. Hipa on kotiotteluissa ollut vahva, joten helppoa se ei missään nimessä tule olemaan.Luottavaisin mielin lähden kuitenkin otteluun. Kunhan oma pää saadaan pidettyä tarkasti niin maaleja joukkue kyllä osaa tehdä riittävästi."

Seuraa heitä:

Hipa. Jani "Korkkis" Korkiakangas. Hyvän ja tehokkaan alkukauden pelannut lyhyt puolustaja pystyy omalla henkilökohtaisella suorituksella luomaan jatkuvasti maalipaikkoja. Lentääkö maila? Onko sairaana?

TU. R-H Haapaniemi. Vaasassa R-H piti pilkkanaan vastustajia keräten tehot 2+5. Ketsuppipullo on auki ja myöskin syöttämisen jalon taidon löytänyt maaliruisku haluaa varmasti jatkaa siitä mihin edellisessä pelissä jäi. Viekö jopa Laurin paikan 1.kentässä?

Tervetuloa kaikki Lohtajalle lauantaina klo 17!

Hipa 8 - 3 TU


Syyskausi päätökseen!

Viime lauantaina pelattiin kauden 10. ottelu ja syyskauden viimeinen peli. Vastassa oli Hipa, joka näytti parasta osaamistaan kotiyleisönsä edessä. Lohtajalle oli luotu hieno ottelutapahtuma ja pelikin vastasi ainakin saadun palautteen mukaan kaikkia odotuksia!

1.Erä.

Jo peli alusta asti näki että tulee kovatasoinen ja jännittävä peli. Molemmat joukkueet pelasivat tarkasti ja hyvällä asenteella. Erän ainoan maalin viimeisteli Hipan kapteeni Lassi Lokasaari. TU pääsi kertaalleen kokeileen ylivoimaa, mutta tolppia lähemmäks maalintekoa ei päästy. Tauolle Hipan johdossa 1-0.

2.Erä.

Toinen erä oli TU:n paras pelissä. Maalejakin syntyi kaksi kappaletta ja useampaankin oli paikat. Jälleen tolpat ja rimat kilisivät, sekä Hipan maalivahti Tony Jumppanen otti useita GameSavereita. Molemmat joukkueet pääsivät myös YV:lle, mutta maaleja ei syntynyt. Hipa onnistui maalinteossa myös kahdesti, viimeisin erän viimeisellä minuutilla "pukukoppimaalilla". Tauolle Hipan johdossa 3-2.

3.Erä.

Kolmas erä olikin sitten Hipan näytöstä. Erän alku puolella Hipa karkasi 4-2 johtoon, minkä Eemeli Kotila kuittasi todellisella tahtomaalilla. Viimeinen kymppi sitten repesi, kun TU joutui nostamaan peliään riskillä. Loppulukemat Hipalle 8-3.

Yhteenveto:

Hipa oli kotonaan juuri niin vahva kuin odottaa saattoi. Myöskin TU:lta nähtiin paras peli pitkään aikaan, mikä ei kuitenkaan riittänyt. Positiivista on se, että nyt saatiin peli taas sille tasolle jolla yleensä tuolla taisteluasenteella ja puolustuspelaamisella voittaa. Hipa oli vain piirun parempi ja ansaitsi voittonsa. Kauden kohtaamiset nyt 1-1 ja toivottavasti pleijareissa päästään kohtaamaan uudemman kerran! Yleensä virheherkkä, viime kauden TU:n paidassa pelannut Tuomas "Stuba" Hägg vastasi pelin näyttävimmästä suorituksesta antamalla melkoisen maaliinjohtaneen sokkosyötön.

Pelin parhaana palkittu Timi Kopsala:

"HiPa oli tällä kertaa hitusen vahvempi. HiPa käytti kotikenttäedun hyödykseen ja erityisesti HiPan karvaus tuotti Lohtajan pienellä kentällä vaikeuksia. Maalinteko tökki tällä kertaa pahasti ja tolpat kilisivät jatkuvalla syötöllä. Täytyy antaa vielä erityismaininta HiPa:n maalivahdille, Tony Jumppaselle, joka seisoi jälleen välillä päällään ja on kantanut joukkuetta syyskaudella. Syyskausi päättyi valitettavasti tappioputkeen, mutta olen silti luottavainen kevään suhteen. Tappiot on puitu läpi ja joulutauko tulee hyvään paikkaan. Haluan kiittää HiPaa, sekä runsaslukuista yleisöä hienosta ottelutapahtumasta."

Syyskausi on nyt päätöksessä ja kausi puolessa välissä. Kausi alkoi hyvin, kun TU ratsasti voitosta voittoon ja keikkui pitkään ihan sarjan kärjessä. Nibacos-voiton ja loukkaantumisten jälkeen peli hieman notkahti ja syksy päättyikin tappioputkeen. Pleijari-viivaan on kuitenkin matkaa vain piste ja Joulutauolla ladataan akut. Kevätkausi alkaa kotiottelulla 6.1 ja toivottavasti saadaan sairashuone mahdollisimman tyhjäksi siihen mennessä. Pikku huili, 30.12 pelataan entisten ja nykyisten TU:laisten kesken TU Finn Spring Cup josta haetaan peli-iloa ja lähdetään dominoimaan taas kevätkautta.

Hyvää Joulua kaikille!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Hipa 8 - 3
(1 - 0) (2 - 2) (5 - 1)
Lisää uutisia
Salibandy
«  Joulukuu   »