Esittely
Ottelutilastot
TU - ISB/Team Atria
2017-2018 - Edustus - Miesten 2-divisioona PM M2D-07
Klo 15:00 Lampin halli
2
Jou

TU - ISB/Team Atria Otteluennakko.


Kohti seuraavaa matsia!

Lauantaina 2.12 klo 15 pelataan kauden 8.ottelu kun sarjanousija ISB/Team Atria saapuu Toholammille. TU lähtee otteluun sarjan jaetulta kärkipaikalta, kun taas vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta toiseksi viimeiseltä sijalta. Sarjataulukkoa on kuitenkin turha tuijottaa, sillä Pohjanmaan lohko on tällä kaudella selkeästi tasaisempi kuin kenties aikaisemmilla kausilla. Myöskin TU:lla on muutama merkittävä poissaolo, joka hiukan saattaa tasoittaa voimasuhteita.

ISB/Team Atria nousi siis tälle kaudelle 2.divariin voittamalla viime kaudella 3.divarin lohkonsa. Joukkue on suuri kysymysmerkki pelillisesti. Selvää on kuitenkin että voittamaan tottunutta joukkuetta ei ole koskaan helppo voittaa. Tällä kaudella joukkue on onnistunut ottamaan voitot SPV II sekä Kauhajoen kustannuksilla. SB Paappoja vastaan joukkue taipui vasta jatkoajalla, eli mielenkiintoinen vastustaja on varmasti luvassa.

TU lähtee hieman siipirikkoisena peliin kun joukkueen pistekärki Lauri Hyväri on ylävartalovamman takia sivussa. Muuten TU saa kaikki kärkipään ukot mukaan, pois lukien Jani Poutasen, jolla runkosarja vähintään tällä kaudella ohi. Timi Kopsala saapuu onneksi Seinäjoelta rymistelemään. Useamman ehjän pelin jälkeen, edellinen Kauhajoki peli ei ollut ihan yhtä ehjää tekemistä. Selvää on, että lauantaina pitää pystyä jälleen pelaamaan hyvää omaa peliä ja jättämään pisteet kotiin.

Pelaajavalmentaja Harri Keskisipilän kommentit: "ISB:tä vastaan on ollut vuosien saatossa kuumia kohtaamisia. Joukkue on varmasti muuttunut jonkin verran, vaikka nimilistasta löytyykin tuttuja kovia pelimiehiä. Laurin poissaolon myötä hyökkäystehoja on hiukan vähemmän. Tämä avaa kuitenkin hyvän näytönpaikan pelaajalle, joka Laurin saappaita täyttämään ryhtyy. Uskon kuitenkin että hyvällä omalla perustekemisellä TU selviää selvänumeroisesti voittoon."

Seuraa heitä:

ISB/Team Atria. Eero Rahnasto. Kesällä MLT:stä siirtynyt pelaaja on johtavia pelaajia ISB/Team Atrian joukkueessa.

TU. Harri Keskisipilä. Viime pelissä 2+3 tehot kerännyt 1.ketjun sentteri avasi maalitilin Kauhajokea vastaan. Alkukauden namupasseja jaellut "Kingi" kenties muisti maalinteon mielekkyyden. Lauantaina verkot heilumaan.

Joukkueella on pikkujoulut lauantaina joten tervetuloa mukaan bileisiin! Peli alkaa klo 15.

TU 8 - 9 ISB/Team Atria


Kauden toinen tappio!

Lauantaina 2.12 pelattiin kauden 8.ottelu, kun Toholammille saapui vieraaksi ISB/Team Atria. Henkinen valmistautuminen ehkä oli hieman vajaavainen joka näkyi sitten pelissä ja lopputuloksessa.

1.Erä.

Ensimmäinen erä oli kyllä katastrofaalinen. Puolessa välissä erää tilanne oli jo kaverille 0-4. Harri onnistui iskemään kavennuksen, jonka ISB kuitenkin kuittasi erän lopussa. Tauolle 1-5 ISB:lle. Ei näin.

2.Erä.

Toiseen erään TU tuli loistavalla asenteella ja maali kerrallaan kirittiin johtoa kiinni. Toinen erä oli sitä tämän kauden TU:ta mitä ollaan totuttu näkemään. Erävoitto 5-1 ja tauolle 6-6 tilanteessa.

3.Erä.

Kolmannen erän alussa näkyi ehkä hieman hurjan takaa-ajon jälkeen tullut helpotuksen tunne. ISB karkasi jälleen johtoon ja kahdella maalilla. Tuomas onnistui kaventamaan tilanteeksi 7-8, jonka jälleen ISB kuittasi. Vajaa 4min ennen loppua Harri toi vielä joukkueensa maalin päähän. Enempään ei riittänyt. Loppulukemat 8-9 ISB/Team Atrialle.

Yhteenveto:

ISB/Team Atria palautteli taas mieleen mikä merkitys omalla tahtotilalla ja peliin valmistautumisella on. Täytyy sanoa että vastustaja oli yllättävän hyvä. Pelin puoleen väliin asti vierasjoukkue voitti lähes kaikki kaksinkamppailut ja puolusti organisoidusti ja nöyrästi koko joukkueella. TU:lta hyvä nousu ja vain maalin tappio ei ole mikään katastrofi. Tässä pelissä tehot olivat kuitenkin liikaa 1.kentän varassa eikä tulitukea tullut taustalta tarpeeksi. Sarjasijoitusta tämä viikonloppu ei muuttanut, kun myöskin Paapat hävisivät. TU jatkaa sarjan jaetulla kärkipaikalla yhdessä Paappojen ja Nibacoksen kanssa 12 pisteellä.

Joukkuetta reppuselässä pelin kantanut ja parhaana jälleen palkittu kapteeni Tuomas Määttälä: "Yksi parhaimpia vastustajia keitä vastaan ollaan tällä kaudella pelattu. Ilmajokilaiset tuli hyvällä asenteella peliin. Varsinki ekassa erässä meillä ei ollut mitään mahollisuutta, mutta sen jälkeen alettiin samaan omaa peliä paremmin kuntoon. Tällä kertaa se ei riittänyt ja ISB vei ansaitusti pisteet."

Pelit jatkuu tulevana lauantaina Vaasassa, kun SB Vaasa YB isännöi meitä. Lähempänä ennakkoa.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
8 - 9
(1 - 5) (5 - 1) (2 - 3)
ISB/Team Atria
Lisää uutisia
Salibandy
«  Joulukuu   »