Esittely
Ottelutilastot
TU - SB Kauhajoki
2017-2018 - Edustus - Miesten 2-divisioona PM M2D-07
Klo 18:00 Lampin halli
26
Mar

TU - SB Kauhajoki Otteluennakko.


Sunnuntaina kauden 7.peli!

26.11 klo 18 pelataan seuraava ottelu kun SB Kauhajoki saapuu haastamaan kovassa vireessä olevaa TU:ta. TU lähtee peliin sarjataulukon sijalta 2. ollessaan tasapisteissä (10) SB Paappojen ja Nibacoksen kanssa. Kauhajoki taas on kerännyt kauden kuudesta pelistä 6 pistettä, joka on yhtä paljon kuin koko viime kaudella yhteensä. Kauhajoki on siis aloittanut kauden monille jopa yllättävän hyvin, joten varmasti saadaan taas jännittävä ja viihdyttävä peli.

SB Kauhajoki on tasainen joukkue joka on selkeästi parantanut puolustuspelaamistaan viime kauteen verrattuna. Joukkue on myös vuoden kokeneempi. Kauhajoen haasteena tulee varmasti olemaan TU:n terävät vastahyökkäykset ja pelinopeudessa mukana pysyminen. Maalivahdilta vaaditaan voitosta haastamiseen loistopeliä.

TU taas lähtee peliin loistava Nibacos-voitto taustalla, joka on tuonut itseluottamusta lisää edelleen. Nämä ovat sellaisia pelejä mitkä pitää ehdottomasti voittaa jos pleijareihin haluaa, joten keskittyä täytyy kunnolla vaikka vastassa ennakkoon "heikompi" vastustaja. Nibacos pelissä aloittaneeseen kokoonpanoon tulee muutoksia. Matias Tervamäki on ulkomaan komennuksella. Viimeiset kolme peliä yhdessä pelanneet ja vain yhden maalin omiin päästäneet "isä ja poika" pakkiparin muodostaneet Timi Kopsala ja Jani Poutanen ovat sivussa. Timi on SPV:n mukana ja Jani on ainakin 3kk sivussa polvivamman takia. Myöskin dominoivan Lauri Hyvärin kunto on epävarma. Pistepörssin voitosta taisteleva Lauri tekee kaikkensa peleille päästäkseen, jotta kärki ei karkaisi.

Pelaajavalmentaja Harri Keskisipilän kommentit: "Joukkue hyvässä lennossa joten mukava päästä taas sunnuntaina pelaamaan hienon kotiyleisön eteen. Töitä on kuitenkin tehtävä kovasti jotta saadaan pisteet jäämään lampille sillä kauhajokiset ovat myös aloittaneet kauden hyvin. Saattaa tulla vaikea peli jollei alusta alkaen olla täysillä mukana pelissä."

Seuraa heitä:

SB Kauhajoki: Maalivahti. Kuka ikinä tolppien väliin kontalleen tuleekaan, on varmasti kovassa tulituksessa. Löytyykö eväitä ihme peliin vai kutsuuko vaihtopenkki?

TU: Eemeli Kotila. Pelasi vahvan pelin jälleen Nibacosta vastaan ja alkaa nilkkaloukin jälkeen pääseen vauhtiin. Jopa hattutemppu sunnuntaina?

Tervetuloa sunnuntaina 26.11 klo 18 lampille kannustamaan voitto kotiin!

TU 14 - 8 SB Kauhajoki


Voittoputki jatkuu!

Eilen sunnuntaina pelattiin kauden 7.ottelu kun SB Kauhajoki saapui Toholammille. Lähtökohdat otteluun olivat hiukan haastavemmat kuin aikaisemmissa peleissä lukuisten poissaolojen, vähäisen tuntemuksen vastustajasta sekä haastavien treeniolosuhteiden takia. Perjantain viimeistelyreenit jouduttiin vetämään Kälviällä. Kolmas kerta jo alkukauden aikana kun edustuksen reenit perutaan päällekkäisen buukkauksen takia Lapin hallilta, ei hyvä. Huolimatta näistä, TU näytti jälleen miten pelejä voitetaan.

1.Erä.

TU sai loistavan lähdön peliin kun maalihanat aukesivat jo toisella minuutilla. Ensimmäiseen reilu 4min TU takoi 3 maalia ja peli-ilme oli murhaava. Kauhajoki onnistui hieman ennen erän puoliväliä YV:llä kaventamaan. Tämä oli kuitenkin laiha lohtu kun TU maalasi kahteen kertaan ja peli näytti olevan jo lähes ratkennut. Paras erä tästä pelistä ja tauolle 5-1 lukemissa.

2.Erä.

Heikkoa ja kuritonta. Tämä erä meni Kauhajoelle 3-5. Kenties alkoi TU:n pelaajilla näkymään vain maali silmissä ja unohdettiin nöyrä tekeminen. Toki 3 tehtyä maalia oli sinäänsä hyvä asia. Erän kruunasi Kauhajoen pelaajan ottaman 5min jäähyn aikana päästetyt 2 alivoimamaalia. Näitä sattuu, tauolle 8-6 lukemissa.

3.Erä.

Kolmannessa erässä tehtiinkin sitten se mitä tarvittiin ja hoidettiin voitto kotiin. Erän alkuun Jari Isosalo otti tärkeitä koppeja. Kauden avausmaalit iskeneen Harri Keskisipilän johdolla TU pussitti 6 maalia ja TU lopulta selkeään voittoon. Kauhajoki onnistui pelin lopussa hiukan kaunistelemaan lukemia ja loppunumerot 14-8 TU:lle.

Yhteenveto:

MLT ja Nibacos voittojen jälkeen odotettavissa oli erilainen peli. Selkeänä ennakkosuosikkina peliin lähtenyt TU teki sen mitä voittoon vaadittiin. 14 tehtyä maalia ja joka kenttiin jakautuneet onnistumiset olivat selkeästi pelin paras anti kahden pisteen lisäksi. Puolustuspeli ja kurinalaisuus ei ollut sillä tasolla millä totuttu lähes kaikissa peleissä näkemään. Onneksi voitolla on vain merkitystä ja tärkeät pisteet saatiin. Tänään mentiin lähes koko pelin päästä päähän, välillä virheiden sävyttämänä. Hieno asia on se että TU näytti pystyvän voittamaan erilaisia pelejä ja vähän heikommallakin pelillä. Varmasti myös vastustajalla oli oma roolinsa tässä. Runsas maalinen ottelu ja yleisölle varmasti viihdyttävä. Sarjataulukko on komeaa katsottavaa kun TU löytyy sijalta 2. tasapisteissä sarjakärki SB Paappojen kanssa 12 pisteellä. Keski-Pohjanmaan ykkösenä on hyvä jatkaa!

Pelin parhaana palkittu Lestin oma kultapoika Jere Similä, joka pelasi huikean ottelun: "Peliin oli selkeästi erilaiset lähtökohdat, kun seitsemän pelaajaa ei päässyt mukaan. Kuitenkin laajan materiaalin ansiosta saatiin 16 kenttäpelaajaa ja kolme mokkea pelille. Ensimmäiselle erätauolle mentiin 5-1 tilanteessa ja ehkä olimme hieman takki auki toiseen erään lähdettäessä. Kauhajoki sai välillä pitkiä pyörityksiä ja heidän karvauksensa toimi. Viimeinen erä olikin sitten maalijuhlaa. On hienoa, että saatiin kasaan kolme ketjua, joista jokainen voi dominoida, vaikka useita pelaajia puuttui kokoonpanosta. Peli ei ollut ehkä kauneinta mahdollista, mutta kuitenkin tärkeät sarjapisteet jäivät meille. Kiitokset yleisölle, fiilis on katossa kun yleisö pitää ääntä ja kannustaa!"

Pelit jatkuu ensi lauantaina 2.12 klo 15 kun sarjanousija ISB/Team Atria saapuu Lampille!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
14 - 8
(5 - 1) (3 - 5) (6 - 2)
SB Kauhajoki
Lisää uutisia
Salibandy
«  Joulukuu   »