Esittely
Ottelutilastot
Nibacos - TU
2017-2018 - Edustus - Miesten 2-divisioona PM M2D-07
Klo 19:00 Kampushalli Kokkola
17
Mar

Nibacos - TU Otteluennakko.


Klassikko!

Perjantaina 17.11 klo 19 tullaan pelaamaan jälleen yksi Keski-Pohjanmaan salibandyn todellinen helmi. TU matkaa Kokkolaan Kampushallille haastamaan lohkon kärkijoukkue Kokkolan Nibacos. Historian saatossa joukkueiden välille on kehkeytynyt monenlaista jännitettä ja kukaan ei halua näitä pelejä hävitä. Nibacos on onnistunut jokaisen pelin lopulta voittamaan vaikka TU on ollut välillä tosi lähellä. Urheilutapahtumana myös Nibacos - TU pelit ovat salibandykartalla ja miksei myös Kokkolan urheilutapahtumista matsi, jota ei kannata missata missään nimessä.

Kotijoukkue Nibacos lähtee kamppailuun lohkon kärkipaikalta. Takana kaikista peleistä voitto. Joukkue muuttui kesällä huomattavan paljon, joskin kärkipelaajia jäi vajaa pari kentällistä. Nibacos saanee kaikki pelaajansa ennakkotietojen mukaan käytettäväksi peliin. Nibacos pyrkii hallitsemaan pelejä pallolla ja pallottomana karvaa ja puolustaa aktiivisesti, joten TU:lla niin kuin myös lähes kaikilla on maalipaikoille pääsy ollut hankalaa. Jäänee nähtäväksi miten uusi joukkue on sisäistänyt viime kausien pelitavan.

TU lähtee myös täydellä rosterilla matkaan. Viime peleistä poissa loukkaantumisen takia ollut Eemeli Kotila on todennäköisesti mukana. TU on sarjataulukossa sijalla 3. kaksi pistettä Nibacosta perässä. Kauden alku on ollut TU:n historian paras 2.divarissa ja etenkin edellinen peli MLT:tä vastaan oli hyvää tekemistä. Perjantaina vaaditaan voittoon kuitenkin parempaa tekemistä kuin ollaan vielä nähty. Maalivahtipeli sekä molempien joukkueiden 1.kentällisillä on oletettavasti iso rooli ottelussa.

Seuraa heitä:

Nibacos: Timo Salo "C" #8. Nibacoksen kapteeni on ottanut joukkueensa reppuselkään tällä kaudella ja voittanut yksin pelejä. Miten pankinjohtajan penkiltä suoraan peliin tulevan mestarin jalka on puuduksissa rahakirstun päällä päivän istuttuaan?

TU: Maalivahti. Tämä kohta jäänee vielä avoimeksi koska ks. henkilöä ei olla vielä nimetty. Selvää on kuitenkin että se joka tolppien välissä sätkii, joutuu pelaamaan jumalaisen pelin voiton saamiseksi. Onko hän Jesse "Entarvihiuksia" Seppä, Jari "Jalakku" Isosalo vai Tomi "Tomppa" Alakarjula? Sankarinviittaa on tarjolla.

Tervetuloa paikalle! Odotettavissa 400-500 katsojaa ja meininki on varmasti sen mukainen!

Nibacos 1 - 7 TU


Avoin rakkauskirje!

Eilen perjantaina pelattiin hekumallinen paikalliskamppailu kun kaikki aikaisemmat kohtaamiset voittanut Nibacos otti vastaan TU:n äärimmäisen nälkäisen petolauman. Molemmat joukkueet pääsivät peliin parhailla mahdollisilla kokoonpanoilla. Yleisöä oli saapunut seuraamaan peliä huikeat 448. Toholammilta oli tullut hienosti porukkaa kannustamaan ja meidän pelaajien oli aivan käsittämättömän hienoa pelata teidän edessä, valtava kiitos!! Teidän takia pelaaja nauttii näistä peleistä ja haluaa näyttää parastaan! Meillä on ihan parhaat kannattajat! Maaleja ei käydä erikseen läpi, maalikooste löytyy Youtubesta ja lopusta linkki siihen. Kuten huomaatte, tässä pelissä pistettiin palloa nuottaan suoraan syötöstä joka ajoittain oli lähes eroottissävytteistä.

1.Erä.

TU näytti alusta asti että tänään ei tule mikään voiton eteen. Jo ekasta vaihdosta eteenpäin 1.kentän johdolla TU loi hyviä maalipaikkoja. Välillä tolpat pelastivat nibacoksen ja epäonninen viimeistely. Erän puolivälissä TU onnistui kahdesti iskemään pallon maaliin Lauri Hyvärin ja Pete Seppälän toimesta. Erän loppuun Nibacos kavensi 1-2 Joni Lehtisen maalilla. Tauolle 1-2 TU johdossa.

2.Erä.

Toinen erä oli hiukan tasaisempaa vääntöä. Maalinteon aloitti kuitenkin TU, kun Niko Jämsän karmaisevan ohilaukauksen jälkitilanteesta Eemeli Kotila sivalsi näyttävän maalin suoraan ilmasta. Tämän jälkeen Nibacoksen kasetti hajosi ja törkeitä ajoja TU:n pelaajien päihin. Tästä seurauksena 5-3 YV ja Sievin oma Teemu Selänne, Aleksi Huhtala reagoi oikein ja pisti muovipallon Harrin syötöstä syvälle verkkoon. Verta ja kyyneliä. Tauolle 1-4 johdossa.

3.Erä.

Kolmas erä oli totutusti vahvaa tekemistä TU:lta. Lauri Hyväri iski erän alkupäässä pariin kertaan, jonka jälkeen Nibacos vaihtoi maalivahtia. Nibacos oli tiivistänyt myös kahteen kenttään ja saivatkin parempaa otetta pelistä. Myös kertaalleen TU:n jäähyn ansiosta pääsivät YV:lle. Tänään maalissa torjunut jo keski-ikäinen Jari Isosalo oli suorastaan tyly. Eihän nyt vaan voi ottaa kaikkea kiinni?! Lopussa Nibacos yritti kavennusta ilman maalivahtia, mutta TU:n puolustus kesti. Pete Seppälä kaunisteli vielä tyhjiin ja loppulukemat 1-7 TU:lle.

Yhteenveto:

Mitä voi sanoa? Pelaajavalmentaja Harri "Kuningas" Keskisipilä on luotsannut joukkueensa todelliseen lentoon. Yhdessä kapteeni Tuomas Määttälän kanssa omalla esimerkillään ja rauhallisella tekemisellään ovat luoneet levollisen ja luottavaisen joukkuehengen, mikä näkyy sitten näin. Lauri "Jumala" Hyvärin johdolla uudet tulokkaat ovat olleet todellisia vahvistuksia. Laurille ollaan varaamaassa Toholammin torilta paikkaa jo patsaalle. Ikinuori Jari Isosalo maalissa pelaa kenties elämänsä kautta? Torjunta% yli 90 ja vain keskimäärin 2.33 päästettyä maalia. Sen lisäksi pelejä pystytään pelaamaan täydellä kolmella tasaisella kentällä. Tämä oli ehdottomasti paras peli pitkään aikaan mitä TU:lta nähty, kenties paras. Nibacoksella ei ollut mitään palaa haastaa meitä. Joukkueen puolustuspelaaminen on tällä hetkellä sillä tasolla että meille ei vain tehdä maaleja. Jokainen äijä kentällä ja penkillä haluaa tehdä kaikkensa ettei meille maaleja tule. Valta on vaihtunut. Milloinhan viimeks Nibacos on jäänyt pelissä yhteen maaliin? Myöskin tuomarilinja oli erittäin onnistunut pelin kuvaan nähden, hienoa työtä! Viimeinkin Nibacos on lyöty ja tästä vapautuu varmasti lisää energiaa jatkoon josta ammennetaan voimaa edelleen pelin parantamiseksi! Tästä nautitaan kunnolla ja pelit jatkuu 26.11 kun Kauhajoki saapuu Toholammille.

Jälleen kerran pelin parhaana palkittu hirmuiskussa oleva Lauri Hyväri: "Jälleen ihan mahtava peli meiltä! Todella hienon tapahtuman oli Nibacos tehnyt ja mukavasti yleisöä löysi paikalle, kiitos siitä! Etenkin meidän kannattajille iso kiitos jälleen, kun oli tuomassa lisäbuustia pelaamiseen! Koko joukkue pelas taas uhrautuvasti ja painettiin hommia molempiin suuntiin. Meidän ketjulla aika hyvin kemiat nasahtanu kohalleen ja tällä kertaa itellä oli helppo työ naulata maalit ketjukavereiden millintarkoista syötöistä. Joukkueesta huokuu tällä hetkellä iso itseluottamus ja usko omaan tekemiseen, niin silloin tulokset alkaa olemaan tätä luokkaa. Täytyy vaan jaksaa pitää sama meininki koko kauden ja parantaa vielä vähän kevään pelejä ajatellen."

Maalikooste:

#dominointi

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Nibacos 1 - 7
(1 - 2) (0 - 2) (0 - 3)
Lisää uutisia
Salibandy
«  Joulukuu   »