Toiminta-ajatus

Toholammin urheilijat salibandy toimintasuunnitelma

Toholammin Urheilijat Salibandy järjestää Salibandytoimintaa Toholammin sekä ympäryskuntien Salibandyä aktiivisesti harrastaville ihmisille.

Toiminta-ajatus

Toholammin Urheilijat pyrkii tarjoamaan mahdollisuuden sekä kilpailullisesti että harrastetoiminnasta kiinnostuneille salibandyn pelaajille erinomaisen ympäristön kehittyä pelaajana ja urheilijana. Toimintaa pyöritetään ja kehitetään sillä ajatuksella, että jokainen pelaaja, taustahenkilö sekä kannattaja saisi mahdollisimman mielekkään ja laadukkaan kokemuksen TU Salibandyn parissa.

Arvot ja tavoitteellisuus

Seuran kaiken toiminnan pohjana on avoimuus, rehellisyys sekä toistemme kunnioittaminen. Laadukkaasti hoidettu toimintaympäristö sekä sitoutuneiden taustahenkilöiden ansiosta pystymme panostamaan tavoitteelliseen urheilutoimintaan ja kasvattamaan kilpailukykyämme Salibandyliiton sarjoissa. Onnistuneen varainhankinnan sekä erittäin hyvien yhteistyösuhteiden ansiosta toiminta-alueen yritysten kanssa, mahdollistaa toimimisen myös vakaan talouden pohjalta. Myöskin tämän ansiosta TU Salibandyn on mahdollista osallistua erilaisiin hyväntekeväisyys tempauksiin, kuten kauden 2017-18 päätteeksi toteutuikin.

Tärkeimmät kehittämisen kohteet

Ehdottomasti isoimpana kehittämisen kohteena näemme lapsi- ja nuorisotoiminnan käynnistämisen. Siihen tulemme panostamaan tulevan kauden aikana, jotta pystymme tarjoamaan alueen lapsille sekä nuorille mahtavan harrastusmahdollisuuden tavoitteellisessa seurassa.

Taloushallinta ja varainhankinta

Salibandyn osalta seuran talous on hyvällä ja vakaalla pohjalla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että varainhankintaan ei tarvitsisi panostaa vaan edelleen laadukas varainhankinta luo mahdollisuuden toteuttaa seuran toimintaa laadukkaasti ja pitkäjänteisesti. Tuleva junnutoiminta sekä ottelutapahtumien kehittäminen vaatii lisäresursseja.

Olosuhteet ja toimintaympäristö

Toimintaympäristö Toholammilla on erinomainen Salibandyn harrastamiseen. Muutama vuosi sitten valmistunut hallin kokonaisvaltainen remontti, sekä lähellä olevat salibandyä tukevat harjoituspaikat luovat loistavat puitteet tavoitteelliseen Salibandyn harrastamiseen.

Tiedottaminen

Seuran tiedottaminen ottelutapahtumista tapahtuu paikallislehden sekä eri sosiaalisen median kanavien kautta. Myöskin paikallisessa S-marketissa on ollut kauden otteluohjelma näkyvillä. Seuran sisäinen tiedottaminen tapahtuu avoimesti ja hyvässä vuorovaikutuksessa Jopox-ohjelman, sekä sosiaalisen median kautta.

Toholammin Urheilijat Ry Salibandyjaosto

Kevät 2018


   
Lisää uutisia
Salibandy
«  Lokakuu   »
Kategoriat