Esittely
Ottelutilastot
TU - Mailattomat
2017-2018 - Edustus - Miesten 2-divisioona PM M2D-07
Klo 15:00 Lampin halli
4
Mar

TU - MLT Otteluennakko.


Kauden 5.ottelu!

Lauantaina 4.11 klo 15 pelataan edustuksen seuraava peli ja vastustajaksi saapuu MLT Seinäjoelta. Joukkueiden väliset kohtaamiset ovat olleet varsin tiukkoja aina ja viimeisimmät keskinäiset pelit pelattiin viime kauden päätteeksi pleijareissa. MLT oli niukasti parempi ja päätti TU:n kauden otteluvoitoin 1-2. Ottelutapahtumissa riitti monenlaista "äksöniä" joten varmasti molemmat joukkueet haluavat voittaa ja esittää parastaan. Menneet on kuitenkin menneitä ja TU lähtee keskittymään vain omaan peliin ja voiton saamiseen.

Vierasjoukkue MLT on alkukauden hiukan ailahdellut. Saldona 2 voittoa ja 2 tappiota joista toinen rankkareilla. MLT on joukkue joka osaa ja haluaa hallita pelejä pallollisena. Joukkue lukeutuu ehdottomasti lohkon neljän kärkeen ja todennäköinen pleijarijoukkue.

Kotijoukkue TU taas saa jälleen täyden rosterin käyttöön. Poissaolijoista mainittakoon Harri ja Eemeli, jotka loukkaantuneiden kirjoilla. Viime pelissä TU:n 1.kenttä oli isossa roolissa, mutta odotettavissa on että onnistumisia saadaan laajemmalla rintamalla 3 tasaisen kentän kautta. Paluun peleille tekee Aleksi Huhtala kera Dubain rusketuksen.

Pelaajavalmentaja Harri Keskisipilä: "Viime vuoden pleijarit MLT :a vastaan on ainakin yleisöllä vielä hyvässä muistissa, joten kuuma ottelu tulossa. Pelaajien keskittymisen onkin pysyttävä pelissä. Meidän ykköskentälliseltä odotan jälleen ehjää esitystä ja paljon maaleja."

Seuraa heitä:

MLT: Iiro Junnikkala. Mies joka palannut tasolleen (4 peliä, 2+1) viime kevään ihmepeleistä. Onnistuuko kevään lapsi ylisuorittamaan vai painaako kesällä kertyneet kilot jaloissa vielä näin syksyllä?

TU: Tuomas Määttälä. Hirmuiskussa oleva joukkueen kapteeni mätti viime pelissä tehot 5+1. Jatkuuko dominanssi vai pomppiiko Laurin tarjoilut tällä kertaa? Tuomaksella kasassa 299 pistettä TU:n paidassa joten edessä todennäköisesti juhlapeli!

Tervetuloa paikalle kannustamaan!

TU 10 - 4 MLT!


Kauden parasta tähän mennessä! Eilen lauantaina pelattiin kauden 5. peli. TU pääsi lähtemään otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. MLT:ltä puuttui viime kauden 1.veska, mutta muuten joukkueen kärki paikalla. Odotettavissa oli kuuma peli ja sitähän se lopulta olikin..

1.erä.

Ensimmäinen erä oli yksi parhaita eriä tähän mennessä tällä kaudella, kenties paras. TU hallitsi kolmella kentällä pallollisena ja näytti alusta asti että tänään jää pisteet kotiin. Loistava keskittyminen vaihto kerrallaan joka äijältä ja tältä se sitten näyttää! 1. ja 2. kentät tekivät kaksi maalia molemmat ja MLT onnistui kertaalleen kaventamaan. Tauolle 4-1 tilanteesta.

2.erä.

Toiseen erään lähettiin sillä ajatuksella, että erävoitto otetaan ja saadaan hyvät asetelmat 3.erään. Tässä onnistuttiin kun Tuomas Määttälä ajassa 27:51 Harrin syötöstä YV:llä räpsäytti eikä MLT onnistunut tekemään maalia. MLT pääsi yrittämään YV:llä parikin kertaa siinä onnistumatta. Maalissa "Jalakku" poimi 12 torjuntaa erään, vahva erä! T

3.erä.

Kolmannen erän alussa MLT onnistui kaventamaan tilanteeksi 2-5. Tämän jälkeen alkoi varsinainen tuomari-show, 20min jäähyjä 3.erään joista osa toki aiheellisiakin. MLT osoitti eteläpohojalaasta mentaliteettia ajelemalla TU:n pelaajia miten sattuun. Tänään kulki onneksi erikoistilanteet hyvin ja peli naulattiin kolmella YV-maalilla ja yhdellä AV-maalilla. Loppulukemat 10-4.

Yhteenveto: Tämä peli oli ensimmäinen ehjä ottelu tällä kaudella. Nähtiin myös vähän välähdyksiä siitä mitä TU tulee olemaan tällä kaudella parhaimmillaan. MLT oli ehkä yllättävänkin vaisu. Toki paikkoja oli heilläkin pelin alussa tehdä maaleja mutta tänään ei mennyt sisään. Otteluennakossa virheellisesti kesäkiloista mainitulle Iiro Junnikkalalle tämä peli ei ollut helppo. Kesällä tippuneet 3,6kg ei esteettistä muutosta ollut tuonut, joten TU:n mediavastaava antautui kulmaväännön päätteeksi lämminhenkiseen haliin.

Tuomari työskentelystä voisi olla montaa mieltä. Ehkä linja oli hiukan liian tiukka tämän tyyppisille peleille. Joka tapauksessa isommilta vahingoilta vältyttiin ja mennään eteenpäin. Torjunnat TU 25 - 24 MLT. Pelissä nähtiin myös Tuomas Määttälän 300. tehopiste TU:n paidassa sekä SAMPO UUSITALON maali ja vielä AV:lla. Juhlapäivä!

Kahteen viime peliin 11 pojoa tehnyt ja tänään pelin parhaana palkittu Lauri Hyväri: "Jälleen saatiin peliin hyvä startti ja päästiin karkaamaan jo ekassa erässä. Aiemmista peleistä oppineena tällä kertaa jätettiin ekan erän sulaminen pois ja jatkettiin hyvää draivia pelin loppuun asti Joukkueelta kypsä ja ehjä 60 minuuttinen, mistä voi joka äijä olla oikein tyytyväinen. Ja olihan tuo taas mielettömän siistiä pelata, kun ketju toimii hyvin ja yleisö elää niin hyvin mukana pelissä! Tästä on mukava jatkaa kohti seuraavaa matsia ja toivoo, että tukijoukot löytää myös Kokkolan lehtereille!"

Nyt parisen viikkoa huilia ja reenejä ja pelit jatkuu 17.11 Kokkolassa herkkupelillä Nibacosta vastaan!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
10 - 4
(4 - 1) (1 - 0) (5 - 3)
Mailattomat
10' Maali Hyväri Lauri

10' Maalisyöttö Keskisipilä Harri

10' Maali Jämsä Niko

10' Maalisyöttö Nimi

18' Maali Määttälä Tuomas

18' Maalisyöttö Hyväri Lauri

19' Maali Jämsä Niko

19' Maalisyöttö Nimi

27' Maali Määttälä Tuomas

27' Maalisyöttö Keskisipilä Harri

45' Maali Hyväri Lauri

45' Maalisyöttö Keskisipilä Harri

50' Maali Uusitalo sampo

50' Maalisyöttö Hyväri Lauri

53' Maali Määttälä Tuomas

53' Maalisyöttö Hyväri Lauri

58' Maali Huhtala Aleksi

58' Maalisyöttö Hyväri Lauri

59' Maali Jämsä Niko

59' Maalisyöttö Kopsala Timi
Lisää uutisia
Toholammin Urheilijat
«  Helmikuu   »
Kategoriat