Eka futsalturnaus kaudelle 2018-2019
Julkaistu: 27.11.2018 00.00

Futsal kausi on nyt aukaistu TU pojat 05 joukkue. Haapajärvellä käydyssä turnauksessa (sarja P15/P14/Lohko A) TU poikia vastaan ensimmäisenä tuli FC-92 punainen Nivalasta. Aika nopeasti saatiin pelinhallinta tässä pelissä, vaikka jännitystä oli pojilla nähtävissä. Teemamme toimi hienosti eka pelissä eli harjoiteltiin muodossa puolustamista. Vastustajan hyökkäykset ei onnistuneet kovinkaan usein ja rankaistiin virheistä vastahyökkäyksiin. Vielä emme ole kerenneet hyökkäyksiä paljon harjoitella, näissä mentiin viimevuoden kaavalla.

Toinen peli Sieviä vastaan olikin jo paljon tasaisempi. Ekassa erässä (2 x13min tehokasta) TU joukkue oli hieman väsyneen oloinen. Paikkoja tuhlattiin ja 1v1 tilanteista puuttui se viimeinen silaus. Sievi oli vahva eka erässä tehden 1-0 johtomaalin. Toinen maalikin oli lähellä kun valkopaidat pääsivät pyörittään meidän puolustuksen ulos tilanteesta 3vastMV mutta hieman ohi sijoittivat.

Toka erään laitettiin kärkeen maalivahtimme Rene. Nyt alkoi tapahtua ylhäällä. Rene toi kentälle voimaa ja taisteli tilanteet loppuun asti. Missään kohtaan ei luovuttanut ja tehtailikin TU:lle 4 maalia heti toisen erän alkuun. Johto piti loppuun asti vaikka Sievi nousikin hienosti alakynnestä lähelle, lopputulos 7-5 Lampin pojille tässä hienossa paikallisväännössä