Toiminta-ajatus

Hiihtojaoston toimintasuunnitelma

Hiihtojaoston tarkoitus on mahdollistaa kaikkien hiihdosta ja kilpailemisesta kiinnostuneiden seuran urheilijoiden hiihdon harrastaminen.

Jaosto maksaa kaikille halukkaille kilpailuihin osallistuville urheilijoille lisenssin, joka oikeuttaa kilpailemiseen ja sisältää vakuutuksen. Jaosto on takautuvasti korvannut hiihtoputkimaksuja,jos urheilija on esim.huonosta lumitilanteesta johtuen joutunut tätä harjoittelussaan käyttää.

Jaosto osallistuu Hopeasomman loppukilpailun ja sm-kilpailujen majoituskustannuksiin kipailijan osalta tietyllä summalla/vrk.

Viime talvet ovat olleet vähä lumisia ja tästä johtuen hiihtoaika on ollut lyhyt.

Hiihdon harrastajien määrä lapsissa ja nuorissa on myös valitettavasti jatkuvasti laskenut.

Hiihtojaosto pitää talvisin valaistuja hiihtolatuja auki Toholammilla ja Sykäräisissä.

Hiihtojaosto pitää Toholammin hiihtoladulla Hopeasompakilpailuja 6:sta vuodesta ylöspäin oleville lapsille lumitilanteesta riippuen. Kilpailuja pidetään vuotellen vapaalla ja perinteisellä tavalla ja kaikki osallistujat palkitaan jokaisella kerralla.

Suunnitelmissa on myös hiihtokoulun järjestäminen,joko ennen hopeasompakisoja tai vuoroviikoin kisojen kanssa.

Mahdollisesti myös päiväkodin lapsille jonkin muotoista leikkimielistä hiihto-opetusta.

Hiihtojaoston suurin joka talvinen järjestettävä tapahtuma on Osuuspankin kanssa yhteistyössä pidettävät Hippo-hiihdot.Tänä vuonna kilpailut ovat 21.2.2017

Tälle vuodelle ei ole etukäteen tiedossa muuta toimintaa hiihdon puitteissa. Laji ja siihen liittyvä toiminta on hyvin paljon riippuvainen millainen talvi lumen suhteen tulee ja siitä johtuen vaikea etukäteen suunnitella.


   
Lisää uutisia
Hiihto
«  Tammikuu   »
Kategoriat