TU - MLT  7 - 5

Lampin halli

TU 7 - 5 MLT

Voittoputkessa!

Viime lauantaina pelattiin kauden 5. runkosarjaottelu, kun Mailattomat Seinäjoelta saapui Toholammille. Aikaisempina vuosina nämä ovat olleet tiukkoja ja kovia vääntöjä, eikä lauantainakaan nähty poikkeusta. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella saatiin käytännössä paras kokoonpano kasaan ja se kyllä näkyi. Mailattomat taas tuli hieman vajaalla kokoonpanolla, ja kun pelin aikana vielä muutama kaveri tipahti pois, sekään ei voinut olla näkymättä. Voitto oli kuitenkin täysin itse ansaittua loistavalla pelillä!

1.Erä.

Heti pelin alusta näkyi, että tänään TU ei suostu häviään. Peliin kaivettiin extra lataus positiivista energiaa, joka kantoi pitkälle. MLT aloitti kuitenkin maalinteon reilun 4min pelin alusta, kun Arttu Rahko pääsi liian vapaasti vetämään. TU loi pitkin avauserää lukuisia maalipaikkoja, mutta viimeinen terävyys jäi puuttumaan. Erän viimeisellä minuutilla kesälomilta pitelemättömänä petona peleille palannut Pete Seppälä iski Jämsän syötöstä pallon viimeinkin MLT:n maaliin. Tärkeä "pukukoppi-maali" ja tauolle tasoissa 1-1.

2.Erä.

Toinen erä alkoi siitä mihin eka loppui. MLT onnistui jälleen tekemään maalin erän alussa, mutta sitten alkoi TU-show. Ensiksi Pete Seppälä tasoitti ovelalla kulmavaparilla lähes miinuskulmasta, sen jälkeen Timi Kopsala hakkasi maalin edustalta pallon maaliin. Jo toinen maali tälle kautta, kymppi menee rikki helposti. Hetki mentiin maaleitta, kunnes Niko Jämsä jatkoi maaliputkeaan lisäämällä johdon 4-2. Tämän jälkeen vihellettiin hieman kyseenalainen jäähy Sampolle, joka yleensä ei jäähyile. MLT käytti YV:n hyväksi ja tauolle TU:n johdossa 4-3.

3.Erä.

Kolmanteen erään lähdettiin taisteleen ja pitään johtoasema loppuun asti. Ja hyvinhän se alkoi kapteenin johdolla. Mieletön laukaus puolesta kentästä upposi aivan takaylänurkkaan ja tuuletukset kauden intohimoisimmat. Ja lisää tuli. Reilu 5min peliä jäljellä, kun Tuomaksen lätty löysi Laurin maalin edestä, eikä "The Dynamo" erehdy. MLT aikalisälle ja veskari penkille. TU puolusti kuitenkin raivolla pelin loppuun asti ja vaikka pari kavennusta tulikin, voitto ei ollut uhattuna. Tyhjien maalien erikoismies Matias Tervamäki iski vielä kertaalleen pallon tyhjiin ja loppulukemat 7-5.

Yhteenveto:

Mahtava ehjä peli ja tärkeillä pisteillä pleijariviivan yläpuolelle! Haluttiin enemmän voittaa tämä peli ja koko joukkueelta loistavaa sitoutumista puolustamisessa. Kolmoskenttä heräsi liekkeihin Pete Seppälän tulon myötä ja olikin salainen ase. MLT jatkoi ailahtelevaa alkukauttaan, mitään meiltä pois ottamatta. Nyt on onnistuttu kääntämään 3 viimeisintä tasaista peliä voitoksi, mikä tekee hyvää koko joukkueelle. Mika "Wiiksi" Siermala oli jälleen voiton takuumies napsimalla useita gamesavereita. Pari kertaa kaveri yksin läpi, mutta siellä vaan maassa sätkien nollataan. Alkukauden uhrautuva puolustaminen sai jatkoa ja siitä pidetään kiinni. Kaikki kolme kenttää pääsi myllyttään hyvän pelin ja onnistumisia tuli laajasti. Erinomainen lauantai! Tästä kaikki positiiviset mukaan ja kohti tulevan sunnuntain kotiottelua. Kaikki putket katkeaa joskus, mutta tätä voittoputkea ei helpolla katkaista!

Pelit jatkuu siis tulevana sunnuntaina Lampilla, kun pisteen päässä majaileva ISB/Team Atria tulee vieraaksi. Lähempänä ennakkoa.

Kiitos kaikille mahtavasta ottelutapahtumasta!