TU - FBC Remix  18 - 10

Lampin halli

TU 18 - 10 FBC Remix

Tärkeät pisteet!

Viikonloppuna pelattiin Pohjanmaan lohkossa kauden 13. pelikierros. TU lähti omaan otteluunsa ennakkosuosikkina, kun FBC Remix saapui sunnuntaina Toholammille. Peliin lähtökohdat olivat selvät, pisteiden oli jäätävä kotiin jotta pleijaritavoite pysyisi elossa. TU pääsi lähtemään otteluun jälleen laajalla rosterilla, jopa jouduttiin jättämään kokoonpanon ulkopuolelle useita kovia pelimiehiä. Myöskin 1.maalivahdin viitan pitkälti itselleen ottanut Jari Isosalo oli katsomossa kärsimässä kyseenalaista pelikieltoaan. Tämä ei kuitenkaan ottelun kulkuun vaikuttanut, sillä pelistä muodostui melkoinen maalintekokilpailu..

1.Erä.

TU sai loistavan lähdön otteluun, kun jo ensimmäisessä vaihdossa Harri karvasi tylysti karkin vastustajan maalin takana ja antoi Laurin laittaa pallon tyhjään rysään. Remix pääsi kuitenkin nopeeta peliin mukaan ja latoikin seuraavat kolme maalia. Pienen notkahduksen jälkeen TU meni kuitenkin menojaan ja aloitti kunnon maalikarkelot iskemään 4 maalia putkeen ja tauolle 5-3 lukemissa.

2.Erä.

Toinen erä oli TU:n täydellistä hallintaa. Maalinteko alkoi jälleen jo erän ekalla minuutilla, kun Eemeli Kotila iski Niko Jämsän riparin sisään. Sen jälkeen mentiinkin hetki ilman maaleja, kunnes erän puolessa välissä TU iski 3 maalia 25 sekunnissa. Siinä vaiheessa vastustajan selkäranka lopullisesti katkesi. Molemmat joukkueet onnistuivat erässä vielä kahteen kertaan ja tauolle TU:n johdossa 11-5.

3.Erä.

Kolmas erä olikin sitten sunnuntaisählyilyä, kun puolustaminen unohdettiin ja alettiin harjoittelemaan maalintekoa tosissaan. Erässä nähtiin myös rankkari, jota muuten hyvän pelin pelannut Jesse Seppä ei saanut kiinni. TU teki erässä 7 maalia ja Remix 5. Loppulukemat 18-10 TU:lle.

Yhteenveto:

Ensimmäiset kaksi erää olivat aika tyypillistä 2.divaria. Kolmas erä olikin sitten vähän erilaista. Harvinaisen maalirikas ottelu, varmaankin TU:n historian eniten tehtyjä maaleja ainakin 2.divarissa. 1.kenttä oli totutun tehokas, ja tässä pelissä myöskin muilta kentiltä saatiin hyvin tulitukea. Erityisesti 3.kentältä, jossa Sievin hyökkäyskolmikko Aleksi, Mikael ja Matias saivat vaihto vaihdolta pelin pyörimään vastustajan päädyssä ja tulosta myöskin tuli. Ainoa pelaaja kolmesta kentällisestä joka jäi pisteittä, oli Sampo Uusitalo, joka paikkasi tilastovirhettään jäähyjen muodossa. Kaivattuja onnistumisia saatiin vihdoinkin kaikille, joten tästä on hyvä lähteä jatkamaan kauden tärkeimpiä pelejä.

Pelin parhaana palkittu Aleksi Huhtala: "Peli oli 60min TU:n hallinnassa ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Onnistumisia tuli siihen malliin, että pelaaminen itsessään tuntui äärimmäisen hyvältä ja sen näki joka äijästä!"

Pelit jatkuu tulevana sunnuntaina vieraspelillä Seinäjoella, jossa vastassa kivikova MLT. Lähempänä ennakkoa.