ISB/Team Atria - TU   9 - 6

Ilmajoki-halli

ISB 9 - 6 TU

Ei revanssia Ilmajoesta.

TU matkasi viime sunnuntaina kauden toiseksi viimeiseen otteluunsa Ilmajoelle, jossa vastassa oli TU:n kertaalleen lyönyt ISB/Team Atria. Matkaan päästiin kauden kapeimmalla rosterilla. Sunnuntaipeli ja laimeahko panos kenties näkyivät varsinkin TU:n otteissa.

1.Erä.

Ensimmäinen erä oli aika tasaväkistä vääntöä. Maalinteon aloitti Harri Keskisipilä Lauri Hyvärin syötöstä. Tämä kuitenkin kuitattiin kotijoukkueen toimesta ja erän loppuun ISB maalasi pari lisää. Erässä nähtiin kuitenkin aina ilahduttava hetki, kun Niko Jämsä raivokanttasi pallon ohi maalivahdin logon ja muidenkin varusteiden. Tauolle ISB johdossa 3-2.

2.Erä.

Toisen erän puoleen väliin asti näytti jo hyvältä, kun TU kahdella YV maalilla sekä Harrin illan toisellaan 4-5 johtoon. Siihen sitten loppuikin puolustusmotivaatio ja noin minuutissa ISB latoi pallon kolme kertaa maaliin. Heikko loppu. Tauolle kotijoukkueen johdossa 7-5.

3.Erä.

Kolmas erä olikin sitten heikkoa eikä kunnollista kiriä oikeen saatu aikaiseksi. Ei onnistuttu YV:llä kaventamaan, mutta ilman maalivahtia lopussa vähän kaunistelemaan lukemia. Loppulukemat 9-6 ISB:lle.

Yhteenveto:

Ei jälkipolville kerrottavaa. Pelireissujen pelivelat saatiin kirjanpitoon ajantasalle.

Pelin parhaana palkittu Harri Keskisipilä: "Meidän ketjulta kokonaisuutena yksi kauden heikoimmista peleistä. Omassa päädyssä oltiin välillä aika pahasti pesukoneessa, joka näkyi plus/miinus-sarakkeessa pitkänä miinuksena. Ylivoimalla onneksi oltiin kuitenkin totutun tehokkaita. Pienestä oli tämäkin ottelu kiinni kumpaan suuntaan kääntyy, mutta tärkeillä hetkillä vastustaja oli terävämpänä ja naputteli tarvittavat osumat, vaikkakin osittain onnenkin avittamana."