TU - Nibacos  4 - 5

Lampin halli

TU 4 - 5 Nibacos

Tiukka tappio!

Ensinnäkin, aivan pakko hehkuttaa sitä tunnelmaa mitä Lampilla koettiin lauantaina! Iso kiitos aivan mahtavalle kotiyleisölle jälleen kerran!! Sitten peliin. Ottelusta oli odotettavissa tiukkaa ja laadukasta salibandyä, jota myös lauantaina nähtiin. Molemmat joukkueet pääsivät lähtemään otteluun lähes parhailla mahdollisilla kokoonpanoilla. Nibacokselta toki puuttui muutama tärkeä palanen, kun Timo Salo ja Jukka Kinnunen olivat sivussa. Melkoinen trilleri Lampilla sitten nähtiinkin..

1.Erä.

Ensimmäinen erä oli tarkkaa pelaamista, jossa molemmat joukkueet pyrkivät minimoimaan virheet. Maalinteon aloitti, ja erän ainokaisen iski Nibacos ja asialla kotiluolaan paluun tehnyt Petteri Toivola. Paikkoja oli TU:lla useampaankin maaliin, mutta maalinteko oli yllättävän hankalaa. Ensimmäisessä erässä nähtiin myös äärimmäisen ikävä tilanne, kun 1.kentän puolustaja Atte Lintilä loukkasi nilkkansa ja kausi pakettiin. Tsemiä Atelle! Tauolle Nibacoksen johdossa 0-1.

2.Erä.

Toinen erä jatkui samoissa merkeissä kuin ensimmäinen meni. Hieman ennen pelin puolta väliä Nibacos onnistui iskemään illan toisen. Kellossa reilu 35min ja TU avasi maalihanat Pete Seppälän toimesta. Vain minuutti tästä, Nibacos kuittasi kuitenkin ja siirtyi 1-3 johtoon. Selvästikään maaleilla ei tässä pelissä herkuteltu, ja tauolle lukemissa 1-3 Nibacokselle.

3.Erä.

Kolmas erä olikin sitten kovaa taistelua. Erän alkupuolella Nibacos otti jäähyn ja TU löi tutun YV viisikon jauhamaan. Seurauksena oli poikkeuksellisesti karmaiseva AV-maali omiin, kun kenties sarjan paras alivoimapelaaja Joni Lehtinen näytti arvonsa jälleen. Toista kertaa vahinkoa ei sattunut, kun muutama minuutti myöhemmin uudelleen YV:lle päässyt TU iski kavennuksen 2-4. Jori Heikkilä laittoi pallon kuitenkin seuraavan kerran maaliin illan kolmannellaan. Pelin loppuun TU laittoi hurjan kirin päälle ja tuli maalin päähän ilman maalivahtia, mutta aika loppui vain kesken. Loppulukemat 4-5 Nibacokselle.

Yhteenveto:

Ottelu oli aika odotetunlainen, ja tarkkaa pelaamista puolin toisin. Toki maalipaikkojakin oli molemmilla joukkueilla tehdä lisäosumia, mutta molemmat maalivahdit pelasivat erinomaiset ottelut. Katsomosta ja kentältä saadun palautteen mukaan TU hallitsi ottelutapahtumia hieman enemmän ja tämä olikin pitkään aikaan paras peli TU:lta. Yleensä tällaisella esityksellä voittoja tulee, mutta Nibacosta vastaan se ei vain riittänyt. Ehkä pieni lisäys tappamisen meininkiä maalipaikoille olisi ollut se ratkaisevan eron tekijä. Joka tapauksessa huikea ottelutapahtuma kaikin puolin! Sarjatilanne mutkistui tuloksen myötä kuitenkin huomattavasti, ja pleijaripaikkaan tarvitaan jo muiden epäonnistumisia. Loppuun asti kuitenkin taistellaan!

Pelin parhaana TU:lta palkittu Jari Isosalo: "Tiukka ja tasainen vääntö joka päätty harmillisesti Tu:n tappioon. Lähdettiin hyvällä intensiteetillä otteluun. Luotiin hyviä maalipaikkoja läpi ottelun ja ei olisi ollut suuri vääryys jos lukemat olisi ollut toisin päin. Yleisön tuki oli taas kerran mahtavaa ja siitä se ei ainakaan jäänyt kiinni. Nyt vain pitää kääntää katseet tuleviin peleihin ja ottaa maksimipisteet ja katsoa mihin se riittää."