TU - SPV II  10 - 4

Lampin halli

TU 10 - 4 SPV II

Paluu voittojen tielle!

Eilen lauantaina pelattiin Toholammilla kauden 11.ottelu kun sarjajumbo SPV II saapui haastamaan TU:ta. Ilman kovia junnuapuja Lampille tulleella joukkueella ei riittänyt eväät haastamaan hyvin pelannutta kotijoukkuetta.

1.Erä.

Ensimmäinen erä mentiin TU:n toimesta vähän käsijarru päällä. Liekkö jännitystä puserossa pelitauon jälkeen vai mitä, SPV II karkasi jo 3 maalin karkumatkalle. Erän lopussa TU pääsi kuitenkin ylivoimalle ja Lauri Hyvärin syötöstä pelaajavalmentaja Harri Keskisipilä iski kavennusosuman. Tauolle 1-3 lukemissa.

2.Erä.

Toinen erä olikin sitten pelin ratkaissut erä, kun TU latoi maaleja maalien perään. 1.kenttä oli jälleen hurjassa iskussa ja teki erän kuudesta maalista viisi. Upeaa pelaamista, reiluun 11min 6 maalia siivitti TU:n ratkaisevalle karkumatkalle. Tauolle lukemissa 7-3.

3.Erä.

Kolmas erä menikin sitten peruspelaamisen merkeissä. 3.erän alkuun TU iski pari maalia ja peli oli lopullisesti selvä. SPV onnistui kertaalleen vielä maalinteossa. Pelin lopussa nähtiin jo lähes unohdettu ja kaikkien odottama hetki, kun NIKO JÄMSÄ onnistui maalinteossa! Vahinko? Loppulukemat 10-4.

Yhteenveto:

Ekan erän pientä kipsiä lukuunottamatta ehjä ja hyvä peli TU:lta. Toki avauserässäkin oli paikkoja maaleihin, mutta sisään ei vielä saatu. Tärkeää oli saada jälleen voitto ja sarjataulukossa nousun pleijariviivan yläpuolelle. Kauden kohtaamiset SPV:n kanssa 2-0 TU:lle. Atte Lintilä onnistui mainiosti debyytissään sekä Lauri Hyväri paluu loukkaantumisen jälkeen oli myös onnistunut. Hieman hiipi avauserän aikana ajatuksia kauden ensimmäisistä peleistä, kun tyhjäänkään maaliin ei mies osunut. Pelko oli kuitenkin turhaa. Timi Kopsala säikäytti yleisöä ja pelikavereitaan ottamalla polveen osumaa, mutta miehenalku näyttäisi olevan kunnossa. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi perjantain pelireissua Vaasaan, jossa vastassa sarjakärki SB Paapat. Ennakkoa lähempänä ottelua.

Pelin parhaana palkittu Lauri Hyväri: "Hieno voitto ja tärkee paluu voittojen tielle. Alkuun kaveri sai hyvän lähdön ja meidän hermoiluista muutaman maalin, mutta äkkiä toisessa erässä palattiin tuttuun alkukauden pöhinään. Samalla jatkettiinkin pelin loppuun ja lukemat näytti siltä kuin pitikin. Iso kiitos taas hyvin kannustaneelle yleisölle. Oli myös hienoa palata takas pelikentille, kun yleisöä oli paljon ja innokkaimmat fanit Ruukista asti. Nyt taas viikko jumppaa, jotta olisi kunnossa kärkikamppailussa Paappoja vastaan."

Kiitos yleisölle jälleen kerran hienosta mukana nauttimisesta!

Ps. Huomenna maanantaina on myöskin hieno hetki, kun Matias Tervamäki ja Aleksi Huhtala astuvat sinne, missä Suomalaisen miehen on parasta olla. Hyvää matkaa armeijan harmaisiin ja aamuja!