TU - ISB/Team Atria  8 - 9

Lampin halli

TU 8 - 9 ISB/Team Atria

Kauden toinen tappio!

Lauantaina 2.12 pelattiin kauden 8.ottelu, kun Toholammille saapui vieraaksi ISB/Team Atria. Henkinen valmistautuminen ehkä oli hieman vajaavainen joka näkyi sitten pelissä ja lopputuloksessa.

1.Erä.

Ensimmäinen erä oli kyllä katastrofaalinen. Puolessa välissä erää tilanne oli jo kaverille 0-4. Harri onnistui iskemään kavennuksen, jonka ISB kuitenkin kuittasi erän lopussa. Tauolle 1-5 ISB:lle. Ei näin.

2.Erä.

Toiseen erään TU tuli loistavalla asenteella ja maali kerrallaan kirittiin johtoa kiinni. Toinen erä oli sitä tämän kauden TU:ta mitä ollaan totuttu näkemään. Erävoitto 5-1 ja tauolle 6-6 tilanteessa.

3.Erä.

Kolmannen erän alussa näkyi ehkä hieman hurjan takaa-ajon jälkeen tullut helpotuksen tunne. ISB karkasi jälleen johtoon ja kahdella maalilla. Tuomas onnistui kaventamaan tilanteeksi 7-8, jonka jälleen ISB kuittasi. Vajaa 4min ennen loppua Harri toi vielä joukkueensa maalin päähän. Enempään ei riittänyt. Loppulukemat 8-9 ISB/Team Atrialle.

Yhteenveto:

ISB/Team Atria palautteli taas mieleen mikä merkitys omalla tahtotilalla ja peliin valmistautumisella on. Täytyy sanoa että vastustaja oli yllättävän hyvä. Pelin puoleen väliin asti vierasjoukkue voitti lähes kaikki kaksinkamppailut ja puolusti organisoidusti ja nöyrästi koko joukkueella. TU:lta hyvä nousu ja vain maalin tappio ei ole mikään katastrofi. Tässä pelissä tehot olivat kuitenkin liikaa 1.kentän varassa eikä tulitukea tullut taustalta tarpeeksi. Sarjasijoitusta tämä viikonloppu ei muuttanut, kun myöskin Paapat hävisivät. TU jatkaa sarjan jaetulla kärkipaikalla yhdessä Paappojen ja Nibacoksen kanssa 12 pisteellä.

Joukkuetta reppuselässä pelin kantanut ja parhaana jälleen palkittu kapteeni Tuomas Määttälä: "Yksi parhaimpia vastustajia keitä vastaan ollaan tällä kaudella pelattu. Ilmajokilaiset tuli hyvällä asenteella peliin. Varsinki ekassa erässä meillä ei ollut mitään mahollisuutta, mutta sen jälkeen alettiin samaan omaa peliä paremmin kuntoon. Tällä kertaa se ei riittänyt ja ISB vei ansaitusti pisteet."

Pelit jatkuu tulevana lauantaina Vaasassa, kun SB Vaasa YB isännöi meitä. Lähempänä ennakkoa.