TU - SB Kauhajoki  14 - 8

Lampin halli

TU 14 - 8 SB Kauhajoki

Voittoputki jatkuu!

Eilen sunnuntaina pelattiin kauden 7.ottelu kun SB Kauhajoki saapui Toholammille. Lähtökohdat otteluun olivat hiukan haastavemmat kuin aikaisemmissa peleissä lukuisten poissaolojen, vähäisen tuntemuksen vastustajasta sekä haastavien treeniolosuhteiden takia. Perjantain viimeistelyreenit jouduttiin vetämään Kälviällä. Kolmas kerta jo alkukauden aikana kun edustuksen reenit perutaan päällekkäisen buukkauksen takia Lapin hallilta, ei hyvä. Huolimatta näistä, TU näytti jälleen miten pelejä voitetaan.

1.Erä.

TU sai loistavan lähdön peliin kun maalihanat aukesivat jo toisella minuutilla. Ensimmäiseen reilu 4min TU takoi 3 maalia ja peli-ilme oli murhaava. Kauhajoki onnistui hieman ennen erän puoliväliä YV:llä kaventamaan. Tämä oli kuitenkin laiha lohtu kun TU maalasi kahteen kertaan ja peli näytti olevan jo lähes ratkennut. Paras erä tästä pelistä ja tauolle 5-1 lukemissa.

2.Erä.

Heikkoa ja kuritonta. Tämä erä meni Kauhajoelle 3-5. Kenties alkoi TU:n pelaajilla näkymään vain maali silmissä ja unohdettiin nöyrä tekeminen. Toki 3 tehtyä maalia oli sinäänsä hyvä asia. Erän kruunasi Kauhajoen pelaajan ottaman 5min jäähyn aikana päästetyt 2 alivoimamaalia. Näitä sattuu, tauolle 8-6 lukemissa.

3.Erä.

Kolmannessa erässä tehtiinkin sitten se mitä tarvittiin ja hoidettiin voitto kotiin. Erän alkuun Jari Isosalo otti tärkeitä koppeja. Kauden avausmaalit iskeneen Harri Keskisipilän johdolla TU pussitti 6 maalia ja TU lopulta selkeään voittoon. Kauhajoki onnistui pelin lopussa hiukan kaunistelemaan lukemia ja loppunumerot 14-8 TU:lle.

Yhteenveto:

MLT ja Nibacos voittojen jälkeen odotettavissa oli erilainen peli. Selkeänä ennakkosuosikkina peliin lähtenyt TU teki sen mitä voittoon vaadittiin. 14 tehtyä maalia ja joka kenttiin jakautuneet onnistumiset olivat selkeästi pelin paras anti kahden pisteen lisäksi. Puolustuspeli ja kurinalaisuus ei ollut sillä tasolla millä totuttu lähes kaikissa peleissä näkemään. Onneksi voitolla on vain merkitystä ja tärkeät pisteet saatiin. Tänään mentiin lähes koko pelin päästä päähän, välillä virheiden sävyttämänä. Hieno asia on se että TU näytti pystyvän voittamaan erilaisia pelejä ja vähän heikommallakin pelillä. Varmasti myös vastustajalla oli oma roolinsa tässä. Runsas maalinen ottelu ja yleisölle varmasti viihdyttävä. Sarjataulukko on komeaa katsottavaa kun TU löytyy sijalta 2. tasapisteissä sarjakärki SB Paappojen kanssa 12 pisteellä. Keski-Pohjanmaan ykkösenä on hyvä jatkaa!

Pelin parhaana palkittu Lestin oma kultapoika Jere Similä, joka pelasi huikean ottelun: "Peliin oli selkeästi erilaiset lähtökohdat, kun seitsemän pelaajaa ei päässyt mukaan. Kuitenkin laajan materiaalin ansiosta saatiin 16 kenttäpelaajaa ja kolme mokkea pelille. Ensimmäiselle erätauolle mentiin 5-1 tilanteessa ja ehkä olimme hieman takki auki toiseen erään lähdettäessä. Kauhajoki sai välillä pitkiä pyörityksiä ja heidän karvauksensa toimi. Viimeinen erä olikin sitten maalijuhlaa. On hienoa, että saatiin kasaan kolme ketjua, joista jokainen voi dominoida, vaikka useita pelaajia puuttui kokoonpanosta. Peli ei ollut ehkä kauneinta mahdollista, mutta kuitenkin tärkeät sarjapisteet jäivät meille. Kiitokset yleisölle, fiilis on katossa kun yleisö pitää ääntä ja kannustaa!"

Pelit jatkuu ensi lauantaina 2.12 klo 15 kun sarjanousija ISB/Team Atria saapuu Lampille!