Nibacos - TU   1 - 7

Kampushalli Kokkola

Nibacos 1 - 7 TU

Avoin rakkauskirje!

Eilen perjantaina pelattiin hekumallinen paikalliskamppailu kun kaikki aikaisemmat kohtaamiset voittanut Nibacos otti vastaan TU:n äärimmäisen nälkäisen petolauman. Molemmat joukkueet pääsivät peliin parhailla mahdollisilla kokoonpanoilla. Yleisöä oli saapunut seuraamaan peliä huikeat 448. Toholammilta oli tullut hienosti porukkaa kannustamaan ja meidän pelaajien oli aivan käsittämättömän hienoa pelata teidän edessä, valtava kiitos!! Teidän takia pelaaja nauttii näistä peleistä ja haluaa näyttää parastaan! Meillä on ihan parhaat kannattajat! Maaleja ei käydä erikseen läpi, maalikooste löytyy Youtubesta ja lopusta linkki siihen. Kuten huomaatte, tässä pelissä pistettiin palloa nuottaan suoraan syötöstä joka ajoittain oli lähes eroottissävytteistä.

1.Erä.

TU näytti alusta asti että tänään ei tule mikään voiton eteen. Jo ekasta vaihdosta eteenpäin 1.kentän johdolla TU loi hyviä maalipaikkoja. Välillä tolpat pelastivat nibacoksen ja epäonninen viimeistely. Erän puolivälissä TU onnistui kahdesti iskemään pallon maaliin Lauri Hyvärin ja Pete Seppälän toimesta. Erän loppuun Nibacos kavensi 1-2 Joni Lehtisen maalilla. Tauolle 1-2 TU johdossa.

2.Erä.

Toinen erä oli hiukan tasaisempaa vääntöä. Maalinteon aloitti kuitenkin TU, kun Niko Jämsän karmaisevan ohilaukauksen jälkitilanteesta Eemeli Kotila sivalsi näyttävän maalin suoraan ilmasta. Tämän jälkeen Nibacoksen kasetti hajosi ja törkeitä ajoja TU:n pelaajien päihin. Tästä seurauksena 5-3 YV ja Sievin oma Teemu Selänne, Aleksi Huhtala reagoi oikein ja pisti muovipallon Harrin syötöstä syvälle verkkoon. Verta ja kyyneliä. Tauolle 1-4 johdossa.

3.Erä.

Kolmas erä oli totutusti vahvaa tekemistä TU:lta. Lauri Hyväri iski erän alkupäässä pariin kertaan, jonka jälkeen Nibacos vaihtoi maalivahtia. Nibacos oli tiivistänyt myös kahteen kenttään ja saivatkin parempaa otetta pelistä. Myös kertaalleen TU:n jäähyn ansiosta pääsivät YV:lle. Tänään maalissa torjunut jo keski-ikäinen Jari Isosalo oli suorastaan tyly. Eihän nyt vaan voi ottaa kaikkea kiinni?! Lopussa Nibacos yritti kavennusta ilman maalivahtia, mutta TU:n puolustus kesti. Pete Seppälä kaunisteli vielä tyhjiin ja loppulukemat 1-7 TU:lle.

Yhteenveto:

Mitä voi sanoa? Pelaajavalmentaja Harri "Kuningas" Keskisipilä on luotsannut joukkueensa todelliseen lentoon. Yhdessä kapteeni Tuomas Määttälän kanssa omalla esimerkillään ja rauhallisella tekemisellään ovat luoneet levollisen ja luottavaisen joukkuehengen, mikä näkyy sitten näin. Lauri "Jumala" Hyvärin johdolla uudet tulokkaat ovat olleet todellisia vahvistuksia. Laurille ollaan varaamaassa Toholammin torilta paikkaa jo patsaalle. Ikinuori Jari Isosalo maalissa pelaa kenties elämänsä kautta? Torjunta% yli 90 ja vain keskimäärin 2.33 päästettyä maalia. Sen lisäksi pelejä pystytään pelaamaan täydellä kolmella tasaisella kentällä. Tämä oli ehdottomasti paras peli pitkään aikaan mitä TU:lta nähty, kenties paras. Nibacoksella ei ollut mitään palaa haastaa meitä. Joukkueen puolustuspelaaminen on tällä hetkellä sillä tasolla että meille ei vain tehdä maaleja. Jokainen äijä kentällä ja penkillä haluaa tehdä kaikkensa ettei meille maaleja tule. Valta on vaihtunut. Milloinhan viimeks Nibacos on jäänyt pelissä yhteen maaliin? Myöskin tuomarilinja oli erittäin onnistunut pelin kuvaan nähden, hienoa työtä! Viimeinkin Nibacos on lyöty ja tästä vapautuu varmasti lisää energiaa jatkoon josta ammennetaan voimaa edelleen pelin parantamiseksi! Tästä nautitaan kunnolla ja pelit jatkuu 26.11 kun Kauhajoki saapuu Toholammille.

Jälleen kerran pelin parhaana palkittu hirmuiskussa oleva Lauri Hyväri: "Jälleen ihan mahtava peli meiltä! Todella hienon tapahtuman oli Nibacos tehnyt ja mukavasti yleisöä löysi paikalle, kiitos siitä! Etenkin meidän kannattajille iso kiitos jälleen, kun oli tuomassa lisäbuustia pelaamiseen! Koko joukkue pelas taas uhrautuvasti ja painettiin hommia molempiin suuntiin. Meidän ketjulla aika hyvin kemiat nasahtanu kohalleen ja tällä kertaa itellä oli helppo työ naulata maalit ketjukavereiden millintarkoista syötöistä. Joukkueesta huokuu tällä hetkellä iso itseluottamus ja usko omaan tekemiseen, niin silloin tulokset alkaa olemaan tätä luokkaa. Täytyy vaan jaksaa pitää sama meininki koko kauden ja parantaa vielä vähän kevään pelejä ajatellen."