FBC Remix - TU   5 - 11

Monitoimitalo Laihia

KASVOT PESTY! Remix 5 - 11 TU.

Paluu voittojen tielle!

Miesten edustus kävi Laihialla eilen lauantaina kohtaamassa Remixin. Remixin vahvan alkukauden ja TU:n heikon edellisen pelin jälkeen odotettavissa oli mielenkiintoinen vääntö. Lähtökohdat peliin oli kuitenkin selvät, vain voitto kelpaa kotiin tuomisiksi. TU muokkasi kokoonpanoja hieman mikä toikin piristystä peliin. Remix kaiken tiedon mukaan pääsi parhaalla mahdollisella kokoonpanolla lähtemään otteluun.

1.erä.

TU sai jälleen kerran hyvän startin matsiin ja siirtyikin jo ajassa 01:20 R-H Haapaniemen maalilla 1-0 johtoon Matias Tervamäen syötöstä. Tasoitus tuli kuitenkin jo seuraavassa vaihdossa kun kotijoukkue onnistui maalinteossa kellon näyttäessä 02:05. Niin tuli myös TU:n kuitti kun Tuomas Määttälä iski illan ensimmäisen Lärry Hyvärin esityöstä. Seuraavana vuorossa Pete Seppälä joka pommitti tyypillisen kanttimaalin Hane Torvikosken syötöstä. 7min pelattu ja TU johti 3-1. Erän loppuvaiheessa Remix onnistui kuitenkin tulemaan tasoihin ja tauolle 3-3 tilanteessa.

2.erä.

JESSE SEPPÄ SHOW. Erä alkoi jälleen hyvin kun Tuomas Määttälä iski ajassa 25:12 TU:n jälleen johtoon Hane Torvikosken syötöstä. Reilu minuutti myöhemmin TU ylivoimalle ja jälleen räpsähtää. Tuomas Määttälän kolmas osuma ja hattutemppu täyteen. Syöttäjänä Pete Seppälä. Remix onnistui kaventamaan 4-5 kun kotijoukkueen Juho Kallio yritti yksin pitää joukkuetta pelissä. Poikkeuksellinen maalintekijä Lauri Hyväri kuitenkin näytti mitä se on kun oikeen innostutaan ja laittoi pallon Mikael Tervamäen poikkarista verkon perukoille. Erän lopussa kotijoukkue jälleen kavensi Kallion maalilla ja tauolle 5-6 lukemissa. Tässä erässä TU:n maalia vartioinut Jesse Seppä otti useita Game Savereita ja piti joukkuetta huikeasti mukana pelissä!

3.erä.

Erä alkoi jälleen TU:n kannalta tehokkaasti kun lähes suoraan kopista R-H Haapaniemi laittoi pallon maaliin ajassa 41:18 Timi Kopsalan syötöstä. Pelimiesten kymppi oli sitten TU:n ja Tuomas Määttälän totaalista dominointia. Määttälä iski kahdesti maalin ja syötti Lauri Hyvärin maalin. Hyvärin Laurin maali olikin tyhjään maaliin kotijoukkueen hakiessa kavennusta ilman maalivahtia. Seinäjoella SPV:tä vastaan Lauri onnistui laittamaan kaksi kertaa ohi tyhjästä maalista joten tämä valoi varmasti uskoa tulevaisuuteen. Lopussa vielä Niko Jämsä kaunisteli numeroita R-H Haapaniemen syötöstä.

Yhteenveto:

TU sai todella maistuvan voiton edellisen pelin katastrofin jälkeen. Tällä kaudella tyypilliset otteluiden alut ja erien alut olivat jälleen kerran hyviä. Pientä mietintää joudutaan toki tekemään vielä että saataisiin ehjät 60min pelattua. Tänään oli molempien joukkueitten 1.kentät pelin ratkaisu rooleissa. Kotijoukkueen Juho Kallio palkittiin parhaana pelaajana Remixiltä tehoin 4+1. Remix vaikutti olevan lähes täysin 1.kenttänsä varassa. TU:n ykkönen teki yhteensä 16 tehopistettä keihään kärkenään 5+1 tehoilla Tuomas Määttälä. Pelissä nähtiin myös jotain poikkeuksellista kun TU:n maalivahti Jesse Seppä pelasi käsittämättömän ottelun ja valittiinkin pelin parhaaksi TU:lta. Orastavaa pälvikaljua potevan Jesse Sepän kommentit: "Pojat helpottivat omaa peliä hyvillä peitoilla. Vielä on paljon parannettavaa, mutta ihan hyvä peli pelattiin." Torjunnat Remix 24 - 30 TU. Pelissä nähtiin myös outo tapahtuma kun yleensä tilastomerkinnöistä visusti erossa pysyvä Jani Poutanen otti hieman kyseenalaisen jäähyn.

Tästä voitosta nautitaan hetki ja aletaan valmistautua 4.11 pelattavaan seuraavaan otteluun. Lampille saapuu viime kauden pleijarivastus MLT. Ottelu alkaa klo 15. Lähempänä ennakkoa.

Tilastot
FBC Remix

5 - 11

3 - 32 - 30 - 5
1'MaaliHaapaniemi Roope-Heikki
1'MaalisyöttöTervamäki Matias
2'MaaliMäättälä Tuomas
2'MaalisyöttöHyväri Lauri
7'MaaliSeppälä Pete
7'MaalisyöttöTorvikoski Hannu
25'MaaliMäättälä Tuomas
25'MaalisyöttöTorvikoski Hannu
26'MaaliMäättälä Tuomas
26'MaalisyöttöSeppälä Pete
28'MaaliHyväri Lauri
28'MaalisyöttöTervamäki Mikael
41'MaaliHaapaniemi Roope-Heikki
41'MaalisyöttöKopsala Timi
52'MaaliMäättälä Tuomas
52'MaalisyöttöHyväri Lauri
58'MaaliHyväri Lauri
58'MaalisyöttöMäättälä Tuomas
58'MaaliJämsä Niko
58'MaalisyöttöHaapaniemi Roope-Heikki