Seinäjoki

SPV II 2 - 3 TU

OTTELURAPORTTI

1.erä

Lähtökohdat peliin eivät olleet mitkään helpoimmat kun tietöiden ja pienten myöhästelyjen takia alkulämmöille päästiin vasta 30min ennen pelin alkua. Pelin alkuun tämä ei kuitenkaan onneksi vaikuttanut kun TU otti hallinnan itselleen alusta alkaen. Pelikellossa 01:35 kun armoton maaliruisku R-H Haapaniemi röyhkeän maalille nousun päätteeksi siirsi pallon rystyllä ohi SPV:n veskan. Paikkoja oli useampaankin maaliin mutta SPV onnistui tasoittamaan tarkalla tolpan kautta menneellä laukauksella ajassa 14:35. Asialla Tommy Koponen. Tauolle lukemissa 1-1.

2.erä

Toinen erä alkoi jälleen tehokkaasti kun ajassa 20:51 debyytin 2.divarissa ja ennakoissa hehkutettu Aleksi Huhtala laittoi pallon ylähyllylle erittäin upealla laukauksella. Syöttäjänä kapteeni Tuomas Määttälä. Muita maaleja ei erässä nähty joten tauolle 1-2 tilanteessa.

3.erä

Kolmannessa erässä vauhti hieman lisääntyi SPV:n nostaessa karvausta ja onnistuikin tasoittamaan pelin kun kellossa 50:06. SPV:llä oli pienen hetken paikkoja useampaankin maaliin mutta maalivahti Jari Isosalo otti useampia todellisia huippupelastuksia. Pelimiesten kympillä monesti ratkotaan pelejä ja sankarinviitan puki tänään ylleen 2.kentän armoton raastaja Niko Jämsä jonka kantti kimpoili maaliin ajassa 53:27. Syöttöpiste R-H Haapaniemelle. Lopussa SPV yritti tasoitusta ilman maalivahtia jolloin TU:lla oli useita paikkoja tehdä maali tyhjiin mutta enempää maaleja ei nähty.

Yhteenveto:

Molemmat joukkueet karvasivat pelin loppua lukuunottamatta aika matalalta ja puolustivat omaa päätään hyvin. Peli ei katsojan silmissä välttämättä ollut se kaikista viihdyttävin. Myöskään jäähyjä ei kummallekkaan joukkueelle vihelletty. TU piti palloa n.70% ja saatiin ihan hyvä pallollinen peli pelattua. Erityisesti 1.kentällä pyöri peli lähes aina mallikkaasti. MV Jari Isosalo pelasi huippupelin, kuten myös vastustajan maalivahti. Terävyyttä maalintekoon erityisesti 1.kentän oikea laita niin hyvä tulee. Torjunnat SPV II 27 - 20 TU. Loppunumerot 2-3 TU:lle ja sarjan piikkipaikalle.

ERITYISKIITOS TU:n kannattajille joita jälleen kerran oli lähtenyt arki-iltana Seinäjoelle asti katsomaan peliä ja kannustamaan!!

Sunnuntaina jatketaan kotona, tervetuloa!

Tilastot
SPV II

2 - 3

1 - 1 - 11 - 1
1'MaaliHaapaniemi Roope-Heikki
20'MaaliHuhtala Aleksi
20'MaalisyöttöMäättälä Tuomas
53'MaaliJämsä Niko
53'MaalisyöttöHaapaniemi Roope-Heikki