25
HEL
15.00
Edustus, Miesten 2-divisioona PM M2D-07

ISB/Team Atria - TU   9 - 6

Ilmajoki-halli

ISB - TU Otteluennakko

Revanssia hakemaan Ilmajoelta!

Alkavana viikonloppuna pelataan runkosarjan toiseksi viimeisin pelikierros. TU:n osalta pelipaikka löytyy Ilmajoelta, jossa vastassa kertaalleen TU:n lyönyt sarjanousija ISB/Team Atria. Hyvän debyytti tai paluukauden tähän mennessä pelannut ISB on onnistunut napsimaan kovia vierasvoittoja. Pieni tilastokummajainen onkin siinä, että ISB on onnistunut kotonaan napsimaan vain kaksi voittoa, jotka nekin molemmat vasta jatkoajalla. Mielenkiinnolla lähdetään kattelemaan mikä siellä oikeen mättää.

ISB/Team Atria pystyy parhaimmillaan pelaamaan todella kurinalaisesti ja joukkueena hyvin puolustamaan. Tästä nähtiin hyvät esimerkit sekä Lampilla että Lohtajalla, joista molemmista Ilmajokilaiset onnistuivat taistelemaan voitot. Pelin taso on kuitenkin heitellyt, ja tuloksellisesti heikkoja pelejä turhan monta. TU:n kanssa tiukasti sarjan 5.sijasta taisteleva joukkue vaanii kahden pisteen päässä, ja varmasti haluaa voittaa.

TU lähtee otteluun jälleen hieman siipirikkoisena. Ainakin Aleksi, Timi, Miika ja Eemeli ovat sivussa. Myöskin loukkaantuneet pelaajat edelleen sivussa. Mukana on sentään edellisen pelin missannut Lauri Hyväri. Mikäli Nibacos ja HiPa onnistuvat lauantaina kairaamaan voitot, varmistuu myöskin TU:n jääminen runkosarjaan riippumatta siitä miten tässä pelissä käy. Loput pelit lähetään kuitenkin voittamaan ja katsotaan sitten mihin riittää.

Pelaajavalmentaja Harri Keskisipilän kommentit: " Lauantaina ratkeaa onko tässä pelissä enää mitään panosta. Huolimatta siitä onko panosta vai ei niin revanssihengellä lähdetään ISB:tä kaatamaan. Parketilla on aina mukava pelata ja Isbiä vastaan peleissä on ollut sopivasti tunnetta mukana, joten eiköhän tästäkin kunnon kinkerit saada aikaiseksi."

Seuraa heitä:

ISB/Team Atria. Veli-Matti Vasanko johtaa joukkueensa pistepörssiä ja teki joukkueitten aikaisemmassa kohtaamisessa tehot 2+3. Äijä kiinni.

TU. Pete Seppälä. Sarjan puolustajien maalipörssin voitosta taisteleva noseonpete haluaa varmasti tehdä maaleja. Eiköhän niitä tulekin.

Peli siis su 25.2 klo 15. Mikäli paikan päälle ei pääse, Tulospalvelussa Live-seuranta.

Tilastot
ISB/Team Atria

9 - 6

3 - 24 - 32 - 1

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista