17
HEL
16.00
Edustus, Miesten 2-divisioona PM M2D-07

SB Kauhajoki - TU   7 - 10

Koulukeskus Kauhajoki

SB Kauhajoki - TU Otteluennakko

Kauhajoen parketille!

Lauantaina 17.2 pelataan TU:n seuraava matsi, kun Pohjanmaan lohkossa mitellään kauden 16.pelikierros. TU suuntaan vieraspelimatkalle Kauhajoelle, jossa isäntänä sarjataulukossa karsijan paikalta löytyvä SB Kauhajoki. Kauden aikaisempi kohtaaminen päättyi TU:n kotona tarjoaman pöllytyksen päätteeksi 14-8. Kauhajoki onnistui pelissä kuitenkin nappaamaan erävoiton, joten ilmaisia pisteitä ei edelleenkään ole tarjolla tässä sarjassa. Sarjataulukko näyttää TU:n tavoitteiden täyttymisen osalta haastavalta. Teoreettiset mahdollisuudet pleijareihin kuitenkin on, mikäli kaikki loput pelit voitetaan. Ja loput pelit lähdetään voittamaan!

SB Kauhajoki on tutulla paikallaan sarjan peräpäässä. Parketilla kotiottelunsa pelaava joukkue on kuitenkin vuosien varrella onnistunut muutamaan otteeseen yllättämään. Ja nimenomaan kotikenttä etunsa ansiosta. Joukkueella on aika tasaiset kentälliset, jotka on myös jonku aikaa pysyneet samana. Myöskin puolustuspeli on kehittynyt eteenpäin, joten sarjassa pysymisestä taisteleva joukkue haluaa varmasti antaa kunnon vastuksen.

TU lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Merkittäviä poissaoloja kuitenkin löytyy ja tällä kertaa useampia. Lauri, Aleksi, Eemeli ja Atte Lintilä ovat ainakin ulkona tästä pelistä. Muitakin kysymysmerkkejä pyörii ilmassa, joten tällä kertaa mennään vähän pienemmällä rosterilla. Onneksi meillä pelaa vain hyviä pelaajia, joten poissaolot tuskin merkittävästi vaikuttaa. Pelin henki on selvä, yhtään pistemenetystä ei kärsi enää tulla ja jokainen peli on finaali. Joukkue syttyy varmasti hoitamaan tarvittavan voiton.

Seuraa heitä:

SB Kauhajoki. Juhani Lehtonen. Joukkueen pistepörssin kärki on myös sarjan Top-10 pistenikkari. 20 tehtyä maalia kertoo oleellisen.

TU. Mikael Tervamäki. Sievin sählytietokone on pelannut hienon debyyttikauden tähän mennessä. Äärimmäisen rauhassa kentällä operoiva nuorukainen saanee hyvän näytönpaikan ottaa isompaa roolia.

Tilastot
SB Kauhajoki

7 - 10

3 - 31 - 53 - 2

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista