24
TOU
19.00
Pojat 03 (TU YJ), TU YJ P14 Aluesarja

TU 03 YJ - Virkiä  

Toholammin Jalkapallokenttä

TU YJ -Virkiä 1-0 Voitto

TU yj:n ensimmäinen "oikea" kotipeli pelattiin Toholammin jalkapallokentällä aurinkoisessa ja lämpöisessä illassa. Kotipeli aloitettiin joukkueen valokuvauksella ja nättejä kuvia tulikin :)

Hieno kattaus pelaajia pääsi haastamaan Lapuan Virkiää, paikalla oli viime hetken sairastumisien jälkeenkin 20. Lämpöisessä ilmassa tämä pelaajamäärä oli etu, pystyttiin tekemään reilusti vaihtoja, eikä pelin taso laskenut väsymisien takia. Tiedettiin odottaa Virkiän isokokoisen ja juoksuvoimaisen joukkueen haastavan joukkuetta. Mutta pojat pitäytyivät hienosti omassa pelitavassa, ja sitä vielä parannettiin viime peliin nähden ja niin tulosta syntyi. Mika jatkoi Oton mahtavan kulmapotkun ja heilutti vastustajan verkkoa ensimmäisen puoliajan lopussa.

Pelillisesti keskikenttä pelasi sovitusti tiiviisti ja taitavasti ja puolustus toimi omaan loistavaan tapaansa. Puolustuksen toiminnasta kertoi se, ettei vastustaja saanut ensimmäisessä erässä kuin muutaman yrityksen meidän maalille, eikä toisessa erässä oikein niitäkään. Lisäksi Topi hoiti maalivahtina työnsä aivan ammattimaisesti, mitään suurempaa hätää ei siis omassa päässä ollut. Myös hyökkäys nosti huomattavasti tasoaan ensimmäisistä peleistä. Maalipaikoille päästiin monta kertaa, mutta yhtä maalia enempää ei tällä kertaa syntynyt.

Kaiken kaikkiaan jännittävä ja viihdyttävä peli suurijoukkoisen kotiyleisön edessä. Uusi kioskikin pääsi toimimaan ja todettiin hyväksi. Yleisöstä päinkin näkyy, että pojat rupeavat olemaan jo yksi joukkue ja toimivat yhdessä hienosti!




Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista