TU 03 YJ - Kanu

Kipparihalli Kokkola

5-1 voitto KaNusta

SPL aluesarja TU yj:n osalta pyörähti käyntiin perjantaina 12.5 kotipelillä. Koska lunta oli tullut vielä kuluneella viikolla, pelattiin peli varmemmissa sääolosuhteissa Kokkolan kipparihallilla. Ensimmäiseen peliin saatiin hieno kooste pelaajista, yhteensä 18 taitavaa futaajaa tuli paikalle, muutaman jäädessä sairastumisen ym. takia valitettavasti pois.

Peli lähti heti alusta asti käyntiin TUyj:n hallinnalla. Toimivaa yhteispeliä ja taitavaa pelaamista oli ilo katsella kentän laidalta. Pallo pyöri pojilla sovitun teeman mukaisesti ja tulosta syntyi. Otto laukoi kauden ensimmäisen maalin, kun peliä oli kulunut 14 minuuttia. Mika jatkoi kahdella osumalla ja puoliajalle mentiin 3-0 johdolla.

Toisen puoliajan alussa vastustaja pääsi yllättämään kerran, mutta Topi ja Anttoni kuittasivat omilla maaleillaan ja peli loppui 5-1 voittoon. Ja ansaitusti nuo lukemat tulivatkin.