Pojat 05, Pojat 13 Ykkönen

FC Ylivieska - TU   6 - 1

Kalajoen Event Park sisähalli (Osoite: Noste 28)

TU pojat 05 eka piiripeli

TU pojat 05 joukkue aloitti tiistaina 9.5 piirisarja ykkösen pelit ja FC Ylivieska oli ensimmäinen vastustaja. Pelin ensimmäinen erä oli erittäin tasainen. Alussa hienoinen hallinta Ylivieskalla mutta aika nopeasti hallinta siirtyi TU:lle. Peli kulki hienosti, alhaalta saatiin rakennettua peliä hienosti keskialueelle ja siitä edelleen hyökkäyksiä vyörytettyä. Ylivieska kuitenkin meni 1-0 johtoon yhdestä hyökkäyksestä mutta aika nopeasti saatiin hallinta taas päälle ja hyviä maalipaikkoja rakennettua mutta viimeistely ontui, hieman maalin ohi tai vastustajan pakki kerkesi eteen viimehetkellä kun laukaisupaikka saatiin rakennettua. Vihdoin sitten tasoitus saatiin tehtyä joka oli TU:lle jo oikeutettu esitykseen nähden. Erän loppupuolella Yka pääsi juoneen mukaan ja taituroivat hienon johtomaalin joka pysyi erän loppuun.

Toisessa erässä hallinta alkoi alun tasaisen väännön jälkeen siirtyä Ylivieskalle. 3-1 ja 4-1 maalit tuli aika nopeaan tahtiin ja jotain tapahtui TU joukkueelle. Ei enää saatu hallintaa päälle yksittäisiä hyökkäyksiä lukuunottamatta. Ylivieska meni sitten menojaa voittaen lopulta 6-1

Toholammin puolustuksesta täytyy nostaa esiin Joona, Elias, Severi jotka olivat aivan liekeissä eka erässä, taituroivat hyvin alakerrassa luoden hyvällä prosentilla palloa keskialueelle yhdessä MV Renen kanssa. Puolustaminen oli myös tiivistä myös toka erässä, jaksoivat loppuun asti. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin peleihin, treeniä treeniä tarvitaan vielä koko joukkue yhdessä ja koitetaan saada eka erän kaltaista peliä aikaiseksi jatkossa lisää. Muistettava kuitenkin että futsal kauden jälkeen ei keretty yhtään harkkapeliä ottaa jalkapallossa, siihen nähden hieno esitys tasokasta joukkuetta Ylivieskaa vastaan

Tilastot
FC Ylivieska

6 - 1

(2-1)
10'MaaliLintilä Aaron
10'MaalisyöttöKirvesmäki Leevi