Esittely
Ottelutilastot
SJK-j YJ - TU 03 YJ
2017 - Pojat 03 (TU YJ) - TU YJ P14 Aluesarja
Klo 19:00 Linnanpuisto
7
Kes

Ennakkoinfo


Lähtö bussilla Lampilta klo. 15.30 ajetaan Kaustinen Evijärvi Kauhava Lapua Seinäjoki klo. 18.00 perillä. Kinnulasta lähtijät klo. 14.30

Otteluennakko


SJK juniorit on myös tehneet YJ joukkueen joka muodostuu => SJK-j, Sisu

SJK kaatui vieraissa 0-1


Seinäjoelle matkattiin 7.6 keskiviikkona vieraspeliin Jalkapallokerhoa SJK vastaan. Keli oli mitä parhain, ensimmäinen kunnon kesäpäivä.

Tässä pelissä heti alusta asti painotettiin rohkeaan pelaamiseen, ja sitähän pojat lähtivät pelaamaan hienosti. Liikuntapuiston kenttä oli huonokuntoinen ja asetti omat haasteensa meidän pelitapaan kun ylimääräisiä pomppuja tuli palloon. Mutta pitäydyttiin kuitenkin teemassa ja uskallettiin pitää palloa ja luoda hyviä paikkoja.

Puolustus Lassi, Sami, Paavo, Taneli, Tuukka piti oman pään hyvin prässissä, ei kovin monta paikkaa tullut ja maalissa Topi otti kaukaa lauotut helposti kiinni. Tosin muutama hyvä veto / paikka SJK:lla oli, ensimmäiseen Topi venyi hienosti, sai torjuttua kovan vedon maata pitkin ja tolppaan kilahti. Toinen tuli vaparista kierteinen oikeaan alakulmaan ohi muurin mutta torjuttua saatiin.

Toiseen erään muutettiin hieman taktiikkaa ja 60min jälkeen alkoi SJK hallita hieman ja vimmatusti hakivat maalia mutta se kilpistyi Salosen poikiin ja Lassi/Paavo puolustuksessa. Keskikenttä pelasi hienosti tiiviinä ja loppua kohden päästiin taas pelin juonesta kiinni loistavilla läpiajoilla ja viimeisellä minuutilla Victor teki hienon maalin Samin syötöstä, suoraan veto pieneen pomppupalloon ja oikeaan yläkulmaan upposi!

Peli tarjosi koko 80 minuuttia

jännitystä yleisölle. Pojat säästi maalin viimeiselle viidelle sekunnille joten yleisöllä oli odoteltavaa. Mutta hieno reissu jälleen!

Taistelu voitto viimeisillä sekunneilla SJK :sta

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
SJK-j YJ 0 - 1
(0-0)
03 YJ
79' Maali Nimi

79' Maalisyöttö Salonen Sami
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Kesäkuu   »
Kategoriat