11
TOU
11.00
Pojat 05, Pohjanmaan Osa-alueellinen Huuhkajapäivä Taso 1

TU - FC Ylivieska  4 - 2

Kokkola Santahaka tekonurmi kenttä 1

Huuhkaja tapahtuma Kokkola

Ensimmäinen Huuhkajatapahtuma pojat 13 järjestettiin Kokkolassa 11.5 ja piirin kanssa sovittiin että TU osallistuu tapahtumaan omalla joukkueella. Mukaan kysyttiin myös naapurikunnista 05 ikäisiä ja MJK:sta saatiin yksi pelaaja lisää tapahtumaan.

Ensimmäinen peli oli FC Ylivieskaa vastaan. Ensimmäinen erä oli tasaista molemmin puolin. Pientä hakemista oli ennenkuin saatiin oma peli toimimaan. Ei ihan päästy samalle tasolle kuin tiistain piirisarjapelissä silloinkin Ylivieskaa vastaan mutta hienosti kuitenkin pidettiin palloa ja luotiin hyviä hyökkäyksiä keskustan ja laitojen kautta. Pojille oli heti alussa tehty selväksi että joukkueena saataisi pelitapa mitä harjoiteltu niin toimimaan, se riittää, tämä tärkeämpi kuin maalit.

Toiseen erään Konsta vaihdettiin maaliin ja Rene kentälle. Nyt alkoi tulla onnistumisia myös kärjessä, Rene pariin otteeseen sai haastaa 1v1 vastustajan kanssa ja maalithan niistä tuli . Pari maalia tuli hyvin rakennetuista läpisyötöistä. Hyvä peli joukkueelta mutta vielä on viimeistelyä treenattava, vähän hakee pelitapa. Mutta oikeaan suuntaan ollaan menossa koko joukkue. MJK vahvistus Matias antoi myös vahvoja näyttöjä osaamisestaan




Tilastot

4 - 2

FC Ylivieska
(0-1)
30'MaaliPeltokangas Rene
35'MaaliPeltokangas Rene
45'MaaliPeltokangas Rene
50'MaaliPeltokangas Rene

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista