Pojat 03 (TU YJ), TU YJ P14 Aluesarja

SJK-j - TU YJ   6 - 2

Seinäjoki

4-0 EI JOSSITELTAVAA!

SJK Seinäjoelta saapui vieraaksi torstaina 10.8. Peli lähti heti alusta TU yj hallinnalla liikkeelle ja 18min kohdalla Kaapo kaadettiin rankkarialueella. Pilkusta Mika laittoi sisään ja TU yj siirtyi johtoon. Eka erän puolivälin jälkeen SJK:lla oli muutama hyvä paikka tehdä tasoitus siinä kuitenkaan onnistumatta. Viimeisellä minuutilla TU teki vielä 2-0 ja tauolle hyvistä asetelmista.

Toisen erän alussa vielä mentiin päästä päähän, mutta sitten vapaapotkusta Atte onnistui hienosto ja tilanne 3-0. Loppunumerot 4-0 teki vielä Mika 71 minuutilla ja näin hattutemppu oli varmistunut. Koko joukkue pelasi taas hienosti yhteen ja latausta on aina, kun SJK vastassa. Maalilla Topi ohjasi hienosti alakertaa ja toppareista Lassi nosti tasoaan huimasti tässä pelissä. Nyt ansaitulle levolle, 8 peliä alle viikossa takana. Ensiviikolla keskiviikkona 16.8 klo. 19 Lampille saapuu Lapuan Virkiä

Tilastot
SJK-j

6 - 2

(4-0)
66'MaaliKangas Atte
72'MaaliSalonen Mika
72'MaalisyöttöKangas Atte