Pojat 03 (TU YJ), TU YJ P14 Aluesarja

TU YJ - Virkiä  2 - 1

Toholampi jalkapallokenttä

TU yj - Virkiä 2-1

TU yj jatkaa tappioitta. Lapuan Virkiä kävi Lampilla vierailulla 16.8 ja hieno peli olikin. Kaksi tasavahvaa joukkuetta, tarkkaa peliä erän alku. Mutta 11min kohdilla Kaapo esitti omat harhautuksensa ja meni laitapakista sekä topparista läpi ja sijoitus alanurkkaan, 1-0 TU YJ:lle. Tämän jälkeen Virkiän peli hieman aukesi ja päästiin keskikentällä parempiin hyökkäyksiin. Tosin hyvin tiivisti Virkiän keskikenttä pelasi ja eivät päästäneet helpolla Ottoa, Lenniä Josea, Victoria vaan jouduttiin laittamaan alaspäin ja kierrättämään. Mutta 21minuutin kohdalla jälleen Kape pääroolissa sai pelivälineen ja kääntyi hyökkäys-suuntaan ja nopeasti antoi vapauttavan läpisyötön Mikalle eteen just sopivasti ettei maalivahti uskaltanut enää tulla vastaan, näin Mika harhautti mokken ja pisti tyhjiin, 2-0. Loppuerä mentiinkin sitten näissälukemissa

Toisessa erässä Virkiä otti melkein heti alussa pallonhallinnan itselleen ja muutamia hyviä tilanteita saivatkin rakennettua keskialueella, mutta siihen sitten jäikin. TU YJ vahva puolustus hoiti loput tilanteet Topin kanssa. Pienen prässin jälkeen TU YJ sai myös hallinnasta kiinni ja muutamia hienoja kuvioita nähtiinkin ja vetoja mutta hienoisesti yli tai paitsio niistä. Sitten Virkiä pääsi tasoittamaan 2-1:een ja loppuun viimeisille sekunneille saivat vielä rankkarinkin. Jokaisella oli oma tulkinta kaatumisesta mutta tuomarin päätös piti. Pallo pilkulle ja Virkiän pelaaja taakse. Veto lähti ja Topi ottaa helpon näköisesti pallon kiinni ja peli päättyy siihen, olihan trilleri

Tilastot

2 - 1

Virkiä
(2-0)
11'MaaliKotila Kaapo
21'MaaliSalonen Mika
21'MaalisyöttöKotila Kaapo